- Член од
- 1 октомври 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 67
хмм.. Очите?! Кога е покрај мене очите и сјајат а и изгледаат онака насмеани...Очите
хмм.. Очите?! Кога е покрај мене очите и сјајат а и изгледаат онака насмеани...Очите
Епа пробај си ништо не губиш.Но полека фати ја за рака и потоа за коса,подготви ја и бакни ја.Јас во средата така и еден другар баш кога пробував да ја бакнам една типка ми дојде од позади ми го прекина контактот со очи и толку требаше да пропуштам добра прилика.Беше слатка шкорпијахмм.. Очите?! Кога е покрај мене очите и сјајат а и изгледаат онака насмеани...
ne se lazi so gluposti...ednostavno prasaj ja dali i se dopagas... potocno od toa nema...хмм.. Очите?! Кога е покрај мене очите и сјајат а и изгледаат онака насмеани...
Predolgo ste zaedno, toa najcesto se slucuva so dolgi vrski, nastanuva monotonija, sekogas nekoj saka promena... Probajte da se opustite pocnete pocesto da izlagate da se zabavuvate... ama daj i i na nea malce vreme da bide sama, da se druzi so drugarki pocesto, ne ja zagusuvaj, opusti se...Значи вака,со неа сум од забавиште заедно,првиот пат се смувавме во 7 одделение.Во 1ва година почнавме озбилна врска,и еве веќе сме заедно 1 година и 4 месеци.Но некако ми е чудна,значи еднаш ми рече сакам да раскинеме,не сакам да имам дечко,и утре-дента ми вели сакам да е се исто како порано.Несака веќе да бидеме толку заедно,а и да се нервирам ја тоа не и е битно.What's the problem?
Раковите се малку чудни.... имам многу пријателки рак. Прврзани се со семејството! Односно прво што ќе забележи е како ТИ се однесуваш со твојте по дома. Како второ, жените рак (но и многу други) својот партер го избираат според тоа колку во однесување личи на нејзиниот татко ( бидејќи кај ракот -таткото е пример за ИДЕАЛЕН маж).Вака, значи ми треба помош од женскиот пол бидејќи имам едно прашање. ( може и од машкиот ако веќе имаат искуство )
Девојката која што ја сакам е Рак во хороскоп, е сега прашањето ми е што овој хороскопски знак сака односно во што ужива, што би и значело ако јас го направам за неа.
Побарав на интернет, но тоа што го најдов и не ми помигна баш многу, па затоа се решив од вас да побарам помош.
Се надевам дека ќе ме разберете и секој совет би бил добредојден.
Благодарам однапред.
mnogu romanticni seВака, значи ми треба помош од женскиот пол бидејќи имам едно прашање. ( може и од машкиот ако веќе имаат искуство )
Девојката која што ја сакам е Рак во хороскоп, е сега прашањето ми е што овој хороскопски знак сака односно во што ужива, што би и значело ако јас го направам за неа.
Побарав на интернет, но тоа што го најдов и не ми помигна баш многу, па затоа се решив од вас да побарам помош.
Благодарам однапред.
Сега незнам дали си играш курот со нас ама ајде ќе бидам љубезен.Вака, значи ми треба помош од женскиот пол бидејќи имам едно прашање. ( може и од машкиот ако веќе имаат искуство )
Благодарам однапред.
Возраста ви е таква. Под прва година, подразбираш веројатно прва средно. Пубертет и све остало, хормони итд итд. Можно е и мало заситување, поготово ако сте во исти клас. Нема некое егзактно решение или нешто што ти би можел да го направиш Ако стварно те сака (не ме сфаќај погрешно ама љубов на тие години, не е исто со љубов десетина години покасно) ќе и помине и ќе се смири. Ако сака да раскине, неможеш да ја држиш.Значи вака,со неа сум од забавиште заедно,првиот пат се смувавме во 7 одделение.Во 1ва година почнавме озбилна врска,и еве веќе сме заедно 1 година и 4 месеци.Но некако ми е чудна,значи еднаш ми рече сакам да раскинеме,не сакам да имам дечко,и утре-дента ми вели сакам да е се исто како порано.Несака веќе да бидеме толку заедно,а и да се нервирам ја тоа не и е битно.What's the problem?
Стварно? Мислиш дека хороскопскиот знак ќе ти помогне во тоа да откриеш што сака? Ти ако не се потрудиш сам да дознаеш што сака и како сака, ништо од љубовта... Ете ти една тема за дискусија со неа. И немој да мислиш од два состанока дека ќе знаеш се за неа, ќе ја запознаеш подобро дури по неколку месеци. Биди тоа што си, бидејќи нема да биде само таа во врската, туку ќе биде и ти. Ти не треба да и удоволуваш на неа и тоа да биде товар за тебе. Ти треба да уживаш, исто како и таа. (да не сфати некој погрешно, тоа не значи дека не треба да и посветиш внимание). А ако муабетов ти е, сакам да знам што сака за да ја смотам и да ја смувам... епа хорокопот нема да ти помогне (освен да чекаш кога во љубов ќе и пишува дека тој ден ја чека нешто убаво во љубовта)Вака, значи ми треба помош од женскиот пол бидејќи имам едно прашање. ( може и од машкиот ако веќе имаат искуство )
Благодарам однапред.
Купи и аквариумВака, значи ми треба помош од женскиот пол бидејќи имам едно прашање. ( може и од машкиот ако веќе имаат искуство )
Благодарам однапред.