Ќе го ценам оној министер кој од видео доказите ќе ги уапси сите оние кои ги опколија бабичката и девојчето на автобуската, кои ни криви ни должни пребледеа од страв.За жал покажуваш ниско ниво на комуникација, како прво, а како второ со логика и со рационалност многу повеке ке постигнеме наместо со чукање во гради на форум .
А како трето со плукање на МВР,министри итн покажувате дека не ги цените.
Прекини со арогантен став тука, во вакви моменти, не е ни време ни место, дете едно. Кај се сложивме за нешто, дојдовте тука да се карате. Веднаш да се прекине и избришат постовиве (и овој мојов)Не си многу бистар, ама ме мрзи да се расправам...
Тој делот за Бродец е ненормално добар.Има снимка од терористите како извикуваат Алах Акбар.Цело село се прави на Тошо.Овој ли:
http://www.youtube.com/watch?v=_-6divqdCZ8
http://www.youtube.com/watch?v=tNyUljALMks
Не знам дали овој го бараш, но и во овој викаат „не знам која е сликава за голема албанија, ја најдов на земја, ја ставив горе„
После има слики од УЧК (униформирани со калашников) во истата куќа, го прашуваат газдата што како , вика „не знам, швицарска„
сите други во селото исто „не знам, швицарска„ поголемо лицемерие не се знае дали постои, уште утврдуваат од наса..
Извини Тетке/Чичко што ти цела 2001 ја живееше кај најголемите пукотници.Дете ,јас цела 2001 живеев во место каде што беа најголемите пукотници.
Не ми филозофирај!
Bidi i ti kako Izrael jak i ubij gi...Замислете каква ќе беше реакцијата доколку ова се случеше во Израел врз Израелци.
Последен пат кога исламисти убијаа повеќе луѓе во Израел, Израел им врати со војна која резултураше со преку илјада загинати...
Ова е веќе ОДЛИЧНО.
Олабави брат, не ни треба војна со измислени противници. Ние имаме еден единствен непријател се останато е карате ката те борба со замислен противник. Таа глупачата е новинарка дојдена по сензација и како и секој друг новинар е дрска и безобразна. Нејзе ништо друго не ја занима освен да го исплати парите што во нејзе се вложени пошто 5 дена се тука па мора да измишља некои бугарски граждани кои се жртви и слично. Не се замарај не е вредно.што тресеш бе кој прави непријатели? ти доаѓа на плоштад во скопје и се заебава со нас, а бе таа камерата од глава ќе и ја удрев мене да ме прашаше. Татарка глупа. Утре кој не пројде од плоштад еве на.
Ова ми е поздравот до неа (Г.Ј)! Да ти се изнаплукам на македонштината и на тебе и на тој што те стаил министер да бидеш кога во сопствена држава можеш да уловиш куршум по риба ако отидеш или да те нападнат 1000 планинци од пи*кесиматерине дојдени и уште да ми бладаш на телевизија како вие сте се пукнале од работа е*ави изработените у мозок!!Гоцке ти ли си?
Подобро кажи дека нема да гласаш за парија во која се наоѓа министерот што нема да ги уапси, ако сакаш ефект. Вака ценење, нема некое фајде. Само глас на избориЌе го ценам оној министер кој од видео доказите ќе ги уапси сите оние кои ги опколија бабичката и девојчето на автобуската, кои ни криви ни должни пребледеа од страв.