N
Nessa Alcarin
Гостин
Нели не слушаш ?Вие твитате ?? 21:09 е !!!!!!
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:14 ---
365.com.mk ме следи
да ги твитам или???
Нели не слушаш ?Вие твитате ?? 21:09 е !!!!!!
Кај мене некако слабо ве покажува, го гледам само Сомнително лице како го силува твитерот Твитни ги, пробај може некој има свестНели не слушаш ?
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:14 ---
365.com.mk ме следи
да ги твитам или???
и јас мислам така, кажав во претходниот пост една страна уназад е. Само мислам дека во случајов ќе се искористи против нас. И повеќе штета ќе направи од корист.Јас едно знам - ако молчиш нема ништо да добиеш.
Поставив прашање , не навредив никој , само ме интересира кај виде политика хакеристика.А ти да внимаваш малку со зборовите нема да биде лошо, нели?
Ти кажав предност е што они имаат протест во петок. Реков да почекаме да видиме. Иначе немам намера да кружам низ градов или да си ускратувам движење ради моронски припадници на рамковните секој петок и тоа за што? За да бранат убијци и да вршат притисок на судот.и јас мислам така, кажав во претходниот пост една страна уназад е. Само мислам дека во случајов ќе се искористи против нас. И повеќе штета ќе направи од корист.
Каков статус ќе бараме ние? Република Скопје или Република Илинденска бр.2? Држава имаме, институционалното функционирање ни е проблем. Што всушност би бареле на протестот?Првите протести во Југославија во седумдесетите ги правеа токму Албанците! 1981 година има 9 убиени демонстранти на Косово кои бараат статус Косово - Република.
Copkar ти во Германија ли си, гледам сите твитови на кои ти правам ретвит ти се на германскиne e mozno,me blokira posle 10 min...u pm
Поддршка за институциите да не паѓаат под притисоци и еднаков третман на МВР. Еве на пример шалбанските медиуми три дена по ред ја прашуваа Јанкуловска колку се уапсени после велигденскиот протест. Дали некој праша колку се уапсени после овој дебилен протест од петокот? Сепак имаше кршења, навреди и закани. Праша некој? Ноуп. Да даде министерката или обвинителството одговор до каде се процесите од февруарските и мартовските тепачки, од протестот во Гостивар и тн. Осудија ли некого, на колку време?Каков статус ќе бараме ние? Република Скопје или Република Илинденска бр.2? Држава имаме, институционалното функционирање ни е проблем. Што всушност би бареле на протестот?