Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Чекај, чекај, кај и да е бубрезите ќе почнат да им откажуваат од мистериозни причини...:icon_lol:
Табани е многу поболно. Ама и по бубрези има добар ефект. Кога моча го гледа господ по пижами. :D
Се извинувам на офтопик, ама овој радикалниов муслиман од сликиве у плави тренерчиња многу екстравагантни гаќи врти. Тигрести. :D
Радикален во секоја смисла на зборот. :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
А онаа што кур бара меѓу овие. Та нели исламската жена седи дома и раѓа деца?
Еманципација, нови времиња. Кога може он можам и ја да се борам за каузата и за идеалите :D Еве ти модерна варијанта

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
А онаа што кур бара меѓу овие. Та нели исламската жена седи дома и раѓа деца?

Претпоставувам помагала и знаела за убиството. Кутрата али она е "невина" пошо е жена...

Ма ја незнааамм :cautious:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Се извинувам на офтопик, ама овој радикалниов муслиман од сликиве у плави тренерчиња многу екстравагантни гаќи врти. Тигрести. :D

Сигурно бил танчерка у некој Гостиварски бар у слободно време :pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.264
што се запнавте бе за раштански лозја.
војната само на фронтот се води???
еден куп теории дадовте, ама јас никаде не ја прочитав ( може и ја промашив) онаа правата.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Дали овој се спрема за нешто "внатре"?:icon_lol: Max Legend овие изгледа ќе идат по твојата идеја, мора да те прочитале на форумов сега овој ќе го е*ат, а ти ќе бидеш крив за тоа..:ROFLMAO:

D

dystopian

Гостин
А како го стекнал тоа богатство?
Сигурно не како мене и тебе со пишување на форум.
Мочани 50.000 евра се 5% од 1.000.000 евра, така да воопшто не се тие пари мочани.
Можеби и тој бил криминалец, но дека учествувал во грабежов тешко ми е да поверувам. Едноставно не можам да поверувам дека човек кој понудил 5 милиони евра гаранција би ја ризикувал својата слобода за ситна пара. Не се ни 50 000, треба пленот да се подели, а екипата броела околу 10 члена мислам.

Најверојатно е наместен, му засметал на некој друг криминалец, политичар - рандом моќник, и тоа е тоа. Отидовме ептен офтопик. :D

M

Mr.InF3ction

Гостин
Не ми е јасно една работа. Кога се случи убиството на сред плоштад сите не верувавте во полицијата, протести ова она се буневте и знаевте дека се што кажуваат е лага. А сега одеднаш верувате буквално во секој збор што ќе кажат од владата. Не знам дали е некој психички момент заради убиството на децата па сега сакате да верувате во било што што ќе кажат за да се чуствувате ок дека се фатени убијците. Како прво нема апсолутно никакви докази за тоа дека се тие вистинските сторители. Кај тие што беа најдени оружја луѓето си признаа дека продаваат оружје итн но немаат никаква врска со счуајот за кој што се обвинуваат....ама кој да слуша..мора да се обвини некој за македоснкиот народ да се радува дека се фатени убијците и нели..мвр да испадне како успешна пред сите. И јас сум за да ги фатат убијците..ама не е ок за тоа што не можат да се фатат или не сакаат..или сами го направиле тоа..па сега да се обвинат други луѓе за тоа. Ама тоа е македонија..за ништо никогаш нема да се знеа точно што се случило. Полицијата ќе измисли некое сценарио..граѓаните ќе веруваат во тоа и ќе не дупат на здрав мозок.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Како прво нема апсолутно никакви докази за тоа дека се тие вистинските сторители. Кај тие што беа најдени оружја луѓето си признаа дека продаваат оружје итн но немаат никаква врска со счуајот за кој што се обвинуваат....ама кој да слуша..
Од каде знаеш со какви докази располага МВР?
Каде тоа признаа, дај некој линк.

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Патот Скопје-Прилеп позади Водно може да почнат да го копаат сите се глеам млади и здрави. Ќе стигаме позади Водно до Прилеп за 15 мин.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
. Како прво нема апсолутно никакви докази за тоа дека се тие вистинските сторители
А ти работиш во МВР, па знаеш дека нема докази или ако не даваат по медиуми значи дека нема докази? o_O
Сигурно пророчици не им се јавиле во сон, па онака random ги уапсиле типовите.
Кај тие што беа најдени оружја луѓето си признаа дека продаваат оружје итн но немаат никаква врска со счуајот за кој што се обвинуваат....
Да бе, пошо тој што “стварно го извршил убиството“, од што ќе го гриже совеста ќе признае јавно дека он го извршил убиството.
Јас мислам одма да ги пуштат, штом не признаваат, значи стварно не се тие. :cautious:
За поседување на оружје многу помала е казната, нормално дека ќе признаат нешто помало, за да не го јадат за крупното.
А од кога вие верувате во зборот на криминалци и убици, кои со толку многу оружје којзнае уште колку штета можеле да нанесат?

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Неколку претпоставки се испоставија како точни.

1. Албанци се - без разлика дали се радикални исламисти или не.
2. Сепак постоеле(постојат) терористички организации во регионот на границата со Косово, ко што процуре некоја информација на македонскиве медиуми. Друг битен факт - МВР лажеше.
3. Затоа цело време имаше специјалци по улиците на Скопје, а и дел од граничната полиција што го обезбедува тој дел беше мобилизирана.
4. Надворешни сценарија (српско и грчко) се покажаа како невистинити.

Во секој случај, МВР треба да се запраша дали има контрола над селата во линијата Гостивар-Тетово-Скопје-Куманово. Не ме чуди и поврзаност на луѓе од Косово во ова. Дефинитивно затаила ДБК или пак не сериозно ги сватила “шпекулациите“ за терористи во Липково. Можеби да се спроведеше тогаш истрага и да беа фатени, немаше да се случи масакрот. Очекувам сериозно да се зафатат со сузбивање на терористиве во корен, за да не дојде до одново убивање на невини цивили.

Инаку тоа дали се баш тие убиците може многу лесно да се открие. Ке се споредат биолошките и балистички траги и веднаш можат да знаат кој учествувал.

Kajgana Shop

На врв Bottom