Breaking Bad

Ф

Фил Ајви

Гостин
пред малку почна да ми се врти низ глава една сцена е сега не знам дали некој се сеќава но одеше вака: Џеси и тоа старчето одат да проверат во еден кварт дали има од синиот мет, така мислам беше и Џеси намамува еден наркоман од куќата со тоа што почнува да копа дупка во дворот и подоцна овој му се придружува и го праша што мисли колку длабоко може да оди... ме интересира што мислеше Џеси со тоа знам како функционира мозокот на наркоманите? ... можеби сум го поставил тогаш прашањето и сте ми одговориле но не се сеќавам воопшто на одговорот

уште два месеца нова сезона, ќе поминат како ништо : D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.730
па демек може да се снајде со него во ситуацијата, знае како да го смири, да го привлече кон себе...

Ф

Фил Ајви

Гостин
па демек може да се снајде со него во ситуацијата, знае како да го смири, да го привлече кон себе...
не мислев на тоа, логично е дека и Џеси бил во таква ситуација па знае како да постапи со него, мислев на... ок најпросто сега што може ЗОШТО КОПАШЕ?! која е причината? зошто беше толку љубопитен? тоа важи за сите наркомани или што?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

ништо посебно, али нека стои... :)

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.885
Поени од реакции
6.723
Game of Thrones е супер серија али ипак не се споредува со Breaking Bad. Ако и новата сезона е со ист квалитет како и предходните може да биде најдобра серија на сите времиња.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Breaking Bad Season 5 Premiere - 15ти Јули 2012
Breaking Bad Season 5 Finale - 2013 :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Game Of Thrones style.....ќе гори сезонава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom