Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Поприлично треба да си егоцентрик, да се пронајдеш како влијателен, а не си спомнат по име никаде.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Немам поим кој го почнал муабетов со влијателниве ( еве брн гледам бил пред времето), ама никако да ја одгатнам енигмата како пркеу хаштаг каде не се споменува ниту еден човек конкретно некој може да се пронајде. Go Figure.
Јас или Ејсид бевме првите, зашто со повеќе следбеници од пред тоа сме па лесно ги приметивме. Не се фалам али некој од нас двајца почна, не ми текнува.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Јас или Ејсид бевме првите, зашто со повеќе следбеници од пред тоа сме па лесно ги приметивме. Не се фалам али некој од нас двајца почна, не ми текнува.
Сега имате засилување :)
Ќе почнат да #влијаат овие, да се прашуваат #којпрвпочна ?! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај е бе оној твит на мачоркава "Влијатеелееен, влијателен сум на Твитеееррр", :pos::pos: од стол ќе паднев. И епските стихови на Марјан Стојановски ги искористивте во сиот набој.

Немам поим кој го почнал муабетов со влијателниве ( еве брн гледам бил пред времето), ама никако да ја одгатнам енигмата како пркеу хаштаг каде не се споменува ниту еден човек конкретно некој може да се пронајде. Go Figure.
Capture.PNG

Отидени се сите четири :pos: а и јагодче или јаболкче како беше им се уфрла ко џокер квалитетно :pos:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Јабокце @discordandchaos
@Ligeia_26 @notsoplavusa @Nezzy4ka @machorka Ко хаштаг#влијателен е, влијателен е жими се.

PurplePuma @Nezzy4ka
Со мојот сложи се хаштаг, воздржи се од ретвит, насмевни се..Наоколу те барам, за да те твитнам, во трендинг да те носам.. #влијателен <3

PurplePuma @Nezzy4ka
#Влијателен: Лажу, лажу ме, да време лечи све, можда лимите и банове, ал #kajgana никад не... :(

PurplePuma @Nezzy4ka
#Влијателен се исповеда на #ДрагТвитер:Проклет да је овај живот само бол и сузе, и та мала среча стобом #Kajganacrew ми узе :(

Ligeia @Ligeia_26
#влијателен не остављај ме! :( зашто ми неверујеш да сам са сузама лепила тапете?

Мачорка @machorka
@Nezzy4ka #Влијателен:Don`t be fooled by the small dick I have, I'm still, I'm still #влијателен as fuck

PurplePuma @Nezzy4ka
Wannabe #влијателен се додворува на #супер #влијателна: ако треба Co-founder na Twitter јас ќе бидам, само твоја #цицка да видам!!

#Влијателен ја моли девојката да му се смири: нико тако драга твитати те нече :( :( :(

#Влијателен says: Што сам Боже тако проклет, јуче #влијателен, данас опет..... :(

#Влијателен: остајем без Твитера,губим хаштаг,губим достојанство,чим вас видим прекидам сваки твит и ново познанство..U bad,bad #Kajganacrew

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
#Влијателен says: Нисам преживео твитање твоје, да неко твита оно што је моје.... о зар се мој хаштаг дира туџим тастатурамааа... :(

#Влијателен го моли Кајганџијата: Пусти ме да живим, не дирај ми Твитер :(

Знаеш дека си #влијателен кога мајка ти ти кажува дека ти си неуспешен абортус.

#Влијателен моја ружо, #kajgana форум ми се наоружо, у трендинг че све да дигне, само кад те твитне!!!!!

Знаеш дека си #влијателен кога фураш на плин, а колата ти мириса на нафта.

Што пее #влијателен на Кајганџии? Хаштаг каже да самном тераш шегу, да Бог да добили бан на Твитеру!!!

Што прави #влијателен на атлетско игралиште? Филозофира на 100 метри #влијателните #влијателни

#влијателните никогаш не чекаат автобус, автобусот ги чека нив... #влијателен #влијателна #влијателни #првасмена

Според Фројд за да бидеш #влијателен треба од мал да го гледаш Хи-Мен и да викаш Јас сум МОЧЕН!Последиците од траумата се за цел живот.

Знаеш дека си #влијателен кога неонката од одма ти се пали...

Толку сум #влијателна што кога се упишав на конкурс за влијателни ми рекоа - извинете не примаме професионалци.

@Nezzy4ka Но ти си некаде кај што нема да те твитнам,и само празнина ми остана од тебе,но што да направам што не си#влијателна...

Сонце не ме грее, #влијателна каде си ти...

Толку сум #влијателна што Близу ми го гасат интернетот за да не си ги расипувам очите пред компјутер.

@machorka Pretty, pretty please,If you ever ever feel like you're nothing... you're fucking #влијателна to me

@notsoplavusa Целиот твитер за тебе зборува, колку си ти згодна и #влијателна, секоја ноќ #влијателни за тебе твитаат :))

--- надополнето: 8 мај 2012 во 14:48 ---
@cobemakedonski @Copkar Е како да не! На пример, за да бидеш#влијателна критериумот е да имаш само една #цицка!!!

She said te amo... Don't it mean you're #влијателна

Не сум имала секс 4 и пол години. Дали сум #влијателна ??

Толку сум #влијателна, после серење водата сама се пушта.#Влијателните

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Tomislav Gosevski @avgantura
Одма да се извести Брисел.Кај е @vnukot со прилог за Алџезира.Овие од #кајгана ги нарушија граЏанските слободи на#влијателните.Елка прајте! :D
Кој рече дека се суксесфул?Самсунг ги згази ко #кајгана#влијателни 6 reasons Apple is so successful | http://ti.me/Kz6IYZ(via @Techland)

Ух..масакар.Као шлепер жаба,као беба звечку,као Сити Јунајтед овие од #кајгана ги растртија овие #влијателни.Осечам вториве спремаат реванш

#влијателни да те апне или #кајгана да ти го бапне?

Хахахахахахахаха
:icon_mrgr::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кој е човеков?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.440
Поени од реакции
25.385
профил на average твитерџија од #влијателните - Maјка докторка,татко менаџер негде,со 5ка не се возат а со колата не врват низ Чаир и мислат дека во мултиетничка Европа сонцето од три страни свети и убедени се дека сите шо не трпат срања од една мала група радикални идиоти не се на нивно ниво.
Се хранат само со нутела (yeah right) и сликат цвеќиња со апарати колку шо коштаја четири мој семестри одприлика (си викав и јас едно време ко можат овие со професионален апарат да изиграват сликари,да си купам и јас професионален сет за готвење)
слушат исклучиво техно,многу од нив се и диџеи (не за друго,немат никаков талент и се мрзи да научат да свират на некој инструмент) пошто нали то е највисокото ниво на хипстеризам
главни хаштагови им се #Ж и #Цицки,на овај вториот јас би им го препорачал и #UFO пошто како и вонземјаните,сите цело време ги зборат а никој од нив ги нема видено во живо
женските твитерџики се посебна приказна,тие се поеманципирани од другите девојки и нив сарказмот им доаѓа природно исто ко менструацијата
заедничко за сите е што немаат свој живот,асоцијални се во секоја смисла и фала богу што твитерот е ограничен на 140 карактери,пошто за повеќе и немаат капацитет да се искажат
:cuc:

Браво другар, сигурно мислеше на овој кога го пишуваше ова

Andrej Anchevski @Andrej_A
Кајгана и нивните форуми се нешто како центар за регрутирација, тренинг и координација на силите на радикалниот моронизам

До сите новопечени твитерџики од #kajgana - стандардната цена за ретвит ми е blowjob, размислете околу приоритетите!

Радикалниот моронизам демонстриран од #SpreadTheTruth е пострашен од измислениот радикален ислам во Македонија
"А што е тоа CET после 22:00" #SpreadTheTruth околу опасноста од радикалниот моронизам во Македонија (и секако, на #kajgana)
"КОја дебилна работа е ова твитер, не ми се верува дека некои цел ден седат на ова чудо" ~ браво #kajgana!

Би сакал да бидам на нет во сабота од 22:00 да собирам бисери од #SpreadTheTruth спамерите али сепак имам вистински живот
Мислев дека Македонија има иднина и тогаш ги видов форумите на #kajgana

Ова во превод доаѓа демек твитерот мајка ми го измисли, имам илјада следбеници на твитер и уште толку на фејсбук и пишам статуси на секои пет минути. После доаѓа моментот дека всушност пишуваш дека имаш Вистински живот... Oh the irony... :)
Уште поинтересно е што ваквите ги боли толку што се чувствуваат засегнати и мора да си ги мерат курињата за да "докажат" дека не е така. Тоа е исто како да ти речат дека си дебил. Ако знаеш дека не си, ќе се насмевнеш и ќе се радуваш на убавината на денот, ако пак те копка тоа ќе си ја имаш мувата на капата и ќе твиташ на секои пет минути.

Описот на синистер сликовито изгледа вака, па драг мој Андреј А, според јасер арафатката што ја носиш доволно е да се согледа дека си типично педерче. Некогаш сепак има вистина во стереотипите за педерчињата, уште потрагично што негирањето на тоа во реченица од 140 карактери карактери е контраефект, а кога би додал на тоа уште и хаштагови како #кур, #blowjob и #пунауста... мислам... да бев девојка, немаше да бидам заинтересиран за некој што во толку мал простор има место да го вметне зборот #кур и да се фали дека му е голем. Контрадикторност. Just sayin'... :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
"КОја дебилна работа е ова твитер, не ми се верува дека некои цел ден седат на ова чудо" ~ браво #kajgana!
:facepalm:
Која иронија, он на 10 мин пишува глупости на твитер 10.662 tweets. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој рече дека се суксесфул?Самсунг ги згази ко #кајгана#влијателни 6 reasons Apple is so successful | http://ti.me/Kz6IYZ(via @Techland)

Ух..масакар.Као шлепер жаба,као беба звечку,као Сити Јунајтед овие од #кајгана ги растртија овие #влијателни.Осечам вториве спремаат реванш

#влијателни да те апне или #кајгана да ти го бапне?

Хахахахахахахаха
:icon_mrgr::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кој е човеков?
Овој го мрзат сите влијателни а појма неам зашо.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Може ли малце ретроспектива како уствари искочи причава со влијателните? Кој прв почна? Ама сериозно ова. Кој се излажа да го испровоцира Кајгана кланот?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom