Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Овојпат Јанкуловска не смее да си дозволи да нема полиција со протестантите. По некој ќотек не би било лошо, и по можност да се уапсат лидерите. Само така би им дошло памет да не се организираат.
џабе ќотекот, џабе е колку и да ги тепа полицијата, како не разбирате дека со тоа нема ништо да постигнеме. Ги тепаа на Косово, ги тепаа и во Гостивар, пак тие победија. Единствено што може да дојде поради тоа, тие да земат оружје во рака и може да ни се случи да бидеме разделени на статус кво ситуацијата која е сега........... И тогаш Скопје ќе биде прогласен интернационален град, каде што сите ќе останат, но поделен внатре во себе на населби, а провинцијата по етничинска мнозинска карта ќе биде поделена.

Само вака за потсетување, последен пат кога ни ја разделија Вардарска Македонија, тоа беше 1941, а границата беше кај Групчин, сега ситуацијата е многу полоша.

Мора да сватиме, дека мора да станеме како Грците, Бугарите, Албанците, (Србите се полош пример) и да имаме привиден Мир во државата, кој ќе биде секогаш скришно нарушуван од наша страна во наша корист. Целта етреба да биде само една хомогенизација и македонизација со сите средства. И мора да сватиме дека со две деца во фамилија не се брани Македонија.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 12:54 ---
Знаеш што е жално?Што пола и појше од бугарската популација се наши браќа по крв,Македонци...Ама ги побугарчиле тие жутоњите...Не сакам да ги пцујам,сепак ми се и тие браќа и сестри,ама ете...Исто како Егејците,и нив ги излажале..Тоа ти е.. -.-
И нема да веруваш, колку Македонци се поалбанчени во последните 500 години на теритријата на денешна Албанија.

B

Bonux

Гостин
џабе ќотекот, џабе е колку и да ги тепа полицијата, како не разбирате дека со тоа нема ништо да постигнеме. Ги тепаа на Косово, ги тепаа и во Гостивар, пак тие победија. Единствено што може да дојде поради тоа, тие да земат оружје во рака и може да ни се случи да бидеме разделени на статус кво ситуацијата која е сега........... И тогаш Скопје ќе биде прогласен интернационален град, каде што сите ќе останат, но поделен внатре во себе на населби, а провинцијата по етничинска мнозинска карта ќе биде поделена.

Само вака за потсетување, последен пат кога ни ја разделија Вардарска Македонија, тоа беше 1941, а границата беше кај Групчин, сега ситуацијата е многу полоша.

Мора да сватиме, дека мора да станеме како Грците, Бугарите, Албанците, (Србите се полош пример) и да имаме привиден Мир во државата, кој ќе биде секогаш скришно нарушуван од наша страна во наша корист. Целта етреба да биде само една хомогенизација и македонизација со сите средства. И мора да сватиме дека со две деца во фамилија не се брани Македонија.
брат...го чекам денот само кога ќе пукне во Европа,кај и да е нема многу да се чека по се изгледа,и кога ќе дојде тој ден друга песна ќе се пее,тогаш ќе тргнат раце овие лешинари од е.у и нато од нас пошто ќе бидат ангажирани во својот двор нели,и тука ја гледам нашата шанса за автоматско преоѓање од втор во прв ред на граѓани и во тој 'хавуз" очекувам да се расчисти и со албана-прашањето и со домашните предавници

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Албанизација во Македонија
Превземено од форумот MacedonianTruth
TETOVO REGION: Mosques built in the last 5 years
1680659.jpg
2254376.jpg
2556032.jpg
2803115.jpg 3306762.jpg 4921983.jpg 6048989.jpg 7142958.jpg 7254925.jpg 7527699.jpg 7586492.jpg 8487499.jpg

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
брат...го чекам денот само кога ќе пукне во Европа,кај и да е нема многу да се чека по се изгледа,и кога ќе дојде тој ден друга песна ќе се пее,тогаш ќе тргнат раце овие лешинари од е.у и нато од нас пошто ќе бидат ангажирани во својот двор нели,и тука ја гледам нашата шанса за автоматско преоѓање од втор во прв ред на граѓани и во тој 'хавуз" очекувам да се расчисти и со албана-прашањето и со домашните предавници
Брат, а кој ти гарантира дека идиоти нема да бидат на власт и во таков момент, кои како порано ширеа „братство и единство“, а сега мултикултуризам и ќе трубат, „војната не е добра“, „тоа се наши сограѓани“, „повеќето се лојални граѓани“ итн,, итн...., а Македонче - пусто да остане, ќе има пак таква власт.

Ако се шпекулира воопшто на твојата карта, не во Европа војна, туку УСА треба да се тргне од Европа, за да биде такво нешто теоретски можно.
Но додека се чека на тој ден, ние ослабуваме и ослабуваме се повеќе, а најстрашното е што морално и пред се бројчано ослабуваме (белата чума).
Така да, чекај го тој момент, но пушти, пуштете се во размислување и антимерки уште денес.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Брат, а кој ти гарантира дека идиоти нема да бидат на власт и во таков момент, кои како порано ширеа „братство и единство“, а сега мултикултуризам и ќе трубат, „војната не е добра“, „тоа се наши сограѓани“, „повеќето се лојални граѓани“ итн,, итн...., а Македонче - пусто да остане, ќе има пак таква власт.

