RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Поприлично треба да си егоцентрик, да се пронајдеш како влијателен, а не си спомнат по име никаде.
Јас или Ејсид бевме првите, зашто со повеќе следбеници од пред тоа сме па лесно ги приметивме. Не се фалам али некој од нас двајца почна, не ми текнува.Немам поим кој го почнал муабетов со влијателниве ( еве брн гледам бил пред времето), ама никако да ја одгатнам енигмата како пркеу хаштаг каде не се споменува ниту еден човек конкретно некој може да се пронајде. Go Figure.
Сега имате засилувањеЈас или Ејсид бевме првите, зашто со повеќе следбеници од пред тоа сме па лесно ги приметивме. Не се фалам али некој од нас двајца почна, не ми текнува.
Кај е бе оној твит на мачоркава "Влијатеелееен, влијателен сум на Твитеееррр",од стол ќе паднев. И епските стихови на Марјан Стојановски ги искористивте во сиот набој.
Немам поим кој го почнал муабетов со влијателниве ( еве брн гледам бил пред времето), ама никако да ја одгатнам енигмата како пркеу хаштаг каде не се споменува ниту еден човек конкретно некој може да се пронајде. Go Figure.
Кој рече дека се суксесфул?Самсунг ги згази коTomislav Gosevski @avgantura
Одма да се извести Брисел.Кај е@vnukot со прилог за Алџезира.Овие од#кајгана ги нарушија граЏанските слободи на#влијателните.Елка прајте!![]()
Поим немам, ама единствено можам да му замерам што го ремети Јунајтед.Кој е човеков?
профил на average твитерџија од #влијателните - Maјка докторка,татко менаџер негде,со 5ка не се возат а со колата не врват низ Чаир и мислат дека во мултиетничка Европа сонцето од три страни свети и убедени се дека сите шо не трпат срања од една мала група радикални идиоти не се на нивно ниво.
Се хранат само со нутела (yeah right) и сликат цвеќиња со апарати колку шо коштаја четири мој семестри одприлика (си викав и јас едно време ко можат овие со професионален апарат да изиграват сликари,да си купам и јас професионален сет за готвење)
слушат исклучиво техно,многу од нив се и диџеи (не за друго,немат никаков талент и се мрзи да научат да свират на некој инструмент) пошто нали то е највисокото ниво на хипстеризам
главни хаштагови им се #Ж и #Цицки,на овај вториот јас би им го препорачал и #UFO пошто како и вонземјаните,сите цело време ги зборат а никој од нив ги нема видено во живо
женските твитерџики се посебна приказна,тие се поеманципирани од другите девојки и нив сарказмот им доаѓа природно исто ко менструацијата
заедничко за сите е што немаат свој живот,асоцијални се во секоја смисла и фала богу што твитерот е ограничен на 140 карактери,пошто за повеќе и немаат капацитет да се искажат
Овој го мрзат сите влијателни а појма неам зашо.Кој рече дека се суксесфул?Самсунг ги згази ко#кајгана#влијателни 6 reasons Apple is so successful | http://ti.me/Kz6IYZ(via@Techland)
Ух..масакар.Као шлепер жаба,као беба звечку,као Сити Јунајтед овие од#кајгана ги растртија овие#влијателни.Осечам вториве спремаат реванш
#влијателни да те апне или#кајгана да ти го бапне?
Хахахахахахахаха
![]()
Кој е човеков?