ма дааа, во право си, те подржувам еве, се додека не ви најдат 10-тина тенкови, 2-3 подморници, неколку авиони, за мене ќе си останете продавачи на цвеќиња!!..Во оваа држава не смее човек да мрдне ... заради немање на слобода на граѓаните ....
Денеска радикален исламист те прогласуваат за пуштање на брада и за држење дома литература која се продава по книжарите....
...Поголемо количество оружје: Автоматска пушка и четири пиштола , една бомба и неколку различни куршума ?!
normalno deka ne znam se..no najvaznoto go znam DEKA SE FATENI VISTINSKITE UBIJCIДури и да имаш информација од МВР и убијците да се најдени со поддршка од други служби, МВР нема да има баш никаков поим за тоа од каде им е информацијата на тие служби и дали ги виделе од сателит или ги знаат преку други канали. Сем ако не те брифирале ЦИА или ФСБ.
Исто како пред 20-30 години , кога за една книга која ќе ти ја најдеа дома те прогласуваа за непријател.
Но денеска , во време на интернет , кога секој може да чита различни книги , во време кога ни прават кампањи Знаењето е сила , Знаењето е моќ ... да те уапсат заради верски книги кои ги читаш , верујте не е на арно.
Не смеам да читам книга за Фашизмот , Комунизмот , Големобугарски , албански , српски идеи , да читам книга за хомосексуалноста , за сериските убијци , итн ... пошто тоа МВР ќе го употреби како Доказ против мене , и ќе го интерпретира како моја Идеолошка Припадност.
Во оваа држава не смее човек да мрдне ... заради немање на слобода на граѓаните ... денес ни дојде рапортот ... Македонија на последно место во Европа по слобода на медиумите , пониско од некои банана републики.
Како што велат и некои тука ... пази што пишуваш ... милиција те чита.
Денеска радикален исламист те прогласуваат за пуштање на брада и за држење дома литература која се продава по книжарите.
По потреба , дури и албанското знаме се зема како доказ ... иако таквото се вее пред 16 општини.
Поголемо количество оружје: Автоматска пушка и четири пиштола , една бомба и неколку различни куршума ?!
Да претресеш 26 објекта, да приведувате 20 лица , за кои велите дека се работи за опасна група радикалци , а една автоматска пушка и четири пиштола да ги наречеш поголемо количество оружје ... јас го сваќам како себефалење на МВР.
Незнам како е кај тебе по дома, дали малиот братучед има Магнум, или Зоља, во секој случај, зошто некој има потреба дома да чува автоматски пушки, пиштоли? За рекреација а.Исто како пред 20-30 години , кога за една книга која ќе ти ја најдеа дома те прогласуваа за непријател.
Во оваа држава не смее човек да мрдне ... заради немање на слобода на граѓаните ... денес ни дојде рапортот ... Македонија на последно место во Европа по слобода на медиумите , пониско од некои банана републики.
Денеска радикален исламист те прогласуваат за пуштање на брада и за држење дома литература која се продава по книжарите.
По потреба , дури и албанското знаме се зема како доказ ... иако таквото се вее пред 16 општини.
Поголемо количество оружје: Автоматска пушка и четири пиштола , една бомба и неколку различни куршума ?!
Да претресеш 26 објекта, да приведувате 20 лица , за кои велите дека се работи за опасна група радикалци , а една автоматска пушка и четири пиштола да ги наречеш поголемо количество оружје ... јас го сваќам како себефалење на МВР.
Што е тоа за вас ? Nothing, nothingПоголемо количество оружје: Автоматска пушка и четири пиштола , една бомба и неколку различни куршума ?!
Ич да не се секираш другото нивно оружје во магацин негде се крие а тоа ситното оружје тоа е за лична заштита за во поход се отвараат тоа магацините и таму имаш оружје колку касарната во Горче. А околу твојот цитат дека човек тука не може да мрдне не се соласувам туку ако си рамковен можеш и масакар да направиш и после пратеник и министер да станеш и дури плата да зимаш од тие што си пукал на нив. Така да не само што ако си рамковен можеш да се движиш туку можеш како бетмен да шеташ во градов и што сакаш да правиш зошто вие нели сте борци за човекови права. Плус и Мирјана Најчевскаве ве подржува.Исто како пред 20-30 години , кога за една книга која ќе ти ја најдеа дома те прогласуваа за непријател.
Не очекувајте Најче да се јави и Геровскава раса. Не се замараат они со народов бе, ние сме сите шутараци и глупаци за нејзе !! Тие се најпаметните
АПЕЛ ЕДЕН .... НЕ СЕ ЈАВУВАЈ НАЈЧЕЕЕ...СОКРИЈ СЕ ПОД МАСА... НЕКА СЕ СКРИЕ И ГЕРОВСКАТА РАСА !!!
Eпа грешиш ,да нема слобода во оваа држава,и да е се под контрола , припадници на „радикален ислам „или припадници на Албанците немаше да извршат злосторство ,какво извршија.Исто како пред 20-30 години , кога за една книга која ќе ти ја најдеа дома те прогласуваа за непријател.
Угнетени, навредени и понижени. Сите нив ги обвинуваат, а они не се криви, крив е x57zitri од Марс.Точно, во оваа држава не смее човек да мрдне.
Жими се најмило
ДОКОЛКУ ДАРДАНИА ПРОДОЛЖИ ДА ГИ БРАНИ ПЕДЕРЧИЊАТА И ДА ВИКА ВАКА ИЛИ ОНАКА,ЌЕ НАПРАВАМ СЕ САМО ЗА ДА ДОЗНААМ КОЈ Е И ОД КАДЕ Е...ПА ЌЕ МУ ИДАМ НА ЧАЈ СО ОРЕЛ ИЛИ МОЖЕБИ 2 ОРЛА....
САКА НЕКА ГО СФАТИ КО ЗАКАНА,САКА НЕКА ГО СФАТИ КО ШАЛА...ЈАС СУМ НАЈСЕРИОЗЕН......
ПРЕКУ ТАСЕТА ОД ТАКВИ ПИЧКИ КО НЕГО ШТО НА ФОРУМ СЕДАТ И ГОМНА ЈАДАТ,А ОД ДОМА НЕПОМИСЛИЛ ДА ИЗЛЕЗЕ....
АДМИНИСТРАТОРИ ОВА КАКО САКАТЕ СФАТЕТЕ ГО,И БРИШЕТЕ ГО АКО САКАТЕ,САМО НЕКОЈ ОД ФОРУМЏИИВЕ ШТО ЌЕ СЕ СОГЛАСИ СО МЕНЕ НЕКА МУ ГО ИСКОПИРА НА ДАРДИ ДОКОЛКУ НЕВИДИ ПЕДЕРЧЕТО!!!