Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Да ги осудат на смрт терористите, да се обесат на плоштад!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мене ме занима како им е име и презиме на убијците пошо нели сите амбасадори се испосраа со изјави како убијците имале име и презиме а не националност. Сакам имињата да им ги прочитам!
Чекајте бе луѓе ќе има све ;)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Мене ме занима како им е име и презиме на убијците пошо нели сите амбасадори се испосраа со изјави како убијците имале име и презиме а не националност. Сакам имињата да им ги прочитам!
Зависи кој е убиен. Двојни стандарди братче, е*ига..

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Тек половина Албанаца на Балкану су исламисти.
Албанаца има и православаца и католика.
Другар знам дека си против Албанци Косовари и слични од нив.Јасно е дека ве боли ви го земаа Косово и целата историја.Знам дека немате ништо од историја црква вера.Не мешај национализам.Постојат добри и лоши луѓе.Бизнис.Исто и кај вас во Србија си го продадоа газот за 2 банки пари како и кај нас.Ние не сме да владееме тука на овој свет,туку да владеат со нас а и со вас.Сери малку по вашите форуми

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Кај се сега тие што викаа дека не се знае дали се Албанци?????

??????????????
Претпоставувам дека мислиш на адвокатот Дарданија, Пуно, Те-Ултра, Арианит, Бекс, Генти, Албанесо, УлтраАслан, КумановАли и др.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Вахабисти,Муџахедини ,Радикални Исламисти, Нинџи, Санмураји,ОВК,УЧК,АНА=Борци за Човекови права

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Им се слуша песната надалеку??:свиркам:
Славечиња златни и они не се свесни уште колку ќе пеат..
Пендрекот евровизија ќе ти ја направи устата ')

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Psyside напиша:
Кај се сега тие што викаа дека не се знае дали се Албанци?????

??????????????
Претпоставувам дека мислиш на адвокатот Дарданија, Пуно, Те-Ултра, Арианит, Бекс, Генти, Албанесо, УлтраАслан и др.

е да си жив тие тие каде се

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Тек половина Албанаца на Балкану су исламисти.
Албанаца има и православаца и католика.
Албанците христијани немаат никаква културолошка допирна точка со Потурците.Мислиш дека се сакаат и почитуваат меѓу себе?Сосем различни народи се .Албанците во Македонија и Косово исламот ги прави агресивни, а не националноста.Ти кога би влегол во џамија и кога би слушал што им проповеда некој локален Арнаут и што ги учи се ќе ти биде јасно

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Имињата очекувам да им се во стил Алија,Арбен,Фљамур,Зоки од Арачиново ( :icon_lol: )...и слични такви имиња кој кога ќе ги чуеш одма ти свети сијаличката во главата *DANGER- POTENTIAL TERRORIST*

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Вака ке пропејат се. Стаорец во метална канта, со отворот на стомакот, Како ја вжештуваш кантата, стаорецот ти прави дупка во стомакот за да избега. Вакви мачење треба за сите што се поврзанни со убиството.

Kajgana Shop

На врв Bottom