СУм во врска на дале4ина и стварно имам голем проблем, барам ваше мислење особено од некој шо бил во сли4на ситуација, Се запознавме во сосема треата земја и се беше совршено, дојде време кога требаше да имаме секс но ми ре4е дека е невина а имаше 22 год па некако ми беше сомнително, па 4екав кога таа ке сака но цело време ме одбиваше со изговор дека не е спремна а јас напорвав цело време за тоа, но помина летото и ништо не се слу4и - од тогаш поминаа скоро 2 години се видовме неколку пати, бев кај неа - дојде кај мене - дури бевме и на гинеколог кој ми потврди за нејизната невиност мегутоа пак ме одбиваше дури и тогаш кога беше готово да се слу4и - ми ре4е дека не ме посакува - комуницираме редовно на интернет вели дека многу ме сака и дека сака да живејме заедно во нејзината земја или во мојата и дека може да одам кога сакам и да останам таму, мегутоа ми вели дека сексуално не 4уствува ништо за мене и дека не ме посакува воопште поради тоа што многу сум напорвал и ја присилвав да го направиме тоа ,исто така ми кажа дека не 4уствувава желба за секс а редовно маструбира на некои 4удни сексуални фантазии како голи луѓе дури ми призна дека добива желба кога гледа скулптури на голи луѓе и нешто сли4но, јас не му верувам и никако не можам да му верувам и стварно не можам никако да ја разберам и мислам дека ме изневерва но без секс а можно е и да не е невина појке, не знам како да постапам ми се колни дека е искрена и дека не ме лажи но јас стално наогам нешто сомнително макар и да е нешто нормално, му се имам скарано неколку пати бидејки не можем појке да се замарам и да пробвам да ја сфатам - но стално ме прогонва и ми вели дека многу ме сака и дека не можи да се дозволи да се скараме и јас стално попушстам бидејки и јас многу јас сакам - но ме интересира дали е можно таква врска да успее без сексуални возбудиванја (од нејзина страна бидејки од моја страна јас страшно ја посакувам) не знам како да постапам - дали ме изневерва или не . Ве молам ваше мислење пошто сум имал врски мегутоа во ваква ситуација никогаш не сум бил секој совет ми е добредојден.
о ред