Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
браво на сите.само едно не мие јасно који се тие влијателните на Твитер,посто не го баратам ама ич,се до вечерва![]()
Тие шо се спрдаваат со хаштагот, што пишуваат досетки стари библија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
браво на сите.само едно не мие јасно који се тие влијателните на Твитер,посто не го баратам ама ич,се до вечерва![]()
Ama onoj Poposki grdiot go pogodiv vo srz i me suspendiraa , ama eden profil go povrativ nazadНе се откажувајте од твитање, кој како можи нека твита, мислам немора баш за ова.. ќе се најди и за нешто друго
~ADVISOR~ рече досадно му било, а 2-3 профили напраи.![]()
а можам ли некако даму вратам на копилето да му кажам два збора,не го разбирам мн воа твитеров?![]()
И мене исто.А јас само 120 твитови........и ме суспендираа!
![]()
Борјан Јовановски- Најголемата гнаса, соросоид, да му се плукнам во тоа фацата грда, #spreadthetruth
ПУ БЕ!! Ми се гади од вакви како овој бемкосаниот , племе му јебем соросоидно.. Абе ја незнам шо народ ќе беше ова бе.. па за пари и пол и мајка им ќе си ја продадат. Па ако не сакаш да помагаш барем не одмагај! Ебате тоа кекавите суштества. Ај мрш таму од кај што сте дошле.. а сигурно не е од оваа земја.. оваа земја не раѓа вакви бемкосани моржови!
Ништо толку беше,126 твита и не ми дозволува повеќе !!
Прва прилика и ќе продолжам.
Него има бројки колки твитчиња имаме вкупно,какво е влијанието?
соросоид.
Пројдов се` до 100 та страна и видов некои...али ништо од поголемиве руски и израелски медиуми и сајтови ?