- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
Професорке го владееш твитеров![]()
За доброто на народот..... Дај го твојот ТВИТ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Професорке го владееш твитеров![]()
Ајде бре поактивно...дајте ми линкче од слика на која се сите 5 убиени... за твит ми треба
За доброто на народот..... Дај го твојот ТВИТ![]()
Еве сум бе, си го сменив никот во НИК. Ме фати туга за да го гледам на МТВ.Nick Slotter да се јави на прием !!!![]()
Со оглед на тоа дека таа цифра веќе ја испративме секаде нека стои.Да прашам, уште стоиме на мислењето дека имало 1.500 демонстранти? Некаде прочитав многу повеќе.
И доста твитате за Јуве, не си ги креиравте твитовите за тоа...Ајде бре поактивно...
Кажувајте дека се НЕКОЛКУ ИЛЈАДИ.Да прашам, уште стоиме на мислењето дека имало 1.500 демонстранти? Некаде прочитав многу повеќе.
ги нема мејл да пратат изгледа ги збунив со мојот англискиhttps://support.twitter.com/forms/general?subtopic=suspended
Пополни се, за некоја минута ќе ти стигне меил и ќе кликнеш на линкчето и ќе биде се ок
Да прашам, уште стоиме на мислењето дека имало 1.500 демонстранти? Некаде прочитав многу повеќе.
Значи твитај, почекај 1,2 мин. твитни уште еднаш, ретвитни, па уште еднаш ретвитни,почекај 1,2 мин.па твитни..... и нема суспензија![]()
![]()
ги нема мејл да пратат изгледа ги збунив со мојот англиски![]()