R
Rigel Kent
Гостин
ObaveznoМоже ли од мое име да го почастиш една боза да си ги побутне до сега што ги изеде?Дама сум...не ми личи да се пцујам.
ObaveznoМоже ли од мое име да го почастиш една боза да си ги побутне до сега што ги изеде?Дама сум...не ми личи да се пцујам.
не се повеќе од нас, јебига мора да признаеме дека сме ултра мега гига спамери во случајов!Поентата е и што они пишуваат и го употребуваат хаштагот за да го омаловажат се ова, па така во купот твитови, битните информации за кои беше креирано сето тоа може и да не се ни приметат. Лесен е блокот, ама не е тоа поентата.
Leandra for PRESIDENT!!
Иди Леандраааа!
Ма пробуваат веднаш тие да окарактеризираат нешто што не е од „одбраното друштво“ како националистичко движење.Овие плукачиве тотално ја промашија поентата, јес да сум обожавател на плукање но не по се и сешто а овие ептен јапретераа, ем не ја знаат целта ем се донесоа до степен да не окарактеризираат како национал шовинисти, кој од вас се осеќа како таков ви се молам?
Тоа е поентата, конечно се организира нешто што нема допирна точка ни со национализам, ни со опозиција/позиција. Повеќето што учествуваме сме со доста спротиставени ставови на различни теми, но сега сите соработуваме заедно и за прв пат гледам дека нема никакви препирки нема расправии, се оди кон иста цел. И затоа се трудам да не им придавам значење на хипстерите од високото добро утро.Ма пробуваат веднаш тие да окарактеризираат нешто што не е од „одбраното друштво“ како националистичко движење.
Откако ќе им го спопикаш и ќе видат дека тотално не се во право и не се запознаени за што се работи или оќутуваат или ти вртат на муабет како и Македонците биле исти. Пак им викаш дека ова нема врска со Македонци и Албанци, они викаат у Македонија има измислен радикален исламизам и дека ние сме форсирани од владата.
Да бевме форсирани од владата немаше да се мачиме два дена и да спамираме по новински агенции.
Али голем дел од нив се на платни листи на невладини организации, па ти види...
Има твитерџии кои имаат голем број на followers, али иако не не поддржуваат си ќутат, не не плукаат, респект за нив! Овие хејтериштава се сето самобендисани и уфилмани ликови.