Бугарската ТВ7 известува за настаните во Скопје, дно од дното

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
20
Ни САНУ ни МАНУ, повели расправај се со ТАТАРСТАНУ.
http://www.kcn.ru/tat_en/history/capital.html

Чекам на наште, битните вапроси отговор, тиа проблеми с Татарстан/булгаристан ке си ги средиме сами. А инак идентитет не се прави со лажни градни, зошто вашите деца след време сами ке ги срушат, желиш коцка?

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Хахаха, луди се скроз.
Ставањето на Александар Македонски во главниот град на Македонија е добивање идентитет.
Јустинијан е роден во скопско и тоа е добивање на идентитет.
Чоек не се бламирај, неможеш да добиеш нешто што е твое, вие добивте јазик, писмо и култура но и лагата дека тие се Болгарски дека ги донел Аспарух од џенем.
--- надополнето: 9 мај 2012 во 22:53 ---
Чекам на наште, битните вапроси отговор, тиа проблеми с Татарстан/булгаристан ке си ги средиме сами. А инак идентитет не се прави со лажни градни, зошто вашите деца след време сами ке ги срушат, желиш коцка?
Среди си ги, овде не е Татрстан.
Нема овде што да средувате, пробавте 1941 со балистите на Џело кољачот, не ви одеше.
И тој дел како да е од пред историја го третирате со некои ваши умоболни теории за вашата улога во втората светска војна.

Но среди ти прво со Татрстан па така среден дојди овде, не се праи инаку муабет.
Желиш сладолед да лижеш ?

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Ти сбореше дека странските медиуми дискутирали само естетската страна на проектот. Ти дадох примери дека не е така. Во тоа кое jас имам читано, во 80 % се сбори за сиромашна држава, коjа харчи големи пари за грандоманство и идентитет.
BTW, и во емисиjата на CNN пак се сбореше за процентите невработени и колко пари са потрошени.

Немоj да плачеш, се пак добивате идентитет! ;)
Ха ха ....:).

Види сега вака , да бев како тебе ќе распалев со контра примери од тешка артилерија по вас ( ЕУ членка , де) од типот репортажа на Мајкл Палин и чешки уметнички инсталации на европски држави ....ама мене тоа не ме интересира.

Идентитет не се добива од сега и одма .
Скопје е мое живеалиште и јас си го сакам такво какво е ......во вечен конфликт со се и сешто , со повеќеслоен карактер , нем сведок на континуиран живот од 6000 години .....незнам како и дали воопшто можеш да ги сватиш ти тие работи ?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Продолжете по темата да не направам татарска омачка од вас.

H

HITCH

Гостин
Јас пред некој ден начекав една бугарска екипа кај МНТ, го снимаа Скендер бег и се местеа позади убаво да се гледала џамијата. Најстрашно е што немаат дозвола за снимање или пак имаат дозвола за една работа, а снимаат сосема нешто трето. Мислам дека МВР воопшто не води грижа при издавање на дозволи, секој може да снима што сака, каде сака и да изјавува што ќе му текне.

Чист башибозук!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Доста е за ова, темата се претвори во место за меѓусебно препукување и навреди. Избришав 10-тина мислења и ставив клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom