Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.739
Поени од реакции
8.756
Sve dodeka ne me custvuva ova Drazava kako svoj drzavjanin , za zal NE .
Sakam otvoreno da zborime bez trikovi ,posle dovaganjeto na Gruevski na Vlast sve se smeni , sve ide na poloso , pred nego ve smetav Bogami kako moi , imas postari postovi od mene pa procitaj gi ..
Кутрите вие. Државата во која имате еднакви мочани права како и секој друг, во која имате пола Парламент, имате двојазичност во општините во кои ве има, имате образование од 1 одделение до одбрана на докторат на албански, не ве чувствува како свои?
Вие не се чувствувате како НЕЈЗИНИ. Сакате Голема Албанија, а не мирна Македонија. Оваа држава има име, кое вас не ви се допаѓа - барем признај - утре на референдум, дал ќе се изјасниш дека не сакаш да се менува името, или со две раце ќе потпишеш за промена?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.739
Поени од реакции
8.756
Точно дека чувала,ама имала ли дозвола да го чува тоа оружје?
Мене или тебе да не фатат со 5 калаша дома,на суд шо ќе викаме,онака ги чував бе не тепав нкого?
Пер, тоа што е оставена да се брани од слобода, не значи и дека нема да ја обвинат и осудат.
Правниците понапред (тешко ќе го најдеш) поставија добар пост кој е за во притвор, а кој не е.
Башка старава и болна била - во секој случај, сосема неважно. Јас ти гарантирам дека жените им се само жртви во приказнава - принудени биле на што и да се случувало. Албанките ретко имаат право на глас, па не само што не ги обвинувам, ги сожалувам за животот кој го живеат.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
ama posle ke treba da se zatvorat site vestacki ezera niz makedonija,ili pak ke ja promenat bojata vo Crvena Reka !!!!
aj ne tresi bez vrska...ako se sekavas na rastanski(osven ako ne si imal 3 zabi togas) ,togas isto vaka bombasticno se izleze pred mediumi i se udiraa po gradi deka ubile/uapsile/rasturtile banda od islamski teroristi--a na kraj sosema nesto drugo ispadna(montiran slucaj-sudski dokazan,platena osteta) se cini deka istoto ke se povtori,ova LUTKATA OD NASLOVNATA STRANA celi 4 nedeli bleda cela molcese a posle da se fali deka uapsila 70 godisna zena,koja navodno bila ``RAMBO 3`` vo afganistan i pakistan...
site ocekuvaa deka ke dobijat golema podrska za akcijata i borbata protiv terorizmot( na 2 nedeli pred samitot na NATO) a bukvalno site zapadni sili molcat i so rezerva ja primija ovaa akcija ...valda DBK e pojaka i posofisticirana od CIA,SAS ili MOSAD !!!
Greota samo za narodot,ispranite mozoci i vladinite megafoni ...

Сега сме 2012, раштански лозја заборави ги неможеш под дифолт се што следува да споредуваш со тоа. Ма нешто на вас "невините" почнаа да не ви веруваат.

А и тоа со Раштански жими к.ров секој илегалец е должен да застане на полициско предупредување како загинале и што барале по Македонските планини во време на конфликт воопшто не ме интересира! Истото че се случи и во Франција ако налетат на такви и нескаат да застанат или предадат. Така да Раштански врска немаат со случајот сега!
--- надополнето: 4 мај 2012 во 01:10 ---
ama posle ke treba da se zatvorat site vestacki ezera niz makedonija,ili pak ke ja promenat bojata vo Crvena Reka !!!!
aj ne tresi bez vrska...ako se sekavas na rastanski(osven ako ne si imal 3 zabi togas) ,togas isto vaka bombasticno se izleze pred mediumi i se udiraa po gradi deka ubile/uapsile/rasturtile banda od islamski teroristi--a na kraj sosema nesto drugo ispadna(montiran slucaj-sudski dokazan,platena osteta) se cini deka istoto ke se povtori,ova LUTKATA OD NASLOVNATA STRANA celi 4 nedeli bleda cela molcese a posle da se fali deka uapsila 70 godisna zena,koja navodno bila ``RAMBO 3`` vo afganistan i pakistan...
site ocekuvaa deka ke dobijat golema podrska za akcijata i borbata protiv terorizmot( na 2 nedeli pred samitot na NATO) a bukvalno site zapadni sili molcat i so rezerva ja primija ovaa akcija ...valda DBK e pojaka i posofisticirana od CIA,SAS ili MOSAD !!!
Greota samo za narodot,ispranite mozoci i vladinite megafoni ...

