Дали имате сателитска и што ресивер имате?

КАКОВ РЕСИВЕР ИМАТЕ?

• Вкупно гласачи
    99

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стварно не ми се јасни некој шо запвет за тотал, ко го имам скај италија, германија, англија, кај шо имам да гледам филмој од 2012 година во HD квалитет, некој плачит за сител на сателит :facepalm:

Иначе тотал замина од СЅ зш ја впарија картицата со ресиверот, нешто шо во ЕУ не е дозволено со антимонополските закони. И дур е така скај италија, англија, германија, канал+ шпанија, холандија ќе се гледет.

Пример на спорт клуб гледам само една утакмица од англиско пример болтон-евертон, на скај италија ги имам сите утакмици шо се игрет во 16:00 и гледам која сакам. Башка таљански јазик измислен за коментирање, а оние слепцине од спортклуб ко ќе ги слушнам исто ко нашиве од мтв или канал5
Потпис. Да имате дримбокс и да прашувате за Сител, Мител, не знам...

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
А Диги Тв на Тор дали добро се отврара и каналите на ХРТ на Хотбирд?
Јас од кај шо имам да, отворат и ХРТ и Дигитв
--- надополнето: 2 мај 2012 во 17:27 ---
Потпис. Да имате дримбокс и да прашувате за Сител, Мител, не знам...
Македонска работа. Да се кабиљ и оние за USArmy каналине ќе ги побарет.

Член од
29 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
22
Се добро работи и диги кро и диги срб , се на хотбирд , сите бугарски на хеллас со хбо ,цинемакс , и сите тие се без сецкање ...

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
А има ли некој скриншотови да стави од каналите?

Член од
19 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
0
Дрим бокс 500HD. Овој е подобар и од 800HD, ама цената му е малку поголема од 800-ката, ама и ресиверот на место си е. :)
--- надополнето: 1 мај 2012 во 20:37 ---

А што не си земал Дрим Бокс? Ем ефтин ем цел свет ќе си го гледал. И плус моторче си можел да земеш. :)
ke gledal nesto ama ne cel svet jas go ukinaa seringot za nekoi paketi taka da toa sto se gledase so drim boks pred 3 4 godini sega se gleda samo 60 % od toasto bese pred nekoja godina
--- надополнето: 2 мај 2012 во 18:41 ---
sakas da kazes deka gledas hbo so srpski taka li
epa daj pocasti gi drugarite i kazi na koj satelit e AKO GLEDAS PREKU DREAM

Член од
29 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
22
На хеллас 39 е хбо е со српски и бугарски , хбо комеди е со бугарски , цинемакс е со бугарски

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Јас од кај шо имам да, отворат и ХРТ и Дигитв
--- надополнето: 2 мај 2012 во 17:27 ---

Македонска работа. Да се кабиљ и оние за USArmy каналине ќе ги побарет.
Мислам дека AFN каналите не се достапни преку шеринг.Бар досега не сум видел било кој канал кодиран во PowerVu да го има на шеринг.
Ако има некаде, кажувај веднаш :)

Член од
29 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
22
Се пише ип адресата во бровсеров и искача менито на дреамбоксов и кликаш скрееншот и не мора да се малтретираш со апарат :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Се пише ип адресата во бровсеров и искача менито на дреамбоксов и кликаш скрееншот и не мора да се малтретираш со апарат :D
Опа, па лесно било.
Кога ќе имаш време стај некои скриншотови од шпанскиве канали на 19.2Е. Стај таму од Tv Madrid 1, Barca Tv, Canal de las Estrelas. :)

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Да се „пофалам“ дека имам квадро (quadro) ресивер од постарите модели и во последно време губам сателит по сателит и никако да наместам сигнал :гомце:

Член од
29 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
22

Само не барај и јувентус , милан , интер каналиве да им праам скрееншот :pos:

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292

Само не барај и јувентус , милан , интер каналиве да им праам скрееншот :pos:
Фала за скриншотовите. :) Не, не барам скриншотови од другите тимови, иначе за месец-два ќе си земам дрим со шеринг, па ќе видам се како ќе биде. Фала уште еднаш. ;)
--- надополнето: 2 мај 2012 во 19:51 ---
Да се „пофалам“ дека имам квадро (quadro) ресивер од постарите модели и во последно време губам сателит по сателит и никако да наместам сигнал :гомце:
Зимај дрим бокс, каков квадро мадро. :)
--- надополнето: 2 мај 2012 во 19:54 ---
messiah, Не те прашав дали дрим бокс 500с ти е или 800хд?

Kajgana Shop

На врв Bottom