- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
За доброто на народот..... Дај го твојот ТВИТПрофесорке го владееш твитеров
За доброто на народот..... Дај го твојот ТВИТПрофесорке го владееш твитеров
Ајде бре поактивно...дајте ми линкче од слика на која се сите 5 убиени... за твит ми треба
За доброто на народот..... Дај го твојот ТВИТ
Еве сум бе, си го сменив никот во НИК. Ме фати туга за да го гледам на МТВ.Nick Slotter да се јави на прием !!!
Со оглед на тоа дека таа цифра веќе ја испративме секаде нека стои.Да прашам, уште стоиме на мислењето дека имало 1.500 демонстранти? Некаде прочитав многу повеќе.
И доста твитате за Јуве, не си ги креиравте твитовите за тоа...Ајде бре поактивно...
Кажувајте дека се НЕКОЛКУ ИЛЈАДИ.Да прашам, уште стоиме на мислењето дека имало 1.500 демонстранти? Некаде прочитав многу повеќе.
ги нема мејл да пратат изгледа ги збунив со мојот англискиhttps://support.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended
Пополни се, за некоја минута ќе ти стигне меил и ќе кликнеш на линкчето и ќе биде се ок
Мислам дека е доволна бројка. Од видеата кој ги гледав половината незнаеа ни зошто протесираат, така да бројката на подржувачи на радикалниот ислам би била во тие бројки.Да прашам, уште стоиме на мислењето дека имало 1.500 демонстранти? Некаде прочитав многу повеќе.
Yes mistressЗначи твитај, почекај 1,2 мин. твитни уште еднаш, ретвитни, па уште еднаш ретвитни,почекај 1,2 мин.па твитни..... и нема суспензија
Па пиши им на арапскиги нема мејл да пратат изгледа ги збунив со мојот англиски