Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Ne od mojata .
Nie smetame od vasta , a pored se od vasiot sakan Premier sve pocnuva .
Јахх ............... значи спрема вас пак Македонецот е крив, дали Грујо, дали Бранко, дали Станко, дали Јанко ......... важно според вас пак Македонецот е крив .............. значи секогаш Македонец е волкот кој прв почнува со тепачки, убиства и сл. а вие сте увек мирни и поштени како Црвенкапа ! :facepalm::facepalm:

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Генти по 100ти пат ке те прашам, зошто не земавте пушка во Австрија, Швајцарија 2001ва година за да барате пратеници министерства рамковен, а земавте во Македонија? Дали ке биде игнорирано моето прашање и по 100ти пат?
Ne sme tamu autokton Narod tuku samo gasterbeiter .
Istoto prasanje i tebe bi ti go postavil , naprimer za Avstralija, Canada ?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Јахх ............... значи спрема вас пак Македонецот е крив, дали Грујо, дали Бранко, дали Станко, дали Јанко ......... важно според вас пак Македонецот е крив .............. значи секогаш Македонец е волкот кој прв почнува со тепачки, убиства и сл. а вие сте увек мирни и поштени како Црвенкапа ! :facepalm::facepalm:
Bogami koa bea Komunjarite ne bese bas vaka , morame da priznaeme .

значи секогаш Македонец е волкот кој прв почнува со тепачки, убиства и сл. а вие сте увек мирни и поштени како Црвенкапа !
Za zal po dovaganjeto na Gruevski , A-HA .

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Ne sme tamu autokton Narod tuku samo gasterbeiter .
Istoto prasanje i tebe bi ti go postavil , naprimer za Avstralija, Canada ?
Во Австралија, Канада, па и на било кое место на Земјата ние немаме земено пушка во ова модерно време за да ги добиеме нашите права, а ги немаме, ниту во Грција, ниту во Албанија, па и во многу други земји. За разлика од нас вие тие права ги добивте со оружје и во Косово и во Македонија. Дали го одобруваш тој чин и мислиш дека македончето треба да посегне по оружје за да ги добие своите права во Грција и Албанија?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Друже ако се оградувате од тоа тогаш зашто излеговте 10 000 на протест палите знамиња извикувате секакви работи на натпревари...? иначе :cuc: за тебе ако се оградуваш
Veruvaj deka 90% nitu znaele zosto izlegoa , tuku se priklucija od ulici , od Bit Pazar i neznaeja koi se organizatorite .

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Во Австралија, Канада, па и на било кое место на Земјата ние немаме земено пушка за да ги добиеме нашите права, а ги немаме, ниту во Грција ниту во Албанија. За разлика од нас вие тие права ги добивте со оружје и во Косово и во Македонија. Дали го одобруваш тој чин и мислиш дека македончето треба да посегне по оружје за да ги добие своите права во Грција и Албанија?
Dali bi mi dal pravo bez oruzje , bidi realen ?
Albanija se razlikuva od Grcija kolku znam .. I ne me prasuvajte takvi prasanja , dali -neli -dali , kakov odgovor ocekuvate od mene . Zborime ko luge , ok , ako ne ke si odime i nikomu nisto .

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Bogami koa bea Komunjarite ne bese bas vaka , morame da priznaeme .

значи секогаш Македонец е волкот кој прв почнува со тепачки, убиства и сл. а вие сте увек мирни и поштени како Црвенкапа !
Za zal po dovaganjeto na Gruevski , A-HA .
ОК терај си нема везе, нема потреба да се натегаме еден со друг ............ за нас проблемот сте вие(како нација, не толку како вера), за вас проблемот сме ние(како нација пред се, па и вера и.т.н.) ........... :facepalm:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.583
Veruvaj deka 90% nitu znaele zosto izlegoa , tuku se priklucija od ulici , od Bit Pazar i neznaeja koi se organiztorite .
Значи појма немате ни за што протестирате, битно да се протестира против Македончето а?
Тоа што сте излегле во протест за ослободување на можни грозоморни убијци без да ја дочекате пресудата не е битно? Или па сега откако знаете за што сте протестирале ќе го бојкотирате протсстот во петок? Само немој да биде дека и тогаш ве собрале онака, а не сте знаеле зошто :свиркам:
Алал да ви е чим 4 500 души (90% од присутните 5 000) сте ги собрале онака :icon_mrgr:
Кај најдовте 4 500 безделничари по улици во исто време, чудна работа.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.142
Поени од реакции
30.265
Jas se ograduvam od radikalnite Islamisti samo i nikako od moj Narod .
I znam deka najgolemiot del od Albancite se ograduvaat od niv iako sme site Muslimani .
Исламот е убава религија. За жал како и секоја религија има такви следбеници што забегуваат до екстремности. Ако ова што го пиша е вистина, :cuc:.

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
Dali bi mi dal pravo bez oruzje , bidi realen ?
Albanija se razlikuva od Grcija kolku znam .. I ne me prasuvajte takvi prasanja , dali -neli -dali , kakov odgovor ocekuvate od mene . Zborime ko luge , ok , ako ne ke si odime i nikomu nisto .
Јас би ти дал без оружје, со оружје би ве сотрел, по 100 години затвор за секој што поседува оружје. Исто како Тито што правел. Дали имавте повеќе права во Австрија и Швајцарија од Македонија пред 2001ва па решивте да се изборите со оружје? Јас те прашав најкоректно и најотворено, ако си искрен ке одговориш, ако не си ке ме игнорираш по 101 пат :)

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
ОК терај си нема везе, нема потреба да се натегаме еден со друг ............ за нас проблемот сте вие(како нација, не толку како вера), за вас проблемот сме ние(како нација пред се, па и вера и.т.н.) ........... :facepalm:
Aj da proverime kako bilo pred vremeto na golemiot Premier :
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=60DB6D4006D9A94FB2C80D26FD5165C1

Negovo vreme :
http://www.youtube.com/watch?v=ziMBWQBVb6M

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Veruvaj deka 90% nitu znaele zosto izlegoa , tuku se priklucija od ulici od Bit Pazar i neznaeja koi se organiztorite .
И како бе вака. А прст на глава да стават и да размислат малце или ајде виделе гужва и се убациле. Tribal society. Груевски па Груевски, намалете со тоа криминалот и поработете на самокритика, по ваша логика и видео да имаат снимено оние бездушниците пак нема да верувате дека истите се виновни. На крај краева не е ни битно, почнуваат странците да дознаваат какви сте (не де сите не сите ама добар процент), и тоа ќе биде клучно за да ја добиеме нивната поддршка. Кога самите не ги изолирате таквите изроди од вашите редови многу јасно е дека нема ни да ги осудувате откако ќе направат вакви масакри. И да борба за права и рамноправност веќе не ви поминува никаде па ни кај американците.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Јас би ти дал без оружје, со оружје би ве сотрел, по 100 години затвор за секој што поседува оружје. Исто како Тито што правел. Дали имавте повеќе права во Австрија и Швајцарија од Македонија пред 2001ва па решивте да се изборите со оружје? Јас те прашав најкоректно и најотворено, ако си искрен ке одговориш, ако не си ке ме игнорираш по 101 пат :)
Go pocituvam tvoeto prasanje , samo moe pravo e da ne odgovaram (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom