#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

N

Nessa Alcarin

Гостин
Некако ми се чини или од ден на ден се намалуваат твитањата и останавме само 10-20 души?
мене пак ми стои дека се зголемуваме Додека вчера максимален ретвит (што јас го видов) беше 8-9 денес достигна до 18 :vozbud:
Треба да разбереме дека секој си има обврски и кој колку може твита. Се надевам викендот ќе е помасовно!
#spreadthetruth

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Некако ми се чини или од ден на ден се намалуваат твитањата и останавме само 10-20 души?
Брат се уморив прстов ме заболе, утре кога ќе си дојдам дома ќе не можам на ѕвончето да стиснам :(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не можат сите секој ден да твитаат таман работа, денес помалце, утре повеќе и така.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
За тие што не сакаат да испаднат на протест, еве ви шанса да станете од пред компјутерот.
Најавено, организирано, хумано и мировно.
Во Штип.
12.00-15.00h- КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА
15.00-17.00h-ФОЛКЛОРЕН НАСТАП
17.00-01.00h-РОК КОНЦЕРТ

Собраните средства ке бидат донирани на семејствата на загинатите бранители.
Само немојте изговор да ви биде дека далеку ви е Штип.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Искрено не можам да поднесам вакво кукање. Таман луѓе има, не може 24/7 да има по 300 души таму. Не ги демотивирајте вака луѓето кои учествуваат во ова.;)

Вечерва сме посебно креативни дечки. Ашколсун. А Браос, што би рекол нашиот последен македонски цар Колозов.:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
А ти звониш пред да си влезеш дома? :pos:
Во случај жена ти да не го „масира“ комшијата а?
Не сум женет не ме зезај рано е не се давам уште вака млад :ROFLMAO: Заборавам клуч јбг :confused:

'A'

Член од
5 мај 2012
Мислења
33
Поени од реакции
39
Loading seems to be taking a while.

Twitter may be over capacity or experiencing a momentary hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information.

ова , само кај мене се случува ? o_O

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
како да не ги сфаќате последиците на секој протест. Ако не излезе некој на протест не значи дека е пи*ка и дека не си ја сака својата држава и народ. Размислите малце со ладни глави, нема ништо да се постигне, само као што гледам летово ќе биде жешко.

L

Ligeia

Гостин
Ima ;)

Se mi se cini posle petok ke ima uste poveke.... ;)
Kako i da e se gledame vo sabota...
Отсекогаш ми биле фасцинантни овие масовни манипулации.Заради вакви нелогични глупости и оние кои навистина сакаат да придонесат и помогнат се неутрализираат и повлекуваат.Како не сте свесни дека се се случува со причина?Имате вие воопшто разум и свест или ставен ви е на stand by додека си играте кантер страјк и глумите големи националисти?Ова не е онлајн игра бе луѓе/деца,како не разбирате дека национализмот колку е добар за усвитување на крв толку е катастрофален кога ќе се истури во погрешен момент.Очигледно не ви оди шахот денешниве генерации само да пукате во онлајн игри знаете.Не бидете смешни,се ќе се упропасти со ваквиот начин на протест а да не зборувам дека ќе го исплукате сето потрошено време на оние кои досега се реметеа на твитер и по 20 часа на ден и на оние кои праќаа емаилови и смислуваа интелегентна стратегија за да се дознае вистината ширум светот.Зарем ние сме будали што го правиме ова?Овде нема простор за емоции,разумно се размислува и делува а вие со овој чин се ќе упропастите и ќе не спуштите на истото ниво.Ние не шириме омраза,само бараме правда и простор за соживот дури оставаме можност и самите Албанци да увидат дека целата работа со радикалниот ислам е погрешна.А тоа не не прави кукавици и предавници побогу 21 век сме,не сме 1903г. го имаме интернетот како бојно поле ако толку сакате.Ох леле,тешко нас.:facepalm:

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
А кој закон не е спроведен? Ти свесен си дека истово ова го тврдеа исламистиве пред некој ден? Дека не се спроведувале законите како што треба?
Има осомничени, има уапсени, истрагата е во тек, има потерници, ангажиран е интерпол....! Што ќе се бара на тој протест, имајќи впредвид дека се спроведени погоре споменатите мерки?
Gi ima mnogu
Da pocnam da gi brojam ?
Vejce karpalak rastanski mavrovski rabotnici
I za niv ima i osomniceni i poternici i istragi.
No poradi politikata i sozivotot otidoa vo fiokata ta storitelite setaat slobodno kao borci za covekovi prava.
Ajde samo vie spijte.
Po petok ke vi se iskristalizira rabotata.
Tolku od mene se gledame vo sabota.

Kajgana Shop

На врв Bottom