leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Во никој случај. Не.Оваа од црн бел бумбар стои на два чекора од мене да и кажам за акцијава?
Во никој случај. Не.Оваа од црн бел бумбар стои на два чекора од мене да и кажам за акцијава?
АХАХААХАХ ова дело на Мачорка да не е ?What is the difference between a terrorist and a PMS woman? The terrorist will kill you brutally
Не знам шо прашуваш, кажуај и без размислување!Оваа од црн бел бумбар стои на два чекора од мене да и кажам за акцијава?
Ицо Најдовски Перин рече ќе не поддржел, ама никаде го нема.Дали имате контактирано некого од нашите од дијаспората да го поддржат ова?
Однеси зејтин и хулахопки во црква.Дајте бе кажете како да го ослободам ова да твитам, на кого треба да му ветам дека нема да бидам агресивен
Јас не би и кажал. Не ни требаат такви интелектуални капацитети. Ќе се изгубиме крај нив.Оваа од црн бел бумбар стои на два чекора од мене да и кажам за акцијава?
ДА ДА ДА!!Се надевам дека коментаров нема да ми се изгуби во напливот на нови коментари
Незнам зошто досега не направивме Spread the Truth страна на Фејсбук. Многу добро можеме да го испромовираме и да се соберат огромен број на луѓе
Едноставно МОРА Имајте го на ум и да се направи иницијатива за вакво нешто
Nop, Боби is still on fireАХАХААХАХ ова дело на Мачорка да не е ?
Aggressive following е кога некој корисник на Twitter одеднаш ќе почне да следи многу луѓе. Затоа порака до новите корисници постепено да следат, а не одеднаш.your account was suspended for aggressive following behaviors
А ја еден фин дечко