Нема да направи ништо тој, нарачка е цела емисија, а и малку приглуп е, додека разбере...Јанко збори баш за тоа, дали сте сигурни дека му пративте линк?
Нема да направи ништо тој, нарачка е цела емисија, а и малку приглуп е, додека разбере...Јанко збори баш за тоа, дали сте сигурни дека му пративте линк?
Пратено е, јас лично му пратив и на него и на други двајца новинари што ги знам.Јанко збори баш за тоа, дали сте сигурни дека му пративте линк?
Пиши на гугл twееt longer ќе се снајдеш другар, немај гајле, терај со ова!Јас пробав на твитер, но дозволено е максимум до 140 збора.. И да го смалиме ништо нема да постигнеме со тоа..
Фала ти!Пратено е, јас лично му пратив и на него и на други двајца новинари што ги знам.
А за кај јанко може и некој друг да му прати, се надевам дека ќе го објави...
Јок кај мене е ок, чекам да објавиКај сите ли има пречки на НашаТВ на МаксТВ? Сите програми идат беспрекорно, кај Јанко каналот е блокиран!!!
Убаво што спомена Македонски форуми. Ајде сите што имате никови на други форуми отворете им тема со копи на текстот. Да нема Македонски форум без овој текст и слики.Се раширило и на Фемина, и од таму спамираат со меилови!
одамна се пратени слики и текстови до нив , прво до AP , па CNN , BBC итн .. и на ѕид на ФБ и ко пораки им е пратено , исто и на мејловите.пробајте да ги спамирате големиве медиуми CNN, BBC, euronews на фејсбук. Лајкнете ги и у коментарите кај што им се објавени вестите спамирајте.
Она воведниот текст е многу долг, затоа поарно сликите што се у првиот пост од Ryan Gigs ставајте ги.
Ко можевме тогаш Гасол да го испамираме затоа што рекол FYROM, сега спамирајте корисно барем.
иде нормално. Нема пречки на бум твКај сите ли има пречки на НашаТВ на МаксТВ? Сите програми идат беспрекорно, кај Јанко каналот е блокиран!!!
Сецка и кај мене...Фала ти!
Јок кај мене е ок, чекам да објави