Официјална песна за UEFA EURO 2012 Oceana - Endless Summer

• Креатор на темата Креатор на темата Andrew
  • Време на започнување Време на започнување

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.263
Песната нема некој интересен ритам..(n)

и во спотот има премногу црнци :tapp:
ипак е Европа или ?

ништо посебно, и мене ми падна у очи дека има многу црнци, не дека дискриминирам...

ништо посебно, и мене ми падна у очи дека има многу црнци, не дека дискриминирам...
да не бидам сватен погрешно.. немам ништо против црнци азијци ескими..
ама дејството во спотот е на медитеранска плажа со многу сонце и црни дечки како да е куп на Африка а не Европско првенство во Украина и Полска.

Превише црнци иако Европа е позната како белиот континент

Ќе поминат неколку собири, за да извадат нова добра песна на Голем Собир. Досега единствено песната на Нели Фуртадо (од Еурото 2004) и двете од СП во ЈАР ги погодија .. Така дааа очекувајте хит на Еуро 16 или СП 18 :D

мене ми се свиѓа песната ко песна, ама нити спотот нити песната нити тонот ништо не поврзува со фудбал.

Каде бе, Рики Мартин педер е ебаго, ама кога ќе ја викнеше гол гол гол алеа алеа алеее, се осеќаше нешто, овоа е тапа.

Од украина и полска сигурно се очекуваше побел спот....разочараа повеќе личи на песна за африкански куп него за Еуро

шо сакаш кога цела Франција е црна...исто и холандија :)

Убава песна.
Катасторфа спот.
Спотот и песната не се поврзани и ниту едното ниту другото не ме асоцираат на фудбал.
Текстот на песнава како за почеток на лето да е темата и никако не ја сваќам врската нејзина со фудбалот.

да не бидам сватен погрешно.. немам ништо против црнци азијци ескими..
ама дејството во спотот е на медитеранска плажа со многу сонце и црни дечки како да е куп на Африка а не Европско првенство во Украина и Полска.

треба спотот да е нешто како тројца синови на функционери, па журче, силување 19 годишна девојка, тепање, малтертирање, палење жива и да ја фрлат во ѓубриште. подобро би ја доловило украина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom