Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
"Ретардираните и затуцани" македонски националисти испаднаа дека се во право. Јебига, i give credit where credit is due. Ја следев темава отпочеток иако не постирав и албанците кои го осудуваа ова злосторство кога не се знаеше кои се сторителите веднаш ја сменија својата позиција откако МВР ги ипсоапси учесниците. Но не само членови на форумов туку и мои пријатели албанци и муслимани веднаш излегоа со разно разни теории на заговор - местено, исценирано, курци-палци.

Се имам расправано и со такви фундаменталисти на подфорумот религија, симптоматично е што секогаш нив некој ги мести (ЦИА, илуминати, масони, атеисти)...
:facepalm:
Просто е како 2+2, исто ги има и во Австрија и Швајцарија и тука. Сам ке оцениш зошто таму ќутат, а тука се нешто се обезправени. Знаеш како викаат, рџавом курцу и длаке сметају :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Во ред е тоа, и јас сум задоволен од твојот IQ, не сум задоволен што го подценуваш туѓиот.
Треба IQ за да хакнеш профил. Не викам не.
Ама треба и IQ за да знаеш да се оградиш и да осудиш кога треба. Тука генерално потфрлија.
Ама и за тоа ги разбирам. Нивните херои, борци за дардании и илириди ги газат под чизма сега. Ги гмечат како гасеници. После ќе ги осудат и ќе ги пратат во затвор. А таму ќе ги ебат. Многу.

За идеали можеби нема да загинат овие будали, ама дефинитивно нема да можат да седат. И одењето потешко ќе им биде.

M

Moon Child

Гостин
Ко шо гледам по другите сајтови и Фб , скоро сите ( викам скоро сите пред да ме цитира некој ) се од СДСМ кои тврдат дека ова е некаков заговор и дека МВР манипулира и праве некое си Хичког сценарио .. народо е до толку туп , шо освен ВМРо и СДСМ , друго не разликува ..

Другата група се шиповите шо трвдат дека овие се невини и дека се наместени ..

третата група се од Бардовци ..
Од Сдсм искрено почна многу да ми се сере. Јас бев таа што гласав за нив на предходниве избори, ама стварно се неподносливи и 100 пати се покајав што гласав за нив. Тие ли најдоа да кажуваат и да исправаат кога во нивно време имаше 2 атентата на претседатели на државата? Магарето на зајакот му рекло големи уши имаш.
И не ја бранам Горда Јанкуловска, нити Вмро, напротив од дново на душава ги мразам, ама што е право право е. Мило ми е што ги фатија убијците или нивните соучесници, затоа што верувам дека не стојат само двајца луѓе зад ова, туку се многу повеќе и од оние 20 уапсени, само грешката е што премногу толерираа Мвр, затоа состојбата ескалира. Т.е. не требаше да се случи вакво нешто за да се освестиме што се случува, требаше одамна да ни биде јасно за се.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.737
Поени од реакции
8.754
Како се бранат Албанциве значи.. Ние одма од Гостивар го нападнавме човекот во самоодбрана што било. Ама гледате они какви се - никогаш ништо не виделе, никогаш ништо не чуле и никогаш ништо не знаат кога се работи за нивни, одма може да приметите што ѓубре од народ сме ние. Затоа и да има некој наш следниот пат постапено во обратна ситуација јас ќе го бранам! И да е крив јас ќе викам не е виновен. Па сеа вие мислете му ја...
Па кај нас допре цивилизација, тие сега се, некаде in the middle of the Dark Age. За едно 500 години, ќе биде подобро и кај нив. Можеби и кај нас, ако не не истребат.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Просто е како 2+2, исто ги има и во Австрија и Швајцарија и тука. Сам ке оцениш зошто таму ќутат, а тука се нешто се обезправени. Знаеш како викаат, рџавем курцу и длаке сметају :)
колку пати у чаршија имам сретнато еден вехабистички лик, со жена му што ни очи не и се гледаат, ама поготово чичево со тоа брадиштено и, според мене провокација, блузи со натписи, на која на едната пишуваше i love my prophet, why don't you love him too? ах бре добра си е европа кога забранува минариња и бурки кај жените

Член од
15 април 2012
Мислења
37
Поени од реакции
64
..... А за убијците што го направиле убиството да се донесе предуда СМРТ со набивање на КОЛ како за што правеле османлиите пеку анусот низ внатрешните органи и устата и така да се набијат на камени мост враните очите да им ги колваат. Е после ова сите ке размислат уште еднаш пред да пристапат да се РАДИКАЛИЗИРААТ или пак пристапат во некоја паравоена и терористичка организација. Набивањето на КОЛ за вакви животни треба да се пренсува преку сите светски телевизии па кој ги ебе на крајот и ЕУ и НАТО
Може.. ама да се викне експерт за набивање на кол, као оној од Мостот на Дрина... така да набиените останат живи барем уште три дена одкако ќе им го начукаат... а на светските телевизии да им се отстапи бесплатно пренос во живо, мада би можело да идат реклами..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
автоматска пушка, четири пиштоли, бомба, осум куршуми за „црна стрела“, шест куршуми за тромболон, шест рамки за автоматска пушка, десет маскирни униформи, седум тактички елеци, три фантомки и три радио врски.

Тоа е најдено кај фризерите,вдовиците,пензионерите,шахистите,верниците и ватерполистите при претресот..

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Citam za berberot i im se cudam na pametot na surative! Kao da negovite doma uopste znaele toj u sto gomna e zapletkan.
Idel on i po doma i u maalo drndal "dada ja sum radikal utre so drugarite ke go prajme akcija".
Ma pojma nemale bre sto gomno ranat doma ( u najmala raka). - sakam da kazam znaele de ama go branat

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
автоматска пушка, четири пиштоли, бомба, осум куршуми за „црна стрела“, шест куршуми за тромболон, шест рамки за автоматска пушка, десет маскирни униформи, седум тактички елеци, три фантомки и три радио врски.

Тоа е најдено кај фризерите,вдовиците,пензионерите,шахистите,верниците и ватерполистите при претресот..
џабе, ти кажа Дарданот, ситна роба е ова, за свадба/сунет...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Од Сдсм искрено почна многу да ми се сере. Јас бев таа што гласав за нив на предходниве избори, ама стварно се неподносливи и 100 пати се покајав што гласав за нив. Тие ли најдоа да кажуваат и да исправаат кога во нивно време имаше 2 атентата на претседатели на државата? Магарето на зајакот му рекло големи уши имаш.
И не ја бранам Горда Јанкуловска, нити Вмро, напротив од дново на душава ги мразам, ама што е право право е. Мило ми е што ги фатија убијците или нивните соучесници, затоа што верувам дека не стојат само двајца луѓе зад ова, туку се многу повеќе и од оние 20 уапсени, само грешката е што премногу толерираа Мвр, затоа состојбата ескалира. Т.е. не требаше да се случи вакво нешто за да се освестиме што се случува, требаше одамна да ни биде јасно за се.
Знаеш , ја одамна викам религијата и политиката повеќе зло носат отколку добро за човештвото .. историјата си кажува се .. Али ..
Пиончињата на СДСМ сеа пробуват да убедуват дека МВР праве заговор и барат оставка на Горда .. ВМРО од друго страна си ќутат и си викат ектра поени за нас со ова апсење .. У меѓувреме поповите викат дека иконите се чистат сами од себе оти ВМРО биле добри со црквата , а СДСМ лоши и требало да се покајат .. Алиса ни љубоморе на оваа земја , чуда на секој агол ..

Чат пат единствена мислам шо ми иде за оправање на ситуацијата у МК е анархија , запали се и почни од ново .. ама се нешто ми вика дека исто ќе биде ..

Сега останува да чекаме и да видеме завршница од овој случај.

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
колку пати у чаршија имам сретнато еден вехабистички лик, со жена му што ни очи не и се гледаат, ама поготово чичево со тоа брадиштено и, според мене провокација, блузи со натписи, на која на едната пишуваше i love my prophet, why don't you love him too? ах бре добра си е европа кога забранува минариња и бурки кај жените
Te набедувале и тебе бурка да носиш?
Инаше сигурно ниеднаш не си ни била у чаршија, не па да видиш непто ткво.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

Ја па мислев машинка за шишање нашле :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom