Луѓе кои се изгореле на млекото па сега дуваат и на матеницата. И ми кажаа да внимаваме што пишуваме на кајгана зошто МВР следела се!Аман бе луѓе. Кој ви мрчи? Кој ве предупредува?
Еве јас работам во МВР ако на некој тоа не му беше јасно до сега и гледам реално дека нема тука елементи на национална и верска омраза и нетрпеливост. Значи стварно нема. Ако некој го толкува ова поинаку негов проблем.
ФАЛАА!!!!Аман бе луѓе. Кој ви мрчи? Кој ве предупредува?
Еве јас работам во МВР ако на некој тоа не му беше јасно до сега и гледам реално дека нема тука елементи на национална и верска омраза и нетрпеливост. Значи стварно нема. Ако некој го толкува ова поинаку негов проблем.
Многу е важно што предизвикува кај другите оваа акција. Оваа акција сама по себе е многу чесна, добронамерна и самоодбранителна, но ако предизвикува лоши ефекти кај „нежните“ уши на радикалите кои сакаат да бидат жртви и никако да не се дознае вистината за нивната вистинска страна - тогаш оваа акција не е „добра“ и треба да биде прекината. Колку трагично!!! Многу сме ги разгалиле... како принцези на зрно грашак се!Аман бе луѓе. Кој ви мрчи? Кој ве предупредува?
Јас сум за. Ама утре ме чекаат тестови а јас уште не сум седнал да учам. Ама нек се угоде ајде. Подобро ја да пропаднам него ли Македонија. Сега ќе се регистрирам на некои рандом форуми не само српски туку кој ми дое на кликЈас пак ќе се навратам на мојот стар предлог! Ајде да нападниме во српските форуми! Има многу луѓе на кои оваа тема им е стара рана! Ни требаат луѓе.....а таквите се по форумите!
Кој е за?
Го чекаме законот, а уште повеќе затоа што форумов го следат од МВР (како што кажа некој) за да се потсетат која е границата на мирно протестирање.Nikoj ne smee nikomu da se zakanuva. Sekoj ima pravo na sloboda na govor i sloboda na izrazuvanje.
Naskoro ke postiram pravno tolkuvanje na zakonot za sirenje na verska, nacionalna... omraza.
Јас само првиот ден „изгорев.“ Сега гајле немам, твитни неколку и мала пауза, па пак така...Од мене Толку за сега,се испуцав до крај......
Same, преку таквото ми е од refresh the page, your not allowed to и слични ограничувањаЈас само првиот ден „изгорев.“ Сега гајле немам, твитни неколку и мала пауза, па пак така...
нееееееее...лажна тервога.имаше некој проблем,моѕам понатака да твитам ))Јас само првиот ден „изгорев.“ Сега гајле немам, твитни неколку и мала пауза, па пак така...
Јас сум за. Ама утре ме чекаат тестови а јас уште не сум седнал да учам. Ама нек се угоде ајде. Подобро ја да пропаднам него ли Македонија. Сега ќе се регистрирам на некои рандом форуми не само српски туку кој ми дое на клик
Го чекаме законот, а уште повеќе затоа што форумов го следат од МВР (како што кажа некој) за да се потсетат која е границата на мирно протестирање.
Твитај, па серија склекови, твитај, па серија склекови...нееееееее...лажна тервога.имаше некој проблем,моѕам понатака да твитам ))
да да исто и јас со паузи ))
jas ne ke mozam za pomalku od 1 cas ke izlezamЧекај ни требаат уште луѓе! Значи најдобро ќе биде да работиме како група! 5-6 членови! Затоа што ако биде само еден ќе немаш доволно аргументи! АКо делуваме како група ќе се надополнуваме!
ИМА ЛИ УШТЕ ДОБРОВОЛЦИ?
А на кој начин планираш? ај сподели го планот ИН сумЧекај ни требаат уште луѓе! Значи најдобро ќе биде да работиме како група! 5-6 членови! Затоа што ако биде само еден ќе немаш доволно аргументи! АКо делуваме како група ќе се надополнуваме!
ИМА ЛИ УШТЕ ДОБРОВОЛЦИ?