LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
И тука и таму проблемите ги прават жителите на околните селаU Tetovo kade sto Albancite se mnozinstvo si delime slatki, lani se sobravme od forumot i igravme zaedno onaka ferski. Slobodno neka potvrdat Makedoncite od forumot. Toa omrazeno Tetovo stana poim za sozivot
Респект ќе има кога ќе излезе поглаварот на ИВЗ на телевизија во ударен термин и ќе изјави: „ Полицијата ја има нашата поддршка да превземе акција и да испоапси се што е поврзано со радикални исламистички структури.......“Респект за ИВЗ!
Најголемиот дел од луѓето овде се антиалбански настроени, ама ептен не знам зошто тебе те толерираат.Хахаха е толку се три пичиња ама си се запрашал некогаш зошто се три пичиња?????
Оти некој не ги остава да се котат овде, овде ако бара албанец да купи место не му се продава, а таму за пари и своето дупе си го продадовте
2001 можеа да прават шо сакат .. тоагаш не беше светот до толку во војна со муџахадините ! Сега е обратна ситуацијата !! Овие слики можат да ги искористат нашите низ светските медиуми !! Да играт малку ко шо играа албанците !! Нека покажат кои се вистинските жртви тука !!!Реков јас дека овој протест ќе биде сам себе го убијал. Еден со маица Islam will rule the world. Гледа светот, и ќе дознае дали се монтирани или не случаите.
Пендраци.
Што недостасува на сликава? кој ќе погоди
Абе се потепаа у Прилеп место да купатМакедонци не идат таму,глеаш сите накај Скопје се гураа албанец ке иде у 99% македонска средина да живее..Хахаха е толку се три пичиња ама си се запрашал некогаш зошто се три пичиња?????
Оти некој не ги остава да се котат овде, овде ако бара албанец да купи место не му се продава, а таму за пари и своето дупе си го продадовте
Сега би сакал да го убијат него, неговата фамилија и све од приведените...жал за никој...Редно е смрт да има и кај нив......
Тука албанци фалат како се галат со пендракот.
а тука фалат ли пендраци?
Еј браво, значи душата толкава ти е, нели ти е мило што ова се случи, нема да ме чуди и за децата да ти е мило, дека се скопјаништа, сами си го барале. Глуп си ко трактор тибам. Оди земи убиј се такви не и требаат на Македонија, што се ситат врз судбината на сопствениот народ.Хахаха е толку се три пичиња ама си се запрашал некогаш зошто се три пичиња?????
Еве го Принц беее, ние го бараме, ли бараме.