#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Поентата е и што они пишуваат и го употребуваат хаштагот за да го омаловажат се ова, па така во купот твитови, битните информации за кои беше креирано сето тоа може и да не се ни приметат. Лесен е блокот, ама не е тоа поентата.

Ама не, и одредени особи кога си форсираат свој хаштаг мене сто пати досега ме нервирало и глупава ми била каузата па не сум коментирала ништо ниту па сум омаловажувала а камоли да вреѓам со такви зборови.

На Андреј идиотот не му личи тоа поготово затоа што е факултетски образован како што знам и има респектабилно работно место (прашање е како го добил?).

Кочница му фали на Македонецот, ако не ти се свиѓа нешто прескокни го, не е тешко . :tapp::tapp:

Поентата е и што они пишуваат и го употребуваат хаштагот за да го омаловажат се ова, па така во купот твитови, битните информации за кои беше креирано сето тоа може и да не се ни приметат. Лесен е блокот, ама не е тоа поентата.

не се повеќе од нас, јебига мора да признаеме дека сме ултра мега гига спамери во случајов! :D

Али сето тоа го правиме за добра цел, пуштете ги нека живеат во нивниот имагинарен свет.

Овие плукачиве тотално ја промашија поентата, јес да сум обожавател на плукање но не по се и сешто а овие ептен јапретераа, ем не ја знаат целта ем се донесоа до степен да не окарактеризираат како национал шовинисти, кој од вас се осеќа како таков ви се молам? (n)

Абе ајде нема да коментираме еден прдеж што се му било овозможено во животот од мама и тате, и е тотално исклучен од реалноста во која живее, а да му дојдат на врата радикалци најсилно ќе цмиздри. :place:

Како и да е на 500 асални луѓе ќе се најде еден ретардиран, единствен проблем е што тие штрчат па им се придодава на значение.
Не е битно, битно ние си газиме ! ;)

Овие плукачиве тотално ја промашија поентата, јес да сум обожавател на плукање но не по се и сешто а овие ептен јапретераа, ем не ја знаат целта ем се донесоа до степен да не окарактеризираат како национал шовинисти, кој од вас се осеќа како таков ви се молам? (n)

Ма пробуваат веднаш тие да окарактеризираат нешто што не е од „одбраното друштво“ како националистичко движење.

Откако ќе им го спопикаш и ќе видат дека тотално не се во право и не се запознаени за што се работи или оќутуваат или ти вртат на муабет како и Македонците биле исти. Пак им викаш дека ова нема врска со Македонци и Албанци, они викаат у Македонија има измислен радикален исламизам и дека ние сме форсирани од владата.

Да бевме форсирани од владата немаше да се мачиме два дена и да спамираме по новински агенции.

Али голем дел од нив се на платни листи на невладини организации, па ти види... :)

Има твитерџии кои имаат голем број на followers, али иако не не поддржуваат си ќутат, не не плукаат, респект за нив! Овие хејтериштава се сето самобендисани и уфилмани ликови.

Ми се свиѓа што и на фејсбук се` повеќе луѓе (неповрзани со форумов) ги споделуваат видеата и сликите.. :) Браво! :)

Еј никој не ме е*е на Твит ќе си прашам овде:

Луѓе шо бидна со она линкот од CNN со статијата што ја гласавме?

Ма пробуваат веднаш тие да окарактеризираат нешто што не е од „одбраното друштво“ како националистичко движење.

Откако ќе им го спопикаш и ќе видат дека тотално не се во право и не се запознаени за што се работи или оќутуваат или ти вртат на муабет како и Македонците биле исти. Пак им викаш дека ова нема врска со Македонци и Албанци, они викаат у Македонија има измислен радикален исламизам и дека ние сме форсирани од владата.

Да бевме форсирани од владата немаше да се мачиме два дена и да спамираме по новински агенции.

Али голем дел од нив се на платни листи на невладини организации, па ти види... :)

Има твитерџии кои имаат голем број на followers, али иако не не поддржуваат си ќутат, не не плукаат, респект за нив! Овие хејтериштава се сето самобендисани и уфилмани ликови.

Тоа е поентата, конечно се организира нешто што нема допирна точка ни со национализам, ни со опозиција/позиција. Повеќето што учествуваме сме со доста спротиставени ставови на различни теми, но сега сите соработуваме заедно и за прв пат гледам дека нема никакви препирки нема расправии, се оди кон иста цел. И затоа се трудам да не им придавам значење на хипстерите од високото добро утро.

Се шириме, се шириме......малку по малку за вечер во 22:00 да биде експлозијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom