Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мунтари во новиот дрес:

570713539.png

И можеби одлучувачкиот фактор за тоа како ќе се одвива следната сезона: Дизајнот на чорапите.

570713262.png

Што глупост прочитав...Односите Барса Милан биле одлични..Кеита би дошол во Милан за евтини пари..и тогаш би им го дале ние исто на попуст...ај погодете кој... Ако се толку глупи нашиве да напраат такво нешто..
Ако го продадат најдобриот играч моментално,тогаш знајте дека Берлускони веќе не е заинтересиран за Милан и глеа како да заработи пари..

I convocati per Milan-Atalanta:
Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Flamini, Gattuso, Muntari, Nocerino, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.

Силва го чувал за дербито.
Со тоа чување на играчи за дерби за овоа оноа изгубиме бодови.
Сега па и Абате да не добил жолт пффф па ако добие нека добие нека ризикува последни кола се.

И на нас не може да ни се угоди. Ако се ризикува со некој фудбалер и се форсира после повреда, галамиме зошто не се чуваат играчите, ако не ги играш, зошто не ги играш. :) А донекаде и должник му е Алегри на Силва, па и нормално е да не ја комплицира неговата состојба.

И секоја логика вели дека натпреварот со Интер во секој случај ќе биде потежок од овој со Аталанта.

^Jaсно, само лошо е тоа што викаја за со Џенова ќе се врател, па за со Сиена не сакале да ризикувет, па сега пак, ништо чудно пред дербито да речет имат настинка немат да играт.
На лето би го менвел овој посран медицински тим, немат смислам, до шо е ако не е до него...

А да игра Силва и заработи и гребнатинка одма ќе почне линч на Алегри ко утакмицата со Јуве во купот.

И на нас не може да ни се угоди. Ако се ризикува со некој фудбалер и се форсира после повреда, галамиме зошто не се чуваат играчите, ако не ги играш, зошто не ги играш. :) А донекаде и должник му е Алегри на Силва, па и нормално е да не ја комплицира неговата состојба.

И секоја логика вели дека натпреварот со Интер во секој случај ќе биде потежок од овој со Аталанта.
За што да чува ...? Отиде возот не приметивте?

За што да чува ...? Отиде возот не приметивте?

Тоа што го пишуваш е само причина повеќе да не ризикува со Силва. Ако се е завршено зошто да му ја искомплицира состојбата и да ја попречи неговата рехабилитација?

Искрено сеедно ми е дали утре ќе игра Силва или не ама ме нервира начинот на кој што се известува за повредите.Имавме преку 1 милион повреди и за еден играч не кажаа точен датум на враќање.Најпрво кај сите се работи за ситна повреда и враќање наредното коло па се одложува тоа за 1 месец и на крај играчот го нема минимум 2 месеци.Ако се до толку неспособни тие од медицинскиот тим нека ги сменат и ајт у курац.

Искрено сеедно ми е дали утре ќе игра Силва или не ама ме нервира начинот на кој што се известува за повредите.Имавме преку 1 милион повреди и за еден играч не кажаа точен датум на враќање.Најпрво кај сите се работи за ситна повреда и враќање наредното коло па се одложува тоа за 1 месец и на крај играчот го нема минимум 2 месеци.Ако се до толку неспособни тие од медицинскиот тим нека ги сменат и ајт у курац.
Имаш право.Силва требаше да игра против Катанија уште.

Неста имаше мала повреда а беше 2 месеца во аут, Боатенг исто така мала повреда после мечот со Арсенал, па го немаше цел месец.

Мексес бил во конфиликт со Алегри и овај изгледа затоа не го игра. :tapp:

20:45 Серија А: Јувентус - Лече - директен пренос, 1 полувреме
21:30 Вести
21:45 Серија А: Јувентус - Лече - директен пренос, 2. полувреме
:facepalm:

Подобро Парма - Интер да ја пуштеа него оваа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom