пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.645
- Поени од реакции
- 9.652
- Локација
- околу светот
- Веб-сајт
- profiteri.freeforums.org
Не ми е јасно една работа. Кога се случи убиството на сред плоштад сите не верувавте во полицијата, протести ова она се буневте и знаевте дека се што кажуваат е лага. А сега одеднаш верувате буквално во секој збор што ќе кажат од владата. Не знам дали е некој психички момент заради убиството на децата па сега сакате да верувате во било што што ќе кажат за да се чуствувате ок дека се фатени убијците. Како прво нема апсолутно никакви докази за тоа дека се тие вистинските сторители. Кај тие што беа најдени оружја луѓето си признаа дека продаваат оружје итн но немаат никаква врска со счуајот за кој што се обвинуваат....ама кој да слуша..мора да се обвини некој за македоснкиот народ да се радува дека се фатени убијците и нели..мвр да испадне како успешна пред сите. И јас сум за да ги фатат убијците..ама не е ок за тоа што не можат да се фатат или не сакаат..или сами го направиле тоа..па сега да се обвинат други луѓе за тоа. Ама тоа е македонија..за ништо никогаш нема да се знеа точно што се случило. Полицијата ќе измисли некое сценарио..граѓаните ќе веруваат во тоа и ќе не дупат на здрав мозок.
Па никој не те тера да им веруваш на полицијата, ти можеш да не веруваш дека и децата се убиени, тоа е твој избор, ама еве јас по некоја случајност им верувам, и не си ти тука што можеш да ми продаваш магла, таа магла можеш по дома да ја продаваш.