- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 1.370
- Поени од реакции
- 1.235
двеЗависи кон која Босна ќе се обратиш, три држави во една Има право рокенрола.
Пошто бев на минатите протести и гледав што се случува. Највеќе ми е криво што и овие ако ги има некој ќе ги поткопа. Џабе ќе биде после се. И милион луѓе мирно да излезат, ќе пушти некој група од 20 од страна и ќе посерат се. Камо среќа сите што ќе излезат да го имаат менталниот капацитет на луѓево овде. Ова е една причина.
И второ. Навистина мислам дека нема потреба. МВР си работи. Се собираат уште докази. Полека ќе се отплеткува мрежата. Дај да си ја оставиме државата да си ја тера работата. Верувајте има луѓе што сакаат и ќе ја завршат. И Македонци и Албанци.
И трето. Ај олабавете со српските форуми малку.
Прочитав пред некој ден дека над Побожје фатиле група што сакала да ја отруе водата. Што мислите, вистина е или не?
Јас затоа и земам учество во ваква работа. Навистина немам намера да учествувам во било какви протести, баш напротив, како граѓанин на земјава оставам органите на оваа моја земја да си ја завршат работата. Ако потфрлат тоа е веќе друга работа. Засега му верувам на МВР и подобро сите да го оставиме раат да си тера работата отколку непотребно да му одземаме од кадрите за да не чуваат по улица.Пошто бев на минатите протести и гледав што се случува. Највеќе ми е криво што и овие ако ги има некој ќе ги поткопа. Џабе ќе биде после се. И милион луѓе мирно да излезат, ќе пушти некој група од 20 од страна и ќе посерат се. Камо среќа сите што ќе излезат да го имаат менталниот капацитет на луѓево овде. Ова е една причина.
И второ. Навистина мислам дека нема потреба. МВР си работи. Се собираат уште докази. Полека ќе се отплеткува мрежата. Дај да си ја оставиме државата да си ја тера работата. Верувајте има луѓе што сакаат и ќе ја завршат. И Македонци и Албанци.
И трето. Ај олабавете со српските форуми малку.
Прочитав пред некој ден дека над Побожје фатиле група што сакала да ја отруе водата. Што мислите, вистина е или не?
Кое педерче, еј... дошол и немал г*з да се претставил, бе... ц ц ц кое смрдливо можуле!@Andrej_A тек да видиш каква багра се собираат на #кајганасобиракна ..ке посакаш да си #мегавлијателен...lol
кажува човекот што личи на Австралопитекус
Кој тоа?@Andrej_A тек да видиш каква багра се собираат на #кајганасобиракна ..ке посакаш да си #мегавлијателен...lol
кажува човекот што личи на Австралопитекус
karlovic e ova so go pisal mu go pisal na strumfot Andrej LOL, da ne zaboravime kako izgleda KarlovicКое педерче, еј... дошол и немал г*з да се претставил, бе... ц ц ц кое смрдливо можуле!
Karlovic.Кој тоа?
Најмногу ме нервира фактот, што на вакви протести изглегуваат деца - буквално деца од 15,16 години наполнати глави, екстремистички настроени во стилот, кога ќе пуштиш куче од ланец...и ќе ја усерат цела работа! Ме нервира што во таквите протести не учествуваат граѓани од постарите генерации! Се ми се чини подобро им се исплаќа да ја гледаат Шеќерезада одколку да излезат за доброто на Македонија!
https://www.facebook.com/ancevskikarlovic e ova so go pisal mu go pisal na strumfot Andrej LOL, da ne zaboravime kako izgleda Karlovic
--- надополнето: 8 мај 2012 во 22:38 ---
Karlovic.