Сега сме 2012, раштански лозја заборави ги неможеш под дифолт се што следува да споредуваш со тоа. Ма нешто на вас "невините" почнаа да не ви веруваат.

А и тоа со Раштански жими к.ров секој илегалец е должен да застане на полициско предупредување како загинале и што барале по Македонските планини во време на конфликт воопшто не ме интересира! Истото че се случи и во Франција ако налетат на такви и нескаат да застанат или предадат. Така да Раштански врска немаат со случајот сега!

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
El-Masry slucajot,valda si se igral vo gradinka togas pa ne se sekavas ..
А случајот со мавровски работници, мотелот бриони во челопек и тн. ти тогаш кај беше? Да не беше со амнестираните манијаци заедно?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Кутрите вие. Државата во која имате еднакви мочани права како и секој друг, во која имате пола Парламент, имате двојазичност во општините во кои ве има, имате образование од 1 одделение до одбрана на докторат на албански, не ве чувствува како свои?
Вие не се чувствувате како НЕЈЗИНИ. Сакате Голема Албанија, а не мирна Македонија. Оваа држава има име, кое вас не ви се допаѓа - барем признај - утре на референдум, дал ќе се изјасниш дека не сакаш да се менува името, или со две раце ќе потпишеш за промена?
Zavisi od vas ,ili potocno zavisi kolku uste ke go podrzuvate ednosmerniot Premier . Se do togas jas ne se cuvstvuvam so nego na Celo siguren i bezbeden .

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100

--- надополнето: 4 мај 2012 во 01:10 ---

http://www.historycommons.org/entity.jsp?entity=ljube_boskovski__1

citaj,misli ,sporedi pa posle kazi mi so e razlicno
--- надополнето: 4 мај 2012 во 01:14 ---
А случајот со мавровски работници, мотелот бриони во челопек и тн. ти тогаш кај беше? Да не беше со амнестираните манијаци заедно?
Boze Sacuvaj...

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

И не само тоа масакрите на војниците кој им беше должност да ја бранат татковината по Устав се терористички акт пошо официјално војна немаше објавено никој.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Zavisi od vas ,ili potocno zavisi kolku uste ke go podrzuvate ednosmerniot Premier . Se do togas jas ne se cuvstvuvam so nego na Celo siguren i bezbeden .
Додека сме мнозинство ние ќе го бираме премиерот, а чисто информативно не знаеш па ние како се осеќаме што нашите сограѓани албанци 10 години по ред со големо мнозинство го гласаат поранешниот терорист Али Ахмети како нивна опција во парламентот.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
http://www.historycommons.org/entity.jsp?entity=ljube_boskovski__1

citaj,misli ,sporedi pa posle kazi mi so e razlicno
--- надополнето: 4 мај 2012 во 01:14 ---

Boze Sacuvaj...

Различно е тоа што поглаварот на ИВЗ го има на ТВ како плаче дека екстремни исламисти со оружје окупираат џамии или и он лаже ? Кој лаже ти или он?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.739
Поени од реакции
8.756
Каков премиер бре?! Вие со Македонија имате проблем кога Груевски уште не бил ни сперматозоид, а не човек. Во 1997 кој беше премиер? Во 2001 кој беше? Не туку трескај, продадена душо, си ја сакал земјава како своја.
Си ја сакаш да ја окупираш и присвоиш, а не да живееш во неа под нејзиното име МАКЕДОНИЈА.
Овој народ е Македонски, а не Славомакедонски, ама ти тоа не го знаеш - и не ти одговара.

Што битија ќе бевта, па посебно вие ,,верниците,, ало, 4 ДЕЦА умреа, 4 МАЈКИ плачат, деца без татко останаа.... каде ви е човечноста, кој ви ја уби?! Или ИЧ НИКОГАШ не ја имавте?!

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Додека сме мнозинство ние ќе го бираме премиерот, а чисто информативно не знаеш па ние како се осеќаме што нашите сограѓани албанци 10 години по ред со големо мнозинство го гласаат поранешниот терорист Али Ахмети како нивна опција во парламентот.
I nego i nego zaboraiv da go staam u ista kutija , a i Taci ..
Ke vi go daeme nego , ne nie potreben veke :)

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Се прашувам до кај оди лицемерието на нашите мили сограѓани. Пред да ги фатат убијците викаа да се фатат, да се осудат, да се каменуваат, монструми чудовишта вакви такви, а сеа ги бранат со сета сила. дајте бре аман веќе од вашето наивно однесување.

Kajgana Shop

На врв Bottom