Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
А што кур тогаш кога полицаец уби двајца хулигани од албанска припадност не го сокрија идентитетот на полицаецот да звучи поубаво спрема македонците и да направеше ваква спектакуларна пресконференција како сегашнава и тие што требаше да ја сфатат пораката ,како ти што твррдиш, до кога ќе важат двојни стандарди во оваа држава и на крај македонците да го кркаат подолгиот стап на крај
Полицаецот беше обвинет за тероризам?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
терористички акт........онака им текна ние сме терористи......

официјална терористичка(за нив Револуционерна) организација имаат идеја за која ги вршат терористичките дејствија.....овде нема прокламирање на група ЗОШТО се извршени убиствата на невини цивили

колку што гледаме сегде по светот терористите не одбираат цивили и ги стрелаат,ами поставуваат бомби на прометни места,па на кој му е среќата......вакви егзекуции имало само испратените видеа од блискиот исток кога егзекутираа војници и работници колејќи ги пред камера......верувам дека вистинските егзекутори го имаат снимено своето дело !

F

Frankie Yale

Гостин
Прво, двојното убиство во Гостивар и петкратното во Железара немаат иста тежина. Жртвите кај Смиљковско езеро биле ладнокрвно егзекутирани и сето тоа било планирано однапред со месеци, увезени автомобили, непостоечки таблици, логистика од локални жители и обиди за прикривање... додека полицаецот сам се пријави и станува збор за двојно убиство во афект (или самоодбрана), не верувам дека од ќејф убил двајца пред неговата ќерка. Тоа ни петкратните убијци не би го направиле, сигурен сум. Значи, од една страна имаме петкратно убиство, професионално извршено, од друга страна двојно убиство каде околностите сеуште се нејасни. Не е исто, затоа не споредувајте. Оставете судот да одлучи (за двата случаја важи ова).

Второ, читам коментари по јутуб, ја читам Kakazinha и другите членови муслимани и како што реков претходно, никако да признаат дека убијците се муслимани... Зошто секогаш вас некој ве мести? Еден член на подфорумот религија неодамна напиша дека СИТЕ бомбашки напади на блискиот исток се дело на ЦИА, а како доказ ми приложи епизода од Долина на Волците каде еден од ликовите е издрогиран од некојси странски агенти и наместен како бомбаш самоубиец...

Абееее :facepalm:

Не знам, не сте ми јасни... Нема да станете поголеми муслимани ако слепо негирате туку само поголеми бездушници. Нема Алах да ве награди со дополнителни поенчиња за тоа ваше слепо демантирање без никакви аргументи. Едноставно признајте, осудете и оградете се од учесниците и нивните поддржувачи... Не сте вие виновни што тие решиле да убиваат деца. Јас не сум ни христијанин, не сум ни македонец ама преку куров од вашите теории на заговор и постојано изигравање жртви.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Јас како што знам нема Албанци во специјалните единици Волци, Тигри, ЕБР. Значи вклучувајќи ги и ЕБР. Инаку точно е другото што го спомна дечкото погоре дека ги има во наведените функции.
Волци, Тигри не знам за во ЕБР знам 100% две мои комши се таму албанци ;)

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Пострашно од се е што министерката кажа дека не ја исклучува можноста од повторување на слични дела....па сега видете вие и "поштениве албанци" ќе можат ли мирно да спијат и шетаат низ Македонија.

Очекувам од полицијата засилено присуство секаде низ Македонија!

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Полицаецот беше обвинет за тероризам?
А што ако некој е обвинет за тероризам не смее да му се објави името и националната припадност да не се терористите со закон заштитени или им е страв од агенццијата за заштита на податоци да не ги тужат а?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Според законот жените може да добијат 4-10 години исто и оние старците, а оние кои помагале во убиството 10-15 а на убијците 25 или доживотно. За жал смртна казна кај нас нема. :mad:
Ќе им се продолжува затворската казна ... исто како на Брејвик во Норвешка ... Му даваат 20 години колку што е највисоката казна во Норвешка ама до крај на животот ќе му се продолжува ...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
А што ако некој е обвинет за тероризам не смее да му се објави името и националната припадност да не се терористите со закон заштитени или им е страв од агенццијата за заштита на податоци да не ги тужат а?
Ако не можеш да ја видиш различната тежина на случаите и милијарда пати поголемата комплексност на вториов, јас не можам да ти помогнам.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Пострашно од се е што министерката кажа дека не ја исклучува можноста од повторување на слични дела
Ајде нека дојде што побрзо Самитот во Чикаго и да се завршат работите ;)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Директно излезен од ''Партија Секс'' !!!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ете ги фатија сега може слободна по риба да се оди без огнено оружје за самоодбрана, и да те егзекутира некој нема потреба од грижи полицијата наша ќе го фати иако тоа тебе како жртва или на твојата фамилија и блиски нема ништо да им значи.

Kajgana Shop

На врв Bottom