Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
LATAS
MILENKO
JADI BUREK
da li svesen kolku ne ponizea so godini ?
Najdimi samo edna drzava kade e dozvoleno toa , duri i vo najkomunistickite drzavi ?
Знаеш што велам јас? За секој лош збор од овие тројца, за секаква понижувачка конотација, по две деца да се убиваат.
Ако на улица или на пазар некој македонец случајно допре албанка за лактот, да се организираат протести, хавуз да се прави. И обавезно едно писмо до Стразбур, ако случајно некој возврати.

S

Shaman

Гостин
Да да, целта е да не им се суди, ако се докаже дека се терористи тогаш, ке се докаже дека во Македонија има терористички организации и ке почне да се формираат посебни тимови кои ке разоткриваат личности,ке се запленува оружје,криминални канали, ке се зголеми активноста на војската и специјалните единици, што значи во државата ке има поголема безбедност, а нели тоа не му одговара на некој, Македонија да биде побезбедна и постабилна држава.
Токму така. Во право си 200%.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.498
Поени од реакции
27.317
.....a nie da se somnevame imame mnogu pricini za ubistvata , deka sme go jadele taa corba nekolku pati , i ova sega mi e cudno i e za cudenje : http://www.osskopje1.mk/Novosti.aspx?novost=143
Do zavcera bese pusten ,a nikoj ne znaese kade e ?
Do vcera bese "zastiten" svedok " znaci nie mozeme da pomislime : deka ne igral po planovite na MVR , zatoa od :
Deneska e Terorist ?
Абе за да добие статус заштитен сведок, мора сам да побара и да се сложи, не може со сила да биде заштитен сведок. Можда во меѓувреме некој му шепнал нешто, па овој се откажал, све може да е. Филмови може да си напраиме до 101 и назад, ама не сме внатре да знаеме што е работата.

Од ДУИ денеска кажаа, им веруваат на оперативниот штаб на Монструм, пошто има Албанци внатре. Ако има местенки тука, не се по етнички основ, и нема основ за етнички или верски протести. Ако е местенка сите ќе излезат да се бунат и Македонците. Пошто и секој Македонец сака да ги фатат вистинските убијци, ако веќе овие не се (јас цврство верувам дека се). Но ете да оставиме што ќе рече судот. Може имаат снимки, јаки докази.

Тогаш што ќе праиме а?

Да ти кажам како ќе продолжи ако се докаже дека се убијците? Или и ти си знаеш? Мислиш ќе престанат протестите? Дали го гледаше протестот што беше у петокот? Све ќе си продолжи зошто е тоа така планирано. Такеовер ви направија. Ќе ве уништат.

Јас сум видел протести на огорчени Албанци во минатото, но ова што го видов у петокот, досега не сум го видел, нечовечност, ѓаолот ве јава, ама буквално. Ептен ве изиграле, до даска. Се движите во многу лоша насока. А со тоа и државава ја влечете. Ние нема да останеме мирни на овие провокации. Вие мора овие работи да ги средите САМИТЕ во вашите редови под итно!!! Велам, САМИТЕ, зошто сте се научиле на плачење, па сега едноставно не знаеме и како да ви помогнеме.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Некни видов албанка , некој СВОЈ ја изгорел , ваљда некоја киселина што знам , цел образ таква се шета по пазар во куманово , а и уште малку може и ќе биде забрането да не ги гледаме в очи , а само тие можат да се вртат да гледат задници на наши девојки ....

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Пу да му се сневиди, наместо сите ние Мачедонци да имаме паметни космополитски размислувања, ние сите станавме ’’куртони‘‘ ! Пу јаз’к :LOL::P
--- надополнето: 8 мај 2012 во 23:20 ---
Некни видов албанка , некој СВОЈ ја изгорел , ваљда некоја киселина што знам , цел образ таква се шета по пазар во куманово , а и уште малку може и ќе биде забрането да не ги гледаме в очи , а само тие можат да се вртат да гледат задници на наши девојки ....
Е пошто си ја видел Албанката во лице, сега да одиш и да си ја удриш самиот главата во ѕид, казна за поука ти е тоа ! :icon_mrgr:
А од каде толкаво право на Албанците да ги гледаат, да им се пуштаат и да ги штипкаат Македонките по задник ! :mad:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Го најдоа од Алсат исчезнатиот притвореник или уште го бараат? И ако може линк со приказната, ме интресира како се викаше, да го побарам и јас. Се загрижив нешто.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Пу да му се сневиди, наместо сите ние Мачедонци да имаме паметни космополитски размислувања, ние сите станавме ’’куртони‘‘ ! Пу јаз’к :LOL::P
--- надополнето: 8 мај 2012 во 23:20 ---

Е пошто си ја видел Албанката во лице, сега да одиш и да си ја удриш самиот главата во ѕид, казна за поука ти е тоа ! :icon_mrgr:
А од каде толкаво право на Албанците да ги гледаат, да им се пуштаат и да ги штипкаат Македонките по задник ! :mad:
Што знам веројатно врз нивни жени\девојки не смееат да го прават тоа , ама ако го сторат тоа знаеш што ќе игра на свадба , пиштолот друже , ќе се испобијат помеѓу себе за некаква чест читај ( вера ), а туј ми глумат , било е грев да се пипне муслиманска жена , а тие слободно, комотно можат да ги гледаат наши девојки в очи , в газот .. можат да силуваат девојчиња помали од 18 години , читај вера им налага за тоа , а за тоа што не излезат да протестират , се е ова политика брате ...

