C
Crazy Diamond
Гостин
И по населба (Ново Лисиче).То Сид Барет, брате мој по тастатура & музика!
Он-топик:
https://twitter.com/#!/Ficho_AcMilan/status/200324057189728256
Со ова ќе ги натераме и америве да ни се придружат.
И по населба (Ново Лисиче).То Сид Барет, брате мој по тастатура & музика!
Мора нешто инвентивно да се смисли. Денес тоа ми текна.RocknRolaa Ти тргна со песниве од Пинк Флојд.
Да не бидам оф-топик :
https://twitter.com/#!/KajganaForce/status/200323183633633281
Znaci za vas...Тогаш оставете ги да си ја вршат работата, и наместо на улица бидете креативни како Леандра на пример, и почнете нешто кое ќе има ефект.
Да излезеш на протест и да бараш праведно разрешување на убиствата, после протест на исламистите кој излегоја со тврдење за монтиран случај, е во најмала рака дебилизам од невидени размери! Да посакале такво нешто, не би им се случило!
Ти изгледа не ме читаш! Дали ти гледаш или не глупост во протест на кој се бара праведно разрешување на убиствата, ако знаеме дека само пред неколку дена радикални исламисти протестираа за наводен монтиран процес? Ти гледаш тука проблем или не? Што мислиш кому ќе оди во прилог тој протест?Znaci za vas...
Narodot da bara zakonite da vazat za site e debilizam ?
Аха и ти што ќе правиш во врска со тоа? Че го пукаш?Aha znaci ne ste bile od paralelni dimenzii...
Gospodine Kemal dobrodojdovte vo realnosta...
Ne samo sto ima kopce.
Imaat i iminja i preziminja. Gi znaat site...
Dokolku prodolzite da spiete oni ke si paradiraat slobodno po ulici zaedno so osomnicenite od Smiljkovci pod raka kako novonaznaceni borci za covekovi prava.
A pravdata ke si stoi uplasena vo nekoj orman oti i bilo strav da iskoci.
А кој закон не е спроведен? Ти свесен си дека истово ова го тврдеа исламистиве пред некој ден? Дека не се спроведувале законите како што треба?Ne vie prvo ke mi odgovorite na prasanjeto...
Dali e debilizam narodot da protestira za sproveduvanje na zakonite vo ovaa drzava ?
Ili vo ovaa drzava donemajkade ke imame slucai koga nekoj ke moze ladnokrvno da utepa cetiri nevini deca, da se skrie zad etnickoto i versko poteklo da dobie status na borec za covekovi prava i da si zamine sloboden.
Сигурен сум дека талибанциве ќе ти бидат од срце благодарни за тоа. Ќе им дадеш изговор плус, за уште протести и "аргументи" како се угнетувани од Македонците.Jas ke go pukam so zakoni...
I ke gi pukam site pritisoci koi ke bidat nameneti za kolabiranje na tie zakoni i institucii
A toa ne se pravi so smesni twiter kampanji, se pravi na ulica so podrska koja moze da se vidi i pocustvuva.
Колку сме, толку сме, токму сме (За ова последново не знам ). Нема предавање.Некако ми се чини или од ден на ден се намалуваат твитањата и останавме само 10-20 души?