#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
8.433
Значи јас твитнав кај Милошовски пошто знам дека е доста активен на таа социјална мрежа и е познат по тоа и по нашиве медиуми зошто неговите твитови (пораките во нив) беа оспорувани во нашиве медиуми...
Јас побарав совет од него како да го однесеме ова на едно повисоко ниво односно да ги целиме правите медиуми, јас мислам тоа е побрз начин да го глобализираме проблемов/ситуацијава, отколку да идеме со спамирање каде не ... без компас!
Твитер е може и највлијателна социјална мрежа и сите знаеме какви ефекти се постигнуваат од истите но мислам дека избрзавме со оваа акција, ма да не е страшно доколку не го добиеме ефектот постои втор трет пат и мора да ја постигнеме целта. Мое мислење е дека прво требаше да добиеме кај влијателни извори да натераме некој да се огласи и да го осуди протестот од вчера и после тоа да удриме на јак маркетинг пошто знаеме дека некој застанал позади нас...
Во секој случај (y) за акцијава, нема откажување и малце подобра организација (предлагам тимови според регион и членовите сами да се пријавуваат во која група ќе работат а ефектот е добро покриени медиуми од регионот)!
После твитеров имате ли визија каде ќе оди акцијава?

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Ме заебавте да гледам цело Јади Бурек репризата пошто не фатив вчера, а уствари никаде не се спомна ни Кајгана ни Леандра ни бутур :tapp:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
а да склепаме една веб страна на брзина ... ќе купиме домејн 10тина долара и ќе закачиме еден вид на архива од сите вие работи

Б

Бат Елохим

Гостин
Ме заебавте да гледам цело Јади Бурек репризата пошто не фатив вчера, а уствари никаде не се спомна ни Кајгана ни Леандра ни бутур :tapp:
да не емитувале некоја постара епизода? :pos: Инаку да се збореше, со леандра на слика и за целата тема. Ништо посебно содржински богато ама покажа Јанко барем дека не треба никого да праша дали смее да каже. :icon_lol:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
да не емитувале некоја постара епизода? :pos: Инаку да се збореше, со леандра на слика и за целата тема. Ништо посебно содржински богато ама покажа Јанко барем дека не треба никого да праша дали смее да каже. :icon_lol:
Искрено, не ги разликувам. Кога и да сум фатил увек имало дебилни ликови у емисија (на чело со водителот) па се ми е исто некако... Еве пред малку слушав една, жално било за Македонија што сувенирчиња од Триумфалната капија не се произведувале во Македонија туку во Кина :facepalm:
Го скратија тој дел!:facepalm:
И после бараш поддршка од Македонски медиуми :tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи јас твитнав кај Милошовски пошто знам дека е доста активен на таа социјална мрежа и е познат по тоа и по нашиве медиуми зошто неговите твитови (пораките во нив) беа оспорувани во нашиве медиуми...
Јас побарав совет од него како да го однесеме ова на едно повисоко ниво односно да ги целиме правите медиуми, јас мислам тоа е побрз начин да го глобализираме проблемов/ситуацијава, отколку да идеме со спамирање каде не ... без компас!
Твитер е може и највлијателна социјална мрежа и сите знаеме какви ефекти се постигнуваат од истите но мислам дека избрзавме со оваа акција, ма да не е страшно доколку не го добиеме ефектот постои втор трет пат и мора да ја постигнеме целта. Мое мислење е дека прво требаше да добиеме кај влијателни извори да натераме некој да се огласи и да го осуди протестот од вчера и после тоа да удриме на јак маркетинг пошто знаеме дека некој застанал позади нас...
Во секој случај (y) за акцијава, нема откажување и малце подобра организација (предлагам тимови според регион и членовите сами да се пријавуваат во која група ќе работат а ефектот е добро покриени медиуми од регионот)!
После твитеров имате ли визија каде ќе оди акцијава?
А да му пишеш за што се работи? Пошироко, дека има акција?

L

Ligeia

Гостин
Што збориш бе? Ова навистина???
Ц Ц Ц Ц ах бре редакции наши, алал да ви е, од вас си патиме. позициски или опозициски исти курви за пари сте!!!
Да бе еве и вчера гледав и денес исто и го скратија!:tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

bsd

Член од
4 мај 2012
Мислења
21
Поени од реакции
54
а да склепаме една веб страна на брзина ... ќе купиме домејн 10тина долара и ќе закачиме еден вид на архива од сите вие работи
Кој има хостинг да купиме Domain јас помагам за сајт . Wordpress , Joomla шо и да е .

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Командант Хоџа најави герилска војна во Македонија!
Скопје, 5. мај 2012 (ИНПРЕС)
извор: Трибун фото: архива
Поранешниот командант на ОВК Џезаир Шаќири, викан Хоџа, најави дека оваа илегална формација ќе се реактивира затоа што „единствено припадниците на ОВК имале искуство во војна од судирите на Косово, Македонија и Србија“.

Според него „тие се единствено способни да им се спротивстават на македонските и српските тајни служби“.
- Неодамна имав состанок со поранешните команданти на ОВК на кој ги разгледавме можностите за повторно реактивирање, со цел да се започне герилска војна и да го заштитиме населението во македонија, Прешевската долина и средините во кои Албансите се загрозени и им се заканува етничко чистење, изјавил Хоџа, пренесе порталот Трибун.
Тој додал дека се уште не знае каде ќе се соберат припадниците на ОВК.
- Во овој момент не знам каде ќе биде тоа, но работиме секојдневно на случајот, изјавил Шаќири, со што ја потврди информацијата за собирањето на екстремистите во реагионот на Тетово и во должина на административната линија на Косово и Србија во пределот на Преѓевската долина.
NIE SME GI ZAGROZUVALE SHO SAKAAT PUSHK IDA MU DAJME I DA SEDIME DA NE TEPAT ovie navistina imaat mentalni bolesti
Овој бил командант на групите во Арачиново 2001..

T

templar55

Гостин
Еј до сите твитерџии не им возвраќајте на соросоидите ни под разно. Само игнор. Со твитање на #spreadthetruth и јадење лајна и они допринесуваат за популарноста. Држете се стриктно до темата. Ке дојде време да се отарасиме и од тие предавници.

Kajgana Shop

На врв Bottom