Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Луѓее ... help !! :)
Подолго време ми се допаѓа едно дете и неколку месеци чекав за да направам нешто со него и конечно бидна (се смувавме) ... Но има еден проблем ... Има девојка, но незнам зошто уште оди со неа кога не ја сака (ако ја сакаше нема да ја вараше). Се смувавме во една дискотека пред сите негови другари и мој другарки и воопшто не му беше гајле што ја вара неговата женска (мене уште помалце :] ) и секаде каде што одевме ме држеше за рака како јас да сум му женска .. стварно ми се допаѓа, но незнам што да правам ... Некој предлог ?? :)))

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Подолго време ми се допаѓа едно дете и неколку месеци чекав за да направам нешто со него и конечно бидна (се смувавме) ... Но има еден проблем ... Има девојка, но незнам зошто уште оди со неа кога не ја сака (ако ја сакаше нема да ја вараше). Се смувавме во една дискотека пред сите негови другари и мој другарки и воопшто не му беше гајле што ја вара неговата женска (мене уште помалце :] ) и секаде каде што одевме ме држеше за рака како јас да сум му женска .. стварно ми се допаѓа, но незнам што да правам ... Некој предлог ?? :)))
па нели не ти смета да си втора женска? о.о

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Тоа што се смувал со тебе не значи дека не ја сака девојка му и дека ќе ја остави...Исти се сите мажи кога треба да лажат и да вараат некој...

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Тоа што се смувал со тебе не значи дека не ја сака девојка му и дека ќе ја остави...Исти се сите мажи кога треба да лажат и да вараат некој...
Не му е прв пат да ја изневери и не ја изневерил само со мене, а јас откако се смувавме го прашав дали не му е срам и жал да ја вара и ми рече дека не му е гајле и дека онака оди со неа не од љубов ...
--- надополнето: 6 мај 2012 во 19:28 ---
Го тераш да избере. :)
Кога би избирал сигурна сум 100% дека би ме избрал мене зошто сегашнава женска му е КАТАСТРОФА, а и не ја сака ми призна ама неќам и мене да ме вара ... :/

I

Iblis

Гостин
Не му е прв пат да ја изневери и не ја изневерил само со мене, а јас откако се смувавме го прашав дали не му е срам и жал да ја вара и ми рече дека не му е гајле и дека онака оди со неа не од љубов ...

Кога би избирал сигурна сум 100% дека би ме избрал мене зошто сегашнава женска му е КАТАСТРОФА, а и не ја сака ми призна ама неќам и мене да ме вара ... :/
Некој е премногу верува во себе....

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076

сакаш да биде со тебе а да не те вара а? тоа е фрката?
кажи му keti bidam zenska ako si mi veren, и глеј шо ќе ти каже пеер. Аман. Зашо на форум доаѓаш за нешо волку едноставно? О.О
шо очекуваш да прочиташ овде? универзални магии против неверство or what?
Уклучи мозокот малце :) Сакаш дечко да имаш, одговорност е тоа..

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
сакаш да биде со тебе а да не те вара а? тоа е фрката?
кажи му keti bidam zenska ako si mi veren, и глеј шо ќе ти каже пеер. Аман. Зашо на форум доаѓаш за нешо волку едноставно? О.О
шо очекуваш да прочиташ овде? универзални магии против неверство or what?
Уклучи мозокот малце :) Сакаш дечко да имаш, одговорност е тоа..
хмм ... ај ќе видам што ќе бидне ... фала :)))

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
--- надополнето: 6 мај 2012 во 19:28 --- :/
Абе не му верувај...! Типични машки срања...
Ако не оди со неа од љубов, тогаш за што оди...? Таа некоја милионерка да не е како Парис Хилтон...? Или..?
Батали го преварант...!

I

Iblis

Гостин
За ова со Блонди ќе се согласам, ќе те вози дечкото и ќе си остане со девојката #1. Штом веќе имал други девојки а пак останал со неа, оти да не остане пак со неа? Убаво е да го прашаш него, ама можеби би ефектот ќе биде ако ја прашаш #1, само пази може да настане инцидент:(

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Абе не му верувај...! Типични машки срања...
Ако не оди со неа од љубов, тогаш за што оди...? Таа некоја милионерка да не е како Парис Хилтон...? Или..?
Батали го преварант...!
Па јас мислам дека оди со неа оти има пари .. Можи не е Парис Хилтон ама има бајги пари ... Ама што ќе му се пари кога и тој има ... Стварно незнам зошто уште оди со неа кога и сам кажува дека не е убава, дека не ја сака + ја вара, а и не верувам дека му дава ... :)))

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Па јас мислам дека оди со неа оти има пари .. Можи не е Парис Хилтон ама има бајги пари ... Ама што ќе му се пари кога и тој има ... Стварно незнам зошто уште оди со неа кога и сам кажува дека не е убава, дека не ја сака + ја вара, а и не верувам дека му дава ... :)))

Дај му ултиматум - или нека ја остави или нема повеќе да се плеткаш со него...
Мада не верувам дека ќе ја остави пошто не му е прв пат ова да го прави...И што не ја сака како што велиш, а плус и не била убава и ја вара значи дека ради пари е со неа...И слободно може да се заклучи дека е еден прорачунат материјалист и паразит...Тоа се машки форми кои највеќе ги мразам... :sick:
Бегај од него...!
Боље сама биди си, Господ да те види...

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
можда имаат некакви заеднички бизниси па затоа одат. хахахахаха

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Дај му ултиматум - или нека ја остави или нема повеќе да се плеткаш со него...
Мада не верувам дека ќе ја остави пошто не му е прв пат ова да го прави...И што не ја сака како што велиш, а плус и не била убава и ја вара значи дека ради пари е со неа...И слободно може да се заклучи дека е еден прорачунат материјалист и паразит...Тоа се машки форми кои највеќе ги мразам... :sick:
Бегај од него...!
Боље сама биди си, Господ да те види...
Сега таман ќе одам на кафе ќе го викнам да направам муабет па да видам шо да прам после, а и да испитам каква е ситуацијата со женскаму и да дознаам кој к** уште е со нејзе :D
p.s. Фала :))

Kajgana Shop

На врв Bottom