#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Точно, овие протести се за нивно пребројување. Затоа велам: НИЕ засега не одговараме на нивните ниски провокации, оставете ја полицијата да си ја работи работата.

проблемот е што некој дечишта може да се изглупираат,одалеку се гледа дека овие одат да испровоцираат инциденти а некој безмислени потези од некој деца можат само да им помогнат во намерите

го пишав ова во другата тема еве и тука.

Епа ајде! Сите што твитавме, и сите што се буниме да го изнесеме тоа во живо со протести во Сабота!

да ја разнесуваме веста за протестов како што го правевме тоа за Spreadthetruth. Да се собереме сите и да направиме еден масовен мирен протест.
Да си го подигнеме моралот, да видат дека и ние можеме да се собереме и тука сме за Македонија!

Join!

https://www.facebook.com/events/356536771062765/

Јас сега не го поддржувам овој протест! Што не значи дека во иднина нема да излезам и да протестирам.

Рано е со протести! Мора уште малце да почекаме лепотанине да напраат грешка во чекори! Што повеќе факти, докази тоа подобро! Мора стратешко да се изигра!

Јас би сакала да ве известам дека за некое време може ќе ве подржувам од зад решетки , ако во затвор имаат интернет ! Утрово една Фина госпоѓа од мвр ја исконтактира мајками и ја известила за групата што сум ја напраила и ја предупредила да внимавам што и како правам за да не дојде до нешто со кое не би била задоволна -.- ова е чисто информативно , да внимавате што и како се правите

Се враќаме на темава!!! ТВИТАМЕ ПРОТИВ РАДИКАЛНИОТ ИСЛАМ ВО МАКЕДОНИЈА!

Јас би сакала да ве известам дека за некое време може ќе ве подржувам од зад решетки , ако во затвор имаат интернет ! Утрово една Фина госпоѓа од мвр ја исконтактира мајками и ја известила за групата што сум ја напраила и ја предупредила да внимавам што и како правам за да не дојде до нешто со кое не би била задоволна -.- ова е чисто информативно , да внимавате што и како се правите
јас сум без зборови до каде оди нашата држава :(

за која група станува збор ?

Јој, какви протести бе луѓе. Читајте прв пост. Сте ја утнале поентата скроз.

What???? :mad::mad: OMG па дали се нормални они? што се случува лошо во групата? дали се повикува на одмазда: дали се шират лаги? дали се повикува на протест? дали се шири било каква омраза? напротив све што сакаме е вистината да излезе на виделина, полека но сигурно!

Го слушам Латас и неможам да поверувам вели цитирам:
ПОЛИЦИЈАТА НИКОГАШ НЕ РЕКЛА ДЕКА УАПСЕНИТЕ СЕ ТИЕ ШТО ГО ИЗВРШИЛЕ УБИСТВОТО.

а министерката неколку пати потенцираше дека 100% се тоа убијците..

и мене ми е жал за насоката во која се движи државава .. ама морам очигледно да ја избришам групава .. а твитер манијата ќе продолжи ! :D

затоа пазете шо праите​

Луге никој од нас не ја нападна државата или МВР,само сакаме да дадеме објективно известување во светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom