ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Каде е бе репортот? Очиве не ми гледаат веќе ништо!
Десно од Follow имаш човече и стрелка за надоле,клик и подоле одбери репорт.Каде е бе репортот? Очиве не ми гледаат веќе ништо!
Јас сум таму и ти гарантирам дека на никаков начин не го срамам името на ВМРО.Немој ни да се мачиш,сите знаеме дека го срамат светото име ВМРО,она под кое Илинденците живот дале за Македонија.
Тие тоа име денеска го користат само за да наоѓаат овци за стрижење и да перат пари,да соберат што повеќе моќ,а знаеме тоа име колку значи за Македонецот.
што е сеа муабетот со Кико ? ?Мораме да го пратиме настанов и баш ме интересира дали влијателниве ке кренат џева како за Мартин (што беше во ре)д но и сега треба исто. Каде е Кико? Луѓе во која држава живееме каде се медиумите да излезат со слики од Кико на ТВ?
Deblilizam и ренесанса!
Не е Миленко, Миленко има друг твитер некој се заебава, кога ќе дознае Миленко има во емисија да го сјебе
И јас исто, а немаше ни минута откако го ослободив профилот од вчера... И сега нов аccount?Your account is suspended and is not permitted to send Tweets. Learn more
Опа го лапнав а
Над тоа каде пишува колку твита има, колку го следат и колку следи најгоре, над него има едно иконче со глава. Стисни на него и опции за блок и рипорт. Рипортот ти е најдоле.ај пошо врска си неам на твитеров , појасни како репорт да напраам ?