Ако се шпекулира воопшто на твојата карта, не во Европа војна, туку УСА треба да се тргне од Европа, за да биде такво нешто теоретски можно.
Но додека се чека на тој ден, ние ослабуваме и ослабуваме се повеќе, а најстрашното е што морално и пред се бројчано ослабуваме (белата чума).
Така да, чекај го тој момент, но пушти, пуштете се во размислување и антимерки уште денес.
Затоа некој измислил паравоени формации..

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Затоа некој измислил паравоени формации..
Немој те молам, не сакам да се смеам. Болна е темава. Ниту една паравоена формација не опстанала никаде во светот без подршка на ВЛАДА, ВЛАСТ некоја.

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Абе незнам што имаат врска џамиите со албанизација... Повеќе ми личи на исламизација. Не може да те албанизаираат ако направат џамија, може само да те исламизираат. Малце логика. Ова е све дело на тоа арапскине исламисти што вршат исламска пропаганда низ светот, а албосиве им се само пиончиња. Е сеа ние што сме закрвени со нив на национална база, тоа е друга приказна.
А ако веќе збориме за центри за перење на мозоци, види само колку цркви изникнаа во Скопје и на други места, значи истото и христијаните го праат. Ја мислам дека треба да пукне асално тука за да се стави крај на некои дилеми со кои долго време се заебеваме. Посебно со ова радикаљиве сеа што нешто зуби покажуваат.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Немој те молам, не сакам да се смеам. Болна е темава. Ниту една паравоена формација не опстанала никаде во светот без подршка на ВЛАДА, ВЛАСТ некоја.
Па да де..Исто како што учк има поддршка од властите од косово и албанија,ама тие тоа го демантираат..

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
Баш така и наша паравоена формација ќе има подршка од кого?.
Во Македонија едино само учк може да биде паравоена формација со подршка од владата, мислам на Аљи Амети нормално, зашто он е еден од нив и е у влада, му ебам терористот.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Абе незнам што имаат врска џамиите со албанизација... Повеќе ми личи на исламизација. Не може да те албанизаираат ако направат џамија, може само да те исламизираат. Малце логика. Ова е све дело на тоа арапскине исламисти што вршат исламска пропаганда низ светот, а албосиве им се само пиончиња. Е сеа ние што сме закрвени со нив на национална база, тоа е друга приказна.
А ако веќе збориме за центри за перење на мозоци, види само колку цркви изникнаа во Скопје и на други места, значи истото и христијаните го праат. Ја мислам дека треба да пукне асално тука за да се стави крај на некои дилеми со кои долго време се заебеваме. Посебно со ова радикаљиве сеа што нешто зуби покажуваат.
Албанизацијата и исламизацијата идат у пакет..А и насловот на темата од MacedonianTruth е таков,па не сакав да менувам ништо..
Глупости пишуваш,треба да си будала за да ги споредуваш Македонските христијани,и албанските муслимани..И да кажеш дека истото го прават...АУУУУУ ненормален човек! -.-
--- надополнето: 7 мај 2012 во 13:45 ---
Баш така и наша паравоена формација ќе има подршка од кого?.
Од десно ориентираните структури во владата..И од мене..

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Божем Македонците не знаат да бидат монструми, иако нај монструозните дела во последните 5 години ги беа извршиле Македонци.
Македонецот пука,убива но се пријавува во полиција,има мадиња и ги сноси последиците,а не бега ко пичка во Косовес.Убиства кои ги направиле Македонци=решени,убиства кои ги направиле Албанци=нерешени,барај ги во Косово,они не знаеле у подрум биле.На кого мислиш дека му го переш мозокот?Ти не веруваш во системот?Па што не те собрале тебе ако иде веќе на селекција по националност,или рандомизирање.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Maleeeeeeeeeeeeeeeeeee otidovme jabana. Zalam sto pak kje go kazam.Ali vekje sme stignale do kraen predel.Uzas ....... UZAS !!!!!!!!!!!!!!!!!! Male ne mi se veruva vo mojata makedonija sto ima ...... Aj da ne spamiram mnogu, no do slednata vest na temava kje kazam samo edno. VOJNA !!!!!!!!!!!!! VOJNA !!!!! KRV *****SKA DA TECE NA MAKEDONSKATA ZEMJA !!! MAME DA IM EBAM MALOUMNO !!!!

VE MOLAM BEZ BAN !!! Sepak si ja sakam zemjata a ovaa leukemija sto ne spopadna site me tera da zboram taka + i makedonsko vince vo momentov :) ..... si najdov tuka vo tugjinata crveno vince na 30 stepeni mmmmm.

Pocivajte vo mir.Site vie sto si go dadovte zivotot za ovaa makedonija vo 2001.
A znaeste sto me interesira? Go gledam taj nekoj albanec povikuva za sonot na ona da bide ostvaren, veli, DA NE BIDAT ZABORAVENI DADENITE ZIVOTI OD ALBANCITE za idealot na ona.
Cekaj malku ? Koj toa zivoti i koj toa idela i vo koe vreme? Sigurno zbore za umrenite teroristi od 2001 i idealot na UCK oti jas ne znam pred toa 100 godini da sme imale problemi so gnidive??? AMAN BE ??? Toa li vi e neostvareniot ideal A ????? OOOoooo Albanci smrdlivi cekaj da vi kazam nesto jas.Ima tuka i makedonci koi imaat ideal ? Znaete li koj e toa ideal ???????

Kje doznaete vo sumite.Neli tamo kje se sretneme MAMU VI JEBEM !!!!!!!! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Se izvinuvam za agresijata ali samo toa mi ostana za ova pleme smrdlivo gnasno i skapano vo dusa !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom