@
jamajka
Zarem on ne smeese da ima advokat 5 dena ?
Najmalku da znae negoviot advokat kaj se naoga ?
Inaku DUI ,vo posledni dve godini ne go smetame kako "nasi" , nese u tok , gi nema vo javnosta da ni kaze , da ne orientira da ne smiruva itn..Molcat .
Tie za nas se "potrosen material "
-Ako imat dokazi neka gi kazuvaat , ako tie sto ne-trebaat da se kazuvaat ok , barem nesto sto ke ne smiri , ne nie do nas da gi barnime ubijcite tuku da gi najdime "REALNO"
deka sme izgoreni nekolku pati
Ti nesi , zatoa vie e cudno koga Albanec se zali , a dosega neame videno jasni dokazi iako bea site 20-mina obvineti pred da zapocne sudenjeto od Jankulovska .
Dokazi od Kanal5 ne gi smetat za seriozni , tuku samo edna TV mreza analizira , toa go gleam kako normalno .
Ние нема да останеме мирни на овие провокации. Вие мора овие работи да ги средите САМИТЕ во вашите редови под итно!!! Велам, САМИТЕ, зошто сте се научиле на плачење, па сега едноставно не знаеме и како да ви помогнеме.
Nemoj so zakani ziti se , ne deka ke mozes da me isplasis , barem mene nemoj .
Nam nema koj da ni gi sredi rabotive vo momentov , neame Partii sto go prenesuvaat nasiot glas u parlament , neame institucii , zato ne znae "ko pije i ko placa" momentalno sekoj po svoe izglede ke pocne ..
Pak velam , tebe ti lesno , ti imas sto da izgubis a nie sto ke gubime , nie sme izgubeni tuka zar ne gleas ? Ti si od Cair , i kazi mi kolku e dolga opstina Cair ? 3 KM , i kolku Albanci ziveat vo tie 3 KM , bez malku 100.000 ziteli (ne site Albanci) ..