Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.742
- Поени од реакции
- 18.490
Немај гајле ќе им се продолжи притворот немој да мислиш дека ќе ги пуштат откако ќе поминат 30 дена.http://www.redup.mk/site/out/133293-ushte-eden-pritvoren-za-terorizam-vo-„monstrum“
Ovie od mvr ne zaebaja site 30 dena pritovr a e osomnicen za cin terorisam? Pa kade go ima ova bre da mu se pluknam na cela drzavan insititucija mameto nivno
а тебе што не ти е јасно? додека си во притвор терба да се докажува дали си сторител на кривично дело или не си. замисли да ти рече тебе некој абе ти си ми осомничен за убиство ама ај нема да те носам у притвор.. во меѓувремено ти си дома и ако си навистина инволвиран у таков случај можеш да киднеш некаде надвор од државата да речеме....http://www.redup.mk/site/out/133293-ushte-eden-pritvoren-za-terorizam-vo-„monstrum“
Ovie od mvr ne zaebaja site 30 dena pritovr a e osomnicen za cin terorisam? Pa kade go ima ova bre da mu se pluknam na cela drzavan insititucija mameto nivno
http://www.redup.mk/site/out/133293-ushte-eden-pritvoren-za-terorizam-vo-„monstrum“
Значи не демантира дека има вооружени групи....На новинарско прашање дали полицијата има информации за постоење вооружени групи на Скопска Црна Гора, министерката Јанкулоска истакна дека се врши надзор на целокупната ситуација во Република Македонија. На целата територија имаме контрола над ситуацијата и, подвлече, не ги потценуваме ризиците....
Нека се стационираат,не се ни свесни дека гробовите веќе си ги ископале.Па има вооружени групи,тоа се знае, но исто многу битно е дека тие се стационирани во места каде локалната власт е на ДПА.
Не верувам во нов конфликт,ова е нивниот начин да се вратат на власт па не бираат ни средство ни начин.Нека се стационираат,не се ни свесни дека гробовите веќе си ги ископале.
Дајте не навивајте за такви работи, жалосно е и тешко ми паѓа дека толку лесно се давате на провокации. И едните и другите. Без трошка одговорност си ги вадите очите а треба да се гледа како-така некако заедно да се живее.Нека се стационираат,не се ни свесни дека гробовите веќе си ги ископале.
Toa не мора да значи дека ќе има војна.Ако се групираат паравоени формации во една држава кои сакаат да убиваат,уништуваат и сеат страв откако им се дадени сите можни права кои постојат никој повеќе нема да ги нарекува борци за човекови права,туку ке ги нарече со нивното вистинско име ТЕРОРИСТИ!Дајте не навивајте за такви работи, жалосно е и тешко ми паѓа дека толку лесно се давате на провокации. И едните и другите. Без трошка одговорност си ги вадите очите а треба да се гледа како-така некако заедно да се живее.
Ако има нов конфликт, заборавете на визна либерализација и ЕУ. Штета. Пак наназад уште 20 години.
Комплетна демотивација ова.
Многу јасно дека не демантира. индиректно кажува дека е вистина. ја кај мене гледам од косовска граница према визбегово кружат хеликоптери.Значи не демантира дека има вооружени групи.
Денес или вчера гледаш??Многу јасно дека не демантира. индиректно кажува дека е вистина. ја кај мене гледам од косовска граница према визбегово кружат хеликоптери.