#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

C

Crazy Diamond

Гостин

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Тогаш оставете ги да си ја вршат работата, и наместо на улица бидете креативни како Леандра на пример, и почнете нешто кое ќе има ефект.
Да излезеш на протест и да бараш праведно разрешување на убиствата, после протест на исламистите кој излегоја со тврдење за монтиран случај, е во најмала рака дебилизам од невидени размери! Да посакале такво нешто, не би им се случило!
Znaci za vas...
Narodot da bara zakonite da vazat za site e debilizam ?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Znaci za vas...
Narodot da bara zakonite da vazat za site e debilizam ?
Ти изгледа не ме читаш! Дали ти гледаш или не глупост во протест на кој се бара праведно разрешување на убиствата, ако знаеме дека само пред неколку дена радикални исламисти протестираа за наводен монтиран процес? Ти гледаш тука проблем или не? Што мислиш кому ќе оди во прилог тој протест?

Член од
31 јануари 2011
Мислења
60
Поени од реакции
47
АЈДЕ ВО САБОТА ДА ПОКЖАМЕ КОЈ СМЕ !

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Ne vie prvo ke mi odgovorite na prasanjeto...
Dali e debilizam narodot da protestira za sproveduvanje na zakonite vo ovaa drzava ?
Ili vo ovaa drzava donemajkade ke imame slucai koga nekoj ke moze ladnokrvno da utepa cetiri nevini deca, da se skrie zad etnickoto i versko poteklo da dobie status na borec za covekovi prava i da si zamine sloboden.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Aha znaci ne ste bile od paralelni dimenzii...
Gospodine Kemal dobrodojdovte vo realnosta...

Ne samo sto ima kopce.
Imaat i iminja i preziminja. Gi znaat site...
Dokolku prodolzite da spiete oni ke si paradiraat slobodno po ulici zaedno so osomnicenite od Smiljkovci pod raka kako novonaznaceni borci za covekovi prava.
A pravdata ke si stoi uplasena vo nekoj orman oti i bilo strav da iskoci.
Аха и ти што ќе правиш во врска со тоа? Че го пукаш?

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Гледам Јанко Бурек и пред малку идеше на скајп кај Јанкота еден наш новинар, известувач од Луксембург мислам или пак од Германија беше. Во Германија радикалните исламисти демонстрираа еден ден после исламистичките демонстрации во Скопје и демонстрантите проболе двајца полицајци со нож сред бел ден :вонзем: Тие биле позабегани и овие нашиве :)

Се збореше дека исламистичките демонстрации во МКД и ДЕ се координирани и организирани од ист центар, зошто се оддржуваа едни по други .....Дури и причината за исламистичките демонстрации во Бон била исто како и Вевчанската, демек некој муслиманите ги исмејувал. Абе ние со Германците треба да се ујдисаме против џихадистичката закана:) (y) Ми и Немци 82 мелеона;)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Ne vie prvo ke mi odgovorite na prasanjeto...
Dali e debilizam narodot da protestira za sproveduvanje na zakonite vo ovaa drzava ?
Ili vo ovaa drzava donemajkade ke imame slucai koga nekoj ke moze ladnokrvno da utepa cetiri nevini deca, da se skrie zad etnickoto i versko poteklo da dobie status na borec za covekovi prava i da si zamine sloboden.
А кој закон не е спроведен? Ти свесен си дека истово ова го тврдеа исламистиве пред некој ден? Дека не се спроведувале законите како што треба?
Има осомничени, има уапсени, истрагата е во тек, има потерници, ангажиран е интерпол....! Што ќе се бара на тој протест, имајќи впредвид дека се спроведени погоре споменатите мерки?

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Jas ke go pukam so zakoni...
I ke gi pukam site pritisoci koi ke bidat nameneti za kolabiranje na tie zakoni i institucii
A toa ne se pravi so smesni twiter kampanji, se pravi na ulica so podrska koja moze da se vidi i pocustvuva.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Некако ми се чини или од ден на ден се намалуваат твитањата и останавме само 10-20 души?

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Jas ke go pukam so zakoni...
I ke gi pukam site pritisoci koi ke bidat nameneti za kolabiranje na tie zakoni i institucii
A toa ne se pravi so smesni twiter kampanji, se pravi na ulica so podrska koja moze da se vidi i pocustvuva.
Сигурен сум дека талибанциве ќе ти бидат од срце благодарни за тоа. Ќе им дадеш изговор плус, за уште протести и "аргументи" како се угнетувани од Македонците.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Некако ми се чини или од ден на ден се намалуваат твитањата и останавме само 10-20 души?
Колку сме, толку сме, токму сме (За ова последново не знам :icon_mrgr: ). Нема предавање.

Kajgana Shop

На врв Bottom