Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
можам да кажам само браво за шпоновиве...каква масивност и сплотеност! кога последен пат вака македонците се собрале?
што не се собравме вака кога полицаецот си ја бранеше ќерката од шипцине во Гостивар? ОН САМ СЕ ПРЕДАДЕ!!

и што сега? ако се мулсимани...не се виновни а? мора кривицата кај друг да се бара? вонземјани беа тие што ги утепаа децата а? море племето да ви се сотре!

На митинзи коа се делеа пенкала , тефтери , зејтин и брашно ..:oops:

Dali e tocno deka eden e isceznat ili ubien od strana na policijata? Ako ova e tocno togas pretpostavuvam deka ke se radikalizira situacijata, samo zal mi e sto ako ima vojna vo Makedonija naj mnogu korist ke imaat Grcite i Bugarite.. A isto taka ke se unazadime ekonomski uste 100 godini..

Dali e tocno deka eden e isceznat ili ubien od strana na policijata? Ako ova e tocno togas pretpostavuvam deka ke se radikalizira situacijata, samo zal mi e sto ako ima vojna vo Makedonija naj mnogu korist ke imaat Grcite i Bugarite.. A isto taka ke se unazadime ekonomski uste 100 godini..
Ја го кријам во шахта :sneaky:

Bidi i ti kako Izrael jak i ubij gi...
Што е и ти ли ги подржуваш убијците. Муслимани сте, ве знае веќе цел свет што сте и какви сте. Секогаш сте провоцирале први, ама затоа секогаш сте го јаделе. На вас муслиманите не ви требаше ова, сега уште повеќе расте омразата према вас муслиманите, благодарение на тие кукавиците со бради што убија деца. Убаво им викаше тој човекот, што ви требаше ова, ама оној со турското знаме го тргаше да не им го каже правото лице на вашата религија.

Протестиве и грозоморните убиства не се подржани само од планинците како што повеќето претставија туку и од нивните интелектуалци!Вработените во Гинекологија Чаир од македонска националност кога прашале зашто се одржуваат протестите добиле многу груб и заканувачки одговор од директорот на Гинекологија кој е Албанец дека нив тоа не треба да ги интересира и дека протестите се одржуваат бидејќи македонската полиција се изживува со албанците!Албанките кои се вработени таму прераскажуваат како ги бркале Србите од Косово,палеле се што не било во скалд со прописите на исламот и се населувале во куќи кои изгледале како палати!Сопругата на еден од осомничените за убиство е вработена во истата болница па сите албанци ја жалат,покажувајќи грубост и закани кон вработените од македонска националност.

And so it begins!

Морам да признаам дека овие две ги обожавам, овие две не нарекоа угнетувачи во 2001!
мислиш дека се смениле до сега...исти dick се,а можда и бетер btw- "Ako imaš Ameriku za prijatelja - neprijatelji ti ne trebaju" (народна мудрост):sneaky:

Ти едвај чекаш

можам да кажам само браво за шпоновиве...каква масивност и сплотеност! кога последен пат вака македонците се собрале?
што не се собравме вака кога полицаецот си ја бранеше ќерката од шипцине во Гостивар? ОН САМ СЕ ПРЕДАДЕ!!

и што сега? ако се мулсимани...не се виновни а? мора кривицата кај друг да се бара? вонземјани беа тие што ги утепаа децата а? море племето да ви се сотре!

Сакав и јас ова да го напишам ама ај да не бидам нападнат.
Братче тука ги боли .... што ке им кажат од партија ние кога бевме на протест имало закани од партии кој ке излезе ке биде санкциониран!

Што пробуваш цело време да внесеш некои сензационални вести на дискриминација на темава?
Сигурно одново ќе ги инволвираш и Турците, како сме ги мразеле , иако никој не ги ни спомнува.

"Че го паљим Скопје со бензин, че го биде хаус":pos::pos::pos: О бе старо копиле ти ќе палиш, требаше на ЕБР да им се заблагодарите што ве спасија на Велигден, дојди запали ми нешто има главата да ти ја сечам со тап нож.
Немој после да биде операција "Климатизирани Автобуси" Арачиново втор дел.

Леле остај чоече .............. како викаше тој стариот:
Хавуз че го правим во Скопје, хавуз, со бензин че го палим, со бензин ............ :eek:
Тој па другиот: шта, шта је ово д’ржав, све Аљбанце, Аљбанце, кој шта направи, Аљбанце, Аљбанце су криви ! :ROFLMAO:

не затоа што сигурно во тајфата имало и министри и заменици и вработени во амбасади и тако даље, па им ги извадиле лисиците.
Мислам стварно веруваш дека исчезнал некој или колку у муабет да се најдеш?
Кој да го приведе?
Убиен??? Од кого? од своите може пошо мајките нивни, мамата нивна со пиштоли под перница спијат!

Во овој момент немаме АПСОЛУТНО никаква причина да правиме непријатели од Бугарите.

Не ми се верува дека понекогаш можеме да бидеме бескрајно глупави...

Да да тие се наши најдобри пријатели . .не ни мислат ништо лошо . . пу да ни е. се татарско .I.

Што е и ти ли ги подржуваш убијците. Муслимани сте, ве знае веќе цел свет што сте и какви сте. Секогаш сте провоцирале први, ама затоа секогаш сте го јаделе. На вас муслиманите не ви требаше ова, сега уште повеќе расте омразата према вас муслиманите, благодарение на тие кукавиците со бради што убија деца. Убаво им викаше тој човекот, што ви требаше ова, ама оној со турското знаме го тргаше да не им го каже правото лице на вашата религија.

Slusaj be surat, ne vregaj gi site, kako prvo se uste nema dokazi koj se ubijcite, tuku osomniceni se, jas nikogo ne go podrzuvam dokolku se obdiat da ja destabiliziraat drzavata togas sum protiv site, a bidi siguren,deka dokolku ima vojna naj mnogu korist ke imaat grcite i bugarite, dajte ne pagajte na vakvi eftini stosevi zaradi geostrateskite interesi na Grcija..

Сакав и јас ова да го напишам ама ај да не бидам нападнат.
Братче тука ги боли .... што ке им кажат од партија ние кога бевме на протест имало закани од партии кој ке излезе ке биде санкциониран!
ма да ти се помочам во таа партија што не ги штити македонските интереси!
албанските македонци можеби (партиите) може се караат на камери, ама за една иста кауза работат!
нашиве политичари за пари и мајката би си ја дале!
а да, најмногу македонци собрани можете да најдете само на митинг!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom