#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Поентата е и што они пишуваат и го употребуваат хаштагот за да го омаловажат се ова, па така во купот твитови, битните информации за кои беше креирано сето тоа може и да не се ни приметат. Лесен е блокот, ама не е тоа поентата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама не, и одредени особи кога си форсираат свој хаштаг мене сто пати досега ме нервирало и глупава ми била каузата па не сум коментирала ништо ниту па сум омаловажувала а камоли да вреѓам со такви зборови.

На Андреј идиотот не му личи тоа поготово затоа што е факултетски образован како што знам и има респектабилно работно место (прашање е како го добил?).

Кочница му фали на Македонецот, ако не ти се свиѓа нешто прескокни го, не е тешко . :tapp::tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Поентата е и што они пишуваат и го употребуваат хаштагот за да го омаловажат се ова, па така во купот твитови, битните информации за кои беше креирано сето тоа може и да не се ни приметат. Лесен е блокот, ама не е тоа поентата.
не се повеќе од нас, јебига мора да признаеме дека сме ултра мега гига спамери во случајов! :D

Али сето тоа го правиме за добра цел, пуштете ги нека живеат во нивниот имагинарен свет.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Овие плукачиве тотално ја промашија поентата, јес да сум обожавател на плукање но не по се и сешто а овие ептен јапретераа, ем не ја знаат целта ем се донесоа до степен да не окарактеризираат како национал шовинисти, кој од вас се осеќа како таков ви се молам? (n)

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Абе ајде нема да коментираме еден прдеж што се му било овозможено во животот од мама и тате, и е тотално исклучен од реалноста во која живее, а да му дојдат на врата радикалци најсилно ќе цмиздри. :place:

Како и да е на 500 асални луѓе ќе се најде еден ретардиран, единствен проблем е што тие штрчат па им се придодава на значение.
Не е битно, битно ние си газиме ! ;)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Овие плукачиве тотално ја промашија поентата, јес да сум обожавател на плукање но не по се и сешто а овие ептен јапретераа, ем не ја знаат целта ем се донесоа до степен да не окарактеризираат како национал шовинисти, кој од вас се осеќа како таков ви се молам? (n)
Ма пробуваат веднаш тие да окарактеризираат нешто што не е од „одбраното друштво“ како националистичко движење.

Откако ќе им го спопикаш и ќе видат дека тотално не се во право и не се запознаени за што се работи или оќутуваат или ти вртат на муабет како и Македонците биле исти. Пак им викаш дека ова нема врска со Македонци и Албанци, они викаат у Македонија има измислен радикален исламизам и дека ние сме форсирани од владата.

Да бевме форсирани од владата немаше да се мачиме два дена и да спамираме по новински агенции.

Али голем дел од нив се на платни листи на невладини организации, па ти види... :)

Има твитерџии кои имаат голем број на followers, али иако не не поддржуваат си ќутат, не не плукаат, респект за нив! Овие хејтериштава се сето самобендисани и уфилмани ликови.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Ми се свиѓа што и на фејсбук се` повеќе луѓе (неповрзани со форумов) ги споделуваат видеата и сликите.. :) Браво! :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Еј никој не ме е*е на Твит ќе си прашам овде:

Луѓе шо бидна со она линкот од CNN со статијата што ја гласавме?

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Ма пробуваат веднаш тие да окарактеризираат нешто што не е од „одбраното друштво“ како националистичко движење.

Откако ќе им го спопикаш и ќе видат дека тотално не се во право и не се запознаени за што се работи или оќутуваат или ти вртат на муабет како и Македонците биле исти. Пак им викаш дека ова нема врска со Македонци и Албанци, они викаат у Македонија има измислен радикален исламизам и дека ние сме форсирани од владата.

Да бевме форсирани од владата немаше да се мачиме два дена и да спамираме по новински агенции.

Али голем дел од нив се на платни листи на невладини организации, па ти види... :)

Има твитерџии кои имаат голем број на followers, али иако не не поддржуваат си ќутат, не не плукаат, респект за нив! Овие хејтериштава се сето самобендисани и уфилмани ликови.
Тоа е поентата, конечно се организира нешто што нема допирна точка ни со национализам, ни со опозиција/позиција. Повеќето што учествуваме сме со доста спротиставени ставови на различни теми, но сега сите соработуваме заедно и за прв пат гледам дека нема никакви препирки нема расправии, се оди кон иста цел. И затоа се трудам да не им придавам значење на хипстерите од високото добро утро.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Се шириме, се шириме......малку по малку за вечер во 22:00 да биде експлозијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom