Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
А што му одговори Јанкуловска?
Извини вака што те гњавам, ама не успеав речиси ништо да чујам од тоа што беше кажано. :)
Се направи луда дека „дефокусирале„ како нешто пооштро го заглеа.. глупости
А кога се апсат Македонци, се кажува се од а до ш, и швалерите на девојката ќе ги кажат
А тука.. го гледа оштро, демек не дефокусирај
Браво за акцијата, супер се, ама зашто вакви педерски работи на крај? Ако таа не каже дека се албанци и дека се УЧК, нема да ја смени вистината.. тие се албанци и УЧК ..се глеа по видеото а и на сите им беше јасно и без видео и без било што, зашто се правиме луди со сила? не разбирма

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Алкаеда, терористи, радикални исламисти, трактористи... Се истресоа само фактот дека биле Албанци, да не кажам аљбанци не кажуваат.
Истото и јас го зборам од вчера до денес а како што тргнале овие од Мвр и следните денови тоа ќе го зборам

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
И ти се зафркаваш сега се уби од брифирање на Јанкуловска па сега не било привлечно....
Заменик министер за односи со јавност, во МВР нема портпарол, поради чувствителноста на информациите со кои се среќава при работата, воопшто не е привлечно место во МВР.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ако таа не каже дека се албанци и дека се УЧК, нема да ја смени вистината.. тие се албанци и УЧК ..се глеа по видеото а и на сите им беше јасно и без видео и без било што, зашто се правиме луди со сила?
Па не може да каже затоа што е во коалиција со УЧК, и за да се дојде до таа коалиција мораше да се амнестираат злосторства против човештвото, со што останатите структури на УЧК беа охрабрени да го извршат ова дело.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Истото и јас го зборам од вчера до денес а како што тргнале овие од Мвр и следните денови тоа ќе го зборам

Ние сме умна нација немора да ни нацртат за да сфатиме, и најнеукиот македонец разбра што и како е. Ги заштитија од МВР нашиве "поштени" сограѓани но тие и тоа незнаат да го ценат како што изгледа од постовите.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Заменик министер за односи со јавност, во МВР нема портпарол, поради чувствителноста на информациите со кои се среќава при работата воопшто не е привлечно место во МВР.
Го ставија човекот во незгодна ситуација не знаеше како да излаже и да го скрие фактот дека бодигардот владин претепа човек до смрт на сред плоштад Македонија по повод славење изборна победа.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Заменик министер за односи со јавност, во МВР нема портпарол, поради чувствителноста на информациите со кои се среќава при работата воопшто не е привлечно место во МВР.
Како бе Мвр нема потрпарол што тресеш глупости Иво Котевски што е старлета да не е. И од што не е привлечно местото со години е портпарол е на МВР од што му е лошо местото изгледа.

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Toj sto e musliman ne go pravi ova nikogas , ni vo son duri . ova e se namesteno da ga pocrnuvat islamot ..

OK tie mozebi se albanci , no zosto islamot go pomesuvaat vo ova.

mozebi bidejki ima slusnato mnogu izjavi ideticni ili isti na ona od jankulovka vcera , pa vaka trebase da podgotvuva nova izjava ..

kako mozat muslimanite site da bidat teroristi koga islamot toa ni go zabranuva i toa strogo ...

no seg e polesno sekoe ovaka ili slicno ubistvo da im go tovarat na muslimanite .. no sega nasle da gi narekuvaat radiklani islamisti

Член од
29 март 2012
Мислења
32
Поени од реакции
16
Od profesionalni ubijci koi dosega gi nemame videno, na kraj izlegoa deka bile zemjodelci, starci, taksisti, frizeri, 20 godisni devojki, gradinari (spored naseto MVR, sekako)...

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Ние сме умна нација немора да ни нацртат за да сфатиме, и најнеукиот македонец разбра што и како е. Ги заштитија од МВР нашиве "поштени" сограѓани но тие и тоа незнаат да го ценат како што изгледа од постовите.
Ако де затоа рани куче да те каса па после цацко ни е крив.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Како бе Мвр нема потрпарол што тресеш глупости Иво Котевски што е старлета да не е. И од што не е привлечно местото со години е портпарол е на МВР од што му е лошо местото изгледа.
Иво Котевски е помошник министер за односи со јавност, не е портпарол. Јас ти кажувам дека мене не ми е привлечно, тебе ако ти изгледа слободно бркај го.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Има една работа на која како човек, настрана националноста моја, не можам да се изначудам.
Албанците си ти тероризираат своите постојано. Во 2001 година слушав безброј приказни од луѓево кои војуваа во конфликтот.Барајќи луѓе за војување иделе по куќи и уценувале, дај ми еден од синовите за во војна или ќе ти убијам едно од децава. Ги крадеа по куќи, ги рекетираа за пари за да можат оружје да купат. И и покрај тоа што мајка им проплакаа, се уште не сакаат да се решат од џганот кој ти тероризира и самите нив. Да имаш помеѓу своите луѓе кои ладнокрвно би отстрелале било кој за агенда и да сакаш да живееш помеѓу такви, треба да ти фали нешто или да ти се врши репресија за да не смееш да зуцнеш. Тачи во кој се крстат им ги замеша децата во безброј мафијашки акции поврзани со дрога. Сами на себе сте си непријатели.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.701
Поени од реакции
21.199
no sega nasle da gi narekuvaat radiklani islamisti
А може би и не се радикални исламисти , албанци УЧК под капа и наредба на косово финансирани ... со цел дестабилизација на Македонија и нова војна во која Македонците би ја изгубиле западна Македонија а вие невините да си прогласите Голема албанија

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Иво Котевски е помошник министер за односи со јавност, не е портпарол. Јас ти кажувам дека мене не ми е привлечно, тебе ако ти изгледа слободно бркај го.
Ги немам тие афенитети да бранам УЧККИ и Албанци и да им го пушам на мегународната за да бидам на таа позиција.

Член од
20 мај 2008
Мислења
130
Поени од реакции
54
Постои кривично дело помагање тероризам...и други слични кривични дела кај кои минимум е 4 години ја очекувам дека и најситниот помагач ќе лежи минимум 8...а после искачање од затвор се знае...сообраќајка...
Многу филмови гледаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom