Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
..Во оваа држава не смее човек да мрдне ... заради немање на слобода на граѓаните ....

Денеска радикален исламист те прогласуваат за пуштање на брада и за држење дома литература која се продава по книжарите....

...Поголемо количество оружје: Автоматска пушка и четири пиштола , една бомба и неколку различни куршума ?!
ма дааа, во право си, те подржувам еве, се додека не ви најдат 10-тина тенкови, 2-3 подморници, неколку авиони, за мене ќе си останете продавачи на цвеќиња!!

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
Дури и да имаш информација од МВР и убијците да се најдени со поддршка од други служби, МВР нема да има баш никаков поим за тоа од каде им е информацијата на тие служби и дали ги виделе од сателит или ги знаат преку други канали. Сем ако не те брифирале ЦИА или ФСБ. :cenzura:
normalno deka ne znam se..no najvaznoto go znam DEKA SE FATENI VISTINSKITE UBIJCI

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Не очекувајте Најче да се јави и Геровскава раса. Не се замараат они со народов бе, ние сме сите шутараци и глупаци за нејзе !! Тие се најпаметните ;)
АПЕЛ ЕДЕН .... НЕ СЕ ЈАВУВАЈ НАЈЧЕЕЕ...СОКРИЈ СЕ ПОД МАСА... НЕКА СЕ СКРИЕ И ГЕРОВСКАТА РАСА !!!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Исто како пред 20-30 години , кога за една книга која ќе ти ја најдеа дома те прогласуваа за непријател.
Но денеска , во време на интернет , кога секој може да чита различни книги , во време кога ни прават кампањи Знаењето е сила , Знаењето е моќ ... да те уапсат заради верски книги кои ги читаш , верујте не е на арно.
Не смеам да читам книга за Фашизмот , Комунизмот , Големобугарски , албански , српски идеи , да читам книга за хомосексуалноста , за сериските убијци , итн ... пошто тоа МВР ќе го употреби како Доказ против мене , и ќе го интерпретира како моја Идеолошка Припадност.

Во оваа држава не смее човек да мрдне ... заради немање на слобода на граѓаните ... денес ни дојде рапортот ... Македонија на последно место во Европа по слобода на медиумите , пониско од некои банана републики.

Како што велат и некои тука ... пази што пишуваш ... милиција те чита.

Денеска радикален исламист те прогласуваат за пуштање на брада и за држење дома литература која се продава по книжарите.

По потреба , дури и албанското знаме се зема како доказ ... иако таквото се вее пред 16 општини.

Поголемо количество оружје: Автоматска пушка и четири пиштола , една бомба и неколку различни куршума ?!

Да претресеш 26 објекта, да приведувате 20 лица , за кои велите дека се работи за опасна група радикалци , а една автоматска пушка и четири пиштола да ги наречеш поголемо количество оружје ... јас го сваќам како себефалење на МВР.

се правиш паметен со сила или? као демек абе што нашле овие 2 3 пиштола - у стилот - ние имаме по 2 3 сандаци калаши па да не зсбориме за поситни оружја бомби муниција и сличнјо..

и како тоа бе кога некој од ваша страна е уапсен и приведен одма кукате и плачете колективно? вродено да не ви е ова? абе барем еднаш - барен еднаш да искочевте и да кажете ДА ТИЕ СЕ СТОРИЛЕ ТАКА ТАКА И ТАКА... а кога оној во гостивар ги среди 2цана ВО САМООДБРАНА сите викавте дека не е точно..

точно е како што САМО вас ви одговара - се друго се отфрла а ?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Исто како пред 20-30 години , кога за една книга која ќе ти ја најдеа дома те прогласуваа за непријател.

Во оваа држава не смее човек да мрдне ... заради немање на слобода на граѓаните ... денес ни дојде рапортот ... Македонија на последно место во Европа по слобода на медиумите , пониско од некои банана републики.

Денеска радикален исламист те прогласуваат за пуштање на брада и за држење дома литература која се продава по книжарите.

По потреба , дури и албанското знаме се зема како доказ ... иако таквото се вее пред 16 општини.

Поголемо количество оружје: Автоматска пушка и четири пиштола , една бомба и неколку различни куршума ?!

Да претресеш 26 објекта, да приведувате 20 лица , за кои велите дека се работи за опасна група радикалци , а една автоматска пушка и четири пиштола да ги наречеш поголемо количество оружје ... јас го сваќам како себефалење на МВР.
Незнам како е кај тебе по дома, дали малиот братучед има Магнум, или Зоља, во секој случај, зошто некој има потреба дома да чува автоматски пушки, пиштоли? За рекреација а.

И тоа со книгите, дај бе не ми продавај демагогија, племето мора да се едуцира а, немој да го забрануваш на љитература море еј. Нека учи како да се разнесува во трговски центри.

Точно, во оваа држава не смее човек да мрдне. Затоа сега на лето кога ќе дојдат странците ќе се увериме како тоа тие се мирни уз овие нашиве, не мрдаат бе чоек, со колите ќе пиштат до 5 сабајле, ама ако...нека се издуваат.
Точно мајката, неможе да се мрдне, данок плаќаат сите, струја никој несмее да краде бе, детето пиштол имало, па ај сеа проблеми да се прави. Абе чудна држава еј, хаубица дома да не смееш да чуваш...

