Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
А вас поупатените во тоа твитерот да ве прашам,шконците сеуште прават антикампања или се откажаа ?
Пак се предозира од Twitter а? почна да мешаш латиница и кирлицаA shto ima vrska ova leba i so Vladata?
Bog da chuva svashta....
Ako nejkjam da bidam raznesena, ne znachi deka sum protiv poredokot kako takov!
Шо пол е овоа ?
A be не знам више што кликам што не кликам... мене едно така незгодно.Пак се предозира од Twitter а? почна да мешаш латиница и кирлица
Па демек - против МВР сме биле, против Влада... што нема да чуеш.A shto ima vrska ova leba i so Vladata?
Bog da chuva svashta....
Ako nejkjam da bidam raznesena, ne znachi deka sum protiv poredokot kako takov!
Оф леле мајко моја!!!!!!!Па демек - против МВР сме биле, против Влада... што нема да чуеш.
Јас фино лепо и објаснив против кого и против што сме, дека не има и определени и неопределени, и религиозни и нерелигиозни, и Македонци и Срби, дека протестот е човечки.
Затоа реков - влијателниве ми се смешни, од причина што тролаат дека е вмровски, а овие од моја партија глупаците, и тие пробуваат да го спречат
Оф леле мајко моја!!!!!!!
Кажи и на другарка ти од срце дека и се извинувам што не сакам утре мене да ме разнесе некој во воздух само затоа што сум одела по погрешна улица!!!
Какво МВР, каква црна ВЛАДА бе какви бакрачи, ебате тоа лоботомизираните суштества без една своја мисла во тоа тупата глава!!!!
Од гугл транслејтот,не може да постигне преведувајќиМи се шекна компјутеров, почна да закочува
Кој е пациентов бре?@Don_armos WE HATE ALBANIANS, WE WANNA KILL THEM ALL#spreadthetruth
--- надополнето: 6 мај 2012 во 18:49 ---
@Don_armos WE HATE ALBANIANS, WE WANNA KILL THEM ALL#spreadthetruth