H
HITCH
Гостин
Кој е Клепачот? Наш е или од влијателните?
Not sure If new people or their previous account was suspended.нема врска, јас денес гледам нови фацки... и како и да е 1 твит 1 кој ти го дава Не се откажувајте така лесно
Јас би сакала да ве известам дека за некое време може ќе ве подржувам од зад решетки , ако во затвор имаат интернет ! Утрово една Фина госпоѓа од мвр ја исконтактира мајками и ја известила за групата што сум ја напраила и ја предупредила да внимавам што и како правам за да не дојде до нешто со кое не би била задоволна -.- ова е чисто информативно , да внимавате што и како се правите
Мислам дека не си блокиран, почекај некое време ќе се среди... Често се дешава кај мене чекам 10 минути и после пак си функционира нормално.Your account may not be allowed to perform this action. Please refresh the page and try again.
Колку замара еј!!!!!! :
Ја цитирам Крејзи, не затоа што не е во право, туку затоа што ова е тажната вистина.Денов ми е толку грд и одвратен, па уште ова сеа што го прочитав...
Од дно на душава сум разочарана.
Куп млади луѓе со ентузијазам сакаат да ја заштитат државата и да им ги отворат очите на луѓето од страна, но очигледно е дека луѓето во самата држава живеат со превез на очите.
Се прават само за да не демотивираат, па и они од плусинфо први се да известуваат “за антиалбанските протести“, а каде беа да критикуваат за џихадските знамиња и знамињата на Саудиска Арабија? Каде беа кога се дереа “Смрт за Христијани“?
Да ви се плукнам во принципите!
Ми смрди ова со протестиве на нашите “премногу случајно“ се дешава.
Ми се повраќа што сум дел од истото општество со луѓе без грам идеал во себе и интерес за правдата.
Ги заболе нив пенисот за тие 5 луѓе, шо ги боли и онака не ги знаат.
Ги заболе за оние родители и семејства кои се клукаат со апчиња за да ја издржат болката.
Ги заболе за нападите на другите, се додека во нивниот волшебен свет е се како што треба.
Ми се гади бе.
Ми се повраќа.
Кажав еднаш ќе кажам пак:
Ова не е време, ова е невреме. Нема веќе луѓе, има само нелуѓе.
naumdbКој е Клепачот? Наш е или од влијателните?
Сега се собравме сите. Пред 10 минути имаше помалку луѓе.нема врска, јас денес гледам нови фацки... и како и да е 1 твит 1 кој ти го дава Не се откажувајте така лесно
Е ако де и мене денес ме предупредија и тоа лично... само им кажав, мој живот мои правила... Само барам од вас ако ме затворат, цигари да ми носите во Шутка..Јас би сакала да ве известам дека за некое време може ќе ве подржувам од зад решетки , ако во затвор имаат интернет ! Утрово една Фина госпоѓа од мвр ја исконтактира мајками и ја известила за групата што сум ја напраила и ја предупредила да внимавам што и како правам за да не дојде до нешто со кое не би била задоволна -.- ова е чисто информативно , да внимавате што и како се правите