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095

Ич да не се секираш другото нивно оружје во магацин негде се крие а тоа ситното оружје тоа е за лична заштита за во поход се отвараат тоа магацините и таму имаш оружје колку касарната во Горче. А околу твојот цитат дека човек тука не може да мрдне не се соласувам туку ако си рамковен можеш и масакар да направиш и после пратеник и министер да станеш и дури плата да зимаш од тие што си пукал на нив. Така да не само што ако си рамковен можеш да се движиш туку можеш како бетмен да шеташ во градов и што сакаш да правиш зошто вие нели сте борци за човекови права. Плус и Мирјана Најчевскаве ве подржува.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Жими се најмило
ДОКОЛКУ ДАРДАНИА ПРОДОЛЖИ ДА ГИ БРАНИ ПЕДЕРЧИЊАТА И ДА ВИКА ВАКА ИЛИ ОНАКА,ЌЕ НАПРАВАМ СЕ САМО ЗА ДА ДОЗНААМ КОЈ Е И ОД КАДЕ Е...ПА ЌЕ МУ ИДАМ НА ЧАЈ СО ОРЕЛ ИЛИ МОЖЕБИ 2 ОРЛА....
САКА НЕКА ГО СФАТИ КО ЗАКАНА,САКА НЕКА ГО СФАТИ КО ШАЛА...ЈАС СУМ НАЈСЕРИОЗЕН......
ПРЕКУ ТАСЕТА ОД ТАКВИ ПИЧКИ КО НЕГО ШТО НА ФОРУМ СЕДАТ И ГОМНА ЈАДАТ,А ОД ДОМА НЕПОМИСЛИЛ ДА ИЗЛЕЗЕ....
АДМИНИСТРАТОРИ ОВА КАКО САКАТЕ СФАТЕТЕ ГО,И БРИШЕТЕ ГО АКО САКАТЕ,САМО НЕКОЈ ОД ФОРУМЏИИВЕ ШТО ЌЕ СЕ СОГЛАСИ СО МЕНЕ НЕКА МУ ГО ИСКОПИРА НА ДАРДИ ДОКОЛКУ НЕВИДИ ПЕДЕРЧЕТО!!!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Успешна акција:cuc:на добро обучените специјалци .
Без инциденти, без повредени .... а и најбитното- уапсени злосторниците (y) одлично

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Не очекувајте Најче да се јави и Геровскава раса. Не се замараат они со народов бе, ние сме сите шутараци и глупаци за нејзе !! Тие се најпаметните ;)
АПЕЛ ЕДЕН .... НЕ СЕ ЈАВУВАЈ НАЈЧЕЕЕ...СОКРИЈ СЕ ПОД МАСА... НЕКА СЕ СКРИЕ И ГЕРОВСКАТА РАСА !!!

Баба сера и неуспешно абортираниот сега пишуваат колумни,само ги чекам

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273

Eпа грешиш ,да нема слобода во оваа држава,и да е се под контрола , припадници на „радикален ислам „или припадници на Албанците немаше да извршат злосторство ,какво извршија.
И оставете го, ве молам МВР и дали е ова самофалење ,зшто е тоа важно? МВР и заслужува овој пат фалење.

Единствено важно во овој момент е дали вие припадниците на Алб.нац.чувствувате срам, вина,или било какво чувство што припадници на вашата националност ги извршија убиствата?

Дајте да чуеме што вие чувствувате и што имате да кажете вечерва,наместо празни муабети за слобода на медиуми и итн.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Ајде каде се сега Алабанците да викаат дека тоа биле Српски Агенти, мафијаши од Детонатор, концесионери на езерото итн. Испадна дека биле други, и не било за џабе плукање по AKSH и слични на нив, во моментов кукавициве.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Жими се најмило
ДОКОЛКУ ДАРДАНИА ПРОДОЛЖИ ДА ГИ БРАНИ ПЕДЕРЧИЊАТА И ДА ВИКА ВАКА ИЛИ ОНАКА,ЌЕ НАПРАВАМ СЕ САМО ЗА ДА ДОЗНААМ КОЈ Е И ОД КАДЕ Е...ПА ЌЕ МУ ИДАМ НА ЧАЈ СО ОРЕЛ ИЛИ МОЖЕБИ 2 ОРЛА....
САКА НЕКА ГО СФАТИ КО ЗАКАНА,САКА НЕКА ГО СФАТИ КО ШАЛА...ЈАС СУМ НАЈСЕРИОЗЕН......
ПРЕКУ ТАСЕТА ОД ТАКВИ ПИЧКИ КО НЕГО ШТО НА ФОРУМ СЕДАТ И ГОМНА ЈАДАТ,А ОД ДОМА НЕПОМИСЛИЛ ДА ИЗЛЕЗЕ....
АДМИНИСТРАТОРИ ОВА КАКО САКАТЕ СФАТЕТЕ ГО,И БРИШЕТЕ ГО АКО САКАТЕ,САМО НЕКОЈ ОД ФОРУМЏИИВЕ ШТО ЌЕ СЕ СОГЛАСИ СО МЕНЕ НЕКА МУ ГО ИСКОПИРА НА ДАРДИ ДОКОЛКУ НЕВИДИ ПЕДЕРЧЕТО!!!

Чекај бе момче зарем само ти сакаш да ги колеш сакам и јас додека не заврши комплетно истрагата можеме само да збориме на уста

Kajgana Shop

На врв Bottom