Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Океј де никој не бара да мудрувате. Само ме интересира чим освојувате годинава 3/4 трофеи, како освоивте 6 во една сезона ? Нели цело време нешто такво зборите, само барам кратко објаснување за 6те во една сезона. Кога се нафати да ми реплицираш, објасни ми ете со датуми, трофеите од годинава и од 6ката. Би ти бил благодарен.

Не знам кој вели дека сме освоиле 6 трофеи во една сезона! Јасно е дека 6 трофеи во една година сме освоиле, и тогаш кога ги освоивме се велеше дека за една календарска година освоивме 6 трофеи, со што станавме прв клуб со такво постигнување!

Океј де никој не бара да мудрувате. Само ме интересира чим освојувате годинава 3/4 трофеи, како освоивте 6 во една сезона ? Нели цело време нешто такво зборите, само барам кратко објаснување за 6те во една сезона. Кога се нафати да ми реплицираш, објасни ми ете со датуми, трофеите од годинава и од 6ката. Би ти бил благодарен.

Барса ги освои сите можни титули во една година! Проблемот е што таа една година ние фановите ја нарекувавме сезона!

Да побарам и да ти докажам, толку си убеден дека никој не рекол ?

Убеден сум дека никој од фудбалскиот клуб Барселона не го рекол тоа, или пак треба да одговарам и за сите поединци фанови на Барса?!

Убеден сум дека никој од фудбалскиот клуб Барселона не го рекол тоа, или пак треба да одговарам и за сите поединци фанови на Барса?!

:pos:
Океј до вечер добиваш цитати.

Уживајте си на титулата оти да не ве фати таков бран повторно. Ем освоија првенство ем повторно не им чини. Пак Барса крива.

кој рече па дека не ни чини !? Напротив, супер сме! :D

Не сум имал намера нив да ги читам. Овде вас што ве читам... и од таму произлезе прашањето.

Чим си читал овде...дали го прочита ова како што треба или не?!

И после завршената сезона уште си ги мерите? :facepalm:

Имаше еден твитер коментар. Чувството кога Реал освојува титула, а цел свет зборува за Барса! :cuc:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 19:03 ---
Во сезоната 2008/09 беше освоено триплете, т.е. сите можни титули што може да се освојат во една сезона! Во продолжение на 2009та година, беа освоени и останатите 3 од 3 можни титули. Па, во 2009та година Барселона од можни 6 освои 6 титули со што стана првиот и засега единствен светски фудбалски клуб со такво достигнување. :свиркам:

Имаше еден твитер коментар. Чувството кога Реал освојува титула, а цел свет зборува за Барса! :cuc:

Во сезоната 2008/09 беше освоено триплете, т.е. сите можни титули што може да се освојат во една сезона! Во продолжение на 2009та година, беа освоени и останатите 3 од 3 можни титули. Па, во 2009та година Барселона од можни 6 освои 6 титули со што стана првиот и засега единствен светски фудбалски клуб со такво достигнување. :свиркам:
Значи 6те титули се во две сезони. :)

ima vreme be i real ke go pocustvuva istoto :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom