M
Mario Gómez
Гостин
И јас, им стиснав follow на сите играчи на Баерн и сите селебритиес што ги поштувам... scumbag twitter...Еј готовo, се навлеков на Twitter!!!
И јас, им стиснав follow на сите играчи на Баерн и сите селебритиес што ги поштувам... scumbag twitter...Еј готовo, се навлеков на Twitter!!!
You are over the daily limit for sending Tweets. Please wait a few hours and try again.
You are over the daily limit for sending Tweets. Please wait a few hours and try again.
Дечки штом најдете било кој сајт кој го објавил текстот постирајте овде, за да ги шириме линковите.
Јас вечерва ќе бидам оправдано отсутна од пред комп, ама ако можам ќе се вклучам од моб, за да помогнам колку толку.
leandra дај ма твитерот овде, сега си селебрити ќе се фалам у маало
Го попрајв за да биде исто како другите текстови, иначе мислам и толку беа официјалните бројки иако мене ми изгледаат како малку према сликите.Во германската верзија од текстот споменати се 5.000 (не)луѓе. Ај проверете ги бројките во сите текстови.
Lele nemoj taka be Cuvaj se za vecer polni energija >.<You are over the daily limit for sending Tweets. Please wait a few hours and try again.
Море мене изгледа Фергусон почна да ме следи...И јас, им стиснав follow на сите играчи на Баерн и сите селебритиес што ги поштувам... scumbag twitter...
Баниран е мислам дека... Ама не знам до кога.Ајде луѓе Цитро кај е, не смееме без него во ваков поход!
epa sea retweet na site so gi vidam od kaj znam deka imaat limit.Lele nemoj taka be Cuvaj se za vecer polni energija >.<
____________________________________________________________________________________
Twitter account: @dimovskifilip