Овие не ке да се вахабисти или слични срања. Вахабистите имаат бради, коси, поинаку се облекуваат, со други зборови изгледаат гнасно и смешно... Овие се обични гнасни учки, ништо друго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие не ке да се вахабисти или слични срања. Вахабистите имаат бради, коси, поинаку се облекуваат, со други зборови изгледаат гнасно и смешно... Овие се обични гнасни учки, ништо друго.
Нив тоа всушност им е целта констатно да се заплашува каурското население да не поминува веќе од таму за да обележуваат веќе територии.Гневниот народ неможе да се помири само со апсење на 20 лица. Не е битно дали се тие или не. Треба повеќе.
Не само што се убиени 5 невини лица, него убиено е и она малце што беше соживот. И како да врати назад сето тоа?
Ако пред некоја недела се возевме со такси комбе накај скопје без разлика дали вози албанец или македонец по стар пат откај арачиново, сега има голема разлика.
Види и ти си многу контрадикторен, зашо цело МВР да превземе одговорност за еден луд полицаец што го уби Мартин? Нели и албанците не превземаат одоговорност и како заедница се оградуваат од овој настан?МВР има грешено многу пати, затоа и не им верувам одамна. Како најголеми грешки на оваа гарнитура на МВР ќе ги спомнам:
- новинарот што се удави во кофа
- случај Мартин Нешковски
Ќе повторам, ако фациве што ги гледам на сликиве и што се уапсени се навистина сторителите - да скапаат и на овој и на другиот свет. Но бидејќи знам во која земја живеам, сакам првин да ја слушнам и нивната верзија. На обвинетиот му давам предност, јбг. Сметам дека не правам никаков грев, така се работи во демократки општества.
Ова е во стилот .... Еј немој да генерализираш, не се сите од УЧК лоши. Следно ќе биде ..... Еј немој да генерализираш не се сите терористи лоши.Се направи луда дека „дефокусирале„ како нешто пооштро го заглеа.. глупости
А кога се апсат Македонци, се кажува се од а до ш, и швалерите на девојката ќе ги кажат
А тука.. го гледа оштро, демек не дефокусирај
Браво за акцијата, супер се, ама зашто вакви педерски работи на крај? Ако таа не каже дека се албанци и дека се УЧК, нема да ја смени вистината.. тие се албанци и УЧК ..се глеа по видеото а и на сите им беше јасно и без видео и без било што, зашто се правиме луди со сила? не разбирма
БидејќиВиди и ти си многу контрадикторен, зашо цело МВР да превземе одговорност за еден луд полицаец што го уби Мартин?
Не знаеме со сигурност дали така рекол и дали навистина ќе се врати. Но ете ако случајно се врати и испадне дека е невин. Што тогаш? Никому ништо? Не, доста беа Албанците дежурни виновници. Не чудете се ако има протести и гнев. Не го сакам системот што не ме сака мене, јасно ко пасуљ.
Само мене ли ми изгледаат фотошопирани овие „слики“? Од каде две млади жени?
http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=102637&kategorija=4
Овој поприлично вехабиски пантолончиња носи
Не бе зашо фотошопирани ајде една да е да помислеш ама еден ист го има повеќе пати сликано. Кај на сликата ги виде тие две млади жени? Вкупно се 3 две се покрини една не е.Само мене ли ми изгледаат фотошопирани овие „слики“? Од каде две млади жени?
http://www.netpress.com.mk/mk/vest.asp?id=102637&kategorija=4
![]()
- И тука обвинетите ќе се изјаснат како невини.Бидејќи
- МВР односно нејзиниот портпарол излезе со изјава пред новинарите дека тоа се НЕМА случено, ~12 часа после настанот
- бидејќи обвинетиот тврдеше дека се замешани и други лица во случајов, претпоставувам со повисока функција
- бидејќи обвинетиот бил на работно место (во МВР) кога се случил настанот
Можат да кријат дека се учки но сите видовме амблеми од учк а и по суратот се познаваат дека се учк а не некакви исламски радикалисти. Можат да кријат....ама до кога? Шајки во торба не се кријат, ке ја дупнат торбата и ке се прегледаат... Криењето не е во ред, краткорочно и дневнополитички дава некој резултат ама на долг рок тоа ке донесе само поголеми проблеми... најтешко се лечи раната што се крие.Лично мислам дека доколку настанов се поврзеше со УЧК а со тоа и со Косово, ситуацијата ќе ескалираше на политичко и дипломатско ниво кое ќе резултираше со немири и дестабилизација. Вака што и да се кои и да се, битно е правдата да биде задоволена. Меѓутоа не треба да се заборави, МВР имаше информации дека постојат вакви структури уште оддамна, тие на неколку наврати протестираа јавно, дури сега им се влезе во трага односно се покрена иницијатива за нивно апсење кога дојдовме во ваква очајна ситуација.