А ако не купеше немаше да ги најде со фри верзија?Само што купив Avira Antivir Premium 2012 за 399 денари од Групер и сум презадоволен. Ми најде 3 вируси пред тоа користев Nod 32.
А си размислил што е разликата од фри верзија и верзија што се наплаќа?А ако не купеше немаше да ги најде со фри верзија?
Имам ја касперски пиратски и тера како воз.А си размислил што е разликата од фри верзија и верзија што се наплаќа?
Све е тоа во ред ама стварно немам живци да се расправам со барање клучеви итн...Имам ја касперски пиратски и тера како воз.
Да многу добро знам што е верзија што се наплаќа и затоа имам Kaspersky купено со 1 година лиценца. Ако купуваш барем купи што е најдобро.. Стави касперски и уште 5 вируси ќе ти детектира во компјутерот.А си размислил што е разликата од фри верзија и верзија што се наплаќа?
Тестирано милион пати (тоа работам ) Avirata сепак многу повеќе покажала (да не речеам не вадела од лоши работи).Да многу добро знам што е верзија што се наплаќа и затоа имам Kaspersky купено со 1 година лиценца. Ако купуваш барем купи што е најдобро.. Стави касперски и уште 5 вируси ќе ти детектира во компјутерот.
Јас имам ептен добро искуство со уништување вируси на сервери. Ептен ме вадел касперски.Тестирано милион пати (тоа работам ) Avirata сепак многу повеќе покажала (да не речеам не вадела од лоши работи).