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
@jamajka
Zarem on ne smeese da ima advokat 5 dena ?
Najmalku da znae negoviot advokat kaj se naoga ?
Inaku DUI ,vo poslednite dve godini ne go smetame kako "nasi" , nese u tok , gi nema vo javnosta da ni kaze , da ne orientira da ne smiruva itn..Molcat .
Tie za nas se "potrosen material "

-Ako imat dokazi neka gi kazuvaat , ako tie sto ne-trebaat da se kazuvaat ok , barem nesto sto ke ne smiri , ne nie do nas da gi branime ubijcite tuku da gi najdime "REALNO" deka sme izgoreni nekolku pati

Ti nesi , zatoa vie e cudno koga Albanec se zali , a dosega neame videno jasni dokazi iako bea site 20-mina obvineti pred da zapocne sudenjeto od Jankulovska .
Dokazi od Kanal5 ne gi smetat za seriozni , tuku samo edna TV mreza analizira , toa go gleam kako normalno .
Ние нема да останеме мирни на овие провокации. Вие мора овие работи да ги средите САМИТЕ во вашите редови под итно!!! Велам, САМИТЕ, зошто сте се научиле на плачење, па сега едноставно не знаеме и како да ви помогнеме.

Nemoj so zakani ziti se , ne deka ke mozes da me isplasis , barem mene nemoj .

Nam nema koj da ni gi sredi rabotive vo momentov , neame Partii sto go prenesuvaat nasiot glas u parlament , neame institucii , zatoa ne znae "ko pije i ko placa" momentalno sekoj po svoe izglede ke pocne ..
Pak velam , tebe ti lesno , ti imas sto da izgubis a nie sto ke gubime , nie sme izgubeni tuka zar ne gleas ? Ti si od Cair , i kazi mi kolku e dolga opstina Cair ? 3 KM , i kolku Albanci ziveat vo tie 3 KM , bez malku 100.000 ziteli (ne site Albanci) ..

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Фала. http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=102889&kategorija=4 Го нашле. Сега сум мирен. Шпиунче бил. Сироти вие. Едните, српски шпиуни ги направивте министри, овие ги браните. Не би сакал да сум на ваше место.
A sto postirav jas pogore ?
A od kade Srpski Spiun , deka zasega ke bide u nas interes ako e stvarno taka ?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
@jamajka
Zarem on ne smeese da ima advokat 5 dena ?
Najmalku da znae negoviot advokat kaj se naoga ?
Inaku DUI ,vo posledni dve godini ne go smetame kako "nasi" , nese u tok , gi nema vo javnosta da ni kaze , da ne orientira da ne smiruva itn..Molcat .
Tie za nas se "potrosen material "

-Ako imat dokazi neka gi kazuvaat , ako tie sto ne-trebaat da se kazuvaat ok , barem nesto sto ke ne smiri , ne nie do nas da gi barnime ubijcite tuku da gi najdime "REALNO" deka sme izgoreni nekolku pati

Ti nesi , zatoa vie e cudno koga Albanec se zali , a dosega neame videno jasni dokazi iako bea site 20-mina obvineti pred da zapocne sudenjeto od Jankulovska .
Dokazi od Kanal5 ne gi smetat za seriozni , tuku samo edna TV mreza analizira , toa go gleam kako normalno .
Ние нема да останеме мирни на овие провокации. Вие мора овие работи да ги средите САМИТЕ во вашите редови под итно!!! Велам, САМИТЕ, зошто сте се научиле на плачење, па сега едноставно не знаеме и како да ви помогнеме.

Nemoj so zakani ziti se , ne deka ke mozes da me isplasis , barem mene nemoj .

Nam nema koj da ni gi sredi rabotive vo momentov , neame Partii sto go prenesuvaat nasiot glas u parlament , neame institucii , zato ne znae "ko pije i ko placa" momentalno sekoj po svoe izglede ke pocne ..
Pak velam , tebe ti lesno , ti imas sto da izgubis a nie sto ke gubime , nie sme izgubeni tuka zar ne gleas ? Ti si od Cair , i kazi mi kolku e dolga opstina Cair ? 3 KM , i kolku Albanci ziveat vo tie 3 KM , bez malku 100.000 ziteli (ne site Albanci) ..
Не можам да ве разберам/сфатам само туј нешто ми пњкате/мрчите све нешто ви смета , и на нас македонците нешто ни смета па молчиме не дигаме галама како вас ....
а за партии да не збориме исто срање се и наши , еве види веќе не се важат закони ( за вас ) , нашите ги забораваат македонците во егејска , пиринска , во албанија , косово и останати држави ... националниот свест е на ниско ниво , веќе не ги ни знаеме ни нашите историски луѓе што допринеле за македонија :facepalm: зборувам за секоја култура/литература за секој сегмент , и ние сме разочарани не само вие , толку од мене , заминав јас ....

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123

Kajgana Shop

На врв Bottom