Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Сите се уапсени во места каде што живее претежно доминантно албанско население , најверојатно конциденција ке кажат. И нека кажат од која националност се уапсените нека не изиграваат екпсперти. Исламист може да биде секој што ќе им приклучи на истите нека не не прават будали.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
abe i video im staviv ama nasive pacifisti (n)
mi gi brisaa postovite
сто пати пред тебе го ставија видеото.

Убаво кажаа логори за овие, никаков затвор да ми се ранат таму од мои пари. Пеат во момемтов не се секирајте.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Ќе видиме крајот ќе си каже што и како битно е дека се во Македонија и тука живееле ќе видиме дали е ова само нарачано убиство и кој други стојат не само Албанци мислев на други чинители во оваа смислено убиство.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Пробао сам на Гугл транслејт...па сам испао смешан.
Извињавам се што пишем на српски.

Наравно да македонској влади није у интересу да се открије како су убице албански националисти.
То би само још више подигло етничке тензије у држави.
Не треба ја то теби да објашњавам.Знаш ти то боље од мене.

Лакше је овако. Саопштиш да су убице радикални исламисти који су се борили против снага НАТО пакта...И сви су задовољни.

Убице су откривене, сачуван је мир у земљи, а македонска влада би могла добити и неки поен од НАТО за борбу против међународног тероризма.
Немај гајле друже се разбираме !
Незнам, ама јас повеќе типувам дека уапсениве(инаку Албанци) се повеќе Албански Националисти и УЧКи, отколку некакви Радикални Исламисти/Вахабисти/Муџахедини и.т.н.
Е сега незнам дали лицата кои тепаа месец дена мали деца, старци и девојчиња по автобусите, автобуските, парковите, училиштата, кејот и.т.н. дали и тие беа Исламисти или не ! :tapp:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
НЕка ги затворат у келија темна мрачна ладна голи и внатре да им пуштаат свиња нека седи со нив мамето сечено нивно

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Кај се сега тие што викаа дека не се знае дали се Албанци?????

??????????????
Ќе видиме реков ќе се дознае кој е и дали се албанци бидејќи никој не спомна од страна на МВР дека се албанци

Инаку јас да им пресудам ќе ги одерам до коска

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Тоа е тоа, вие не верувате кога ви викам какви фанатици има во околниве Скопски села ;)
Незнаете какви ликови живеат во Арачиново и Синѓлиќ ;)
Битно пацифисти еден куп, а реалноста никој не сакан да ја погледне. Дали од страв или од наивност не сум сисугрен...
Тие појма немаат што се случува и живеат во имагинативен свет, ама битно сите ќе те убедуваат дека Албанките парче се правеле:tapp:
Пола арнаутски села им се вехабии.Не мора да се забрадени, ама начинот на којшто ги воспитуват своите деца е радикален ислам=омраза спрема се каурско.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Биле професионални убијци пффф ако беа немаше да дремат во Македонија до сега ќе беа во Пакистан, Авганистан и немаше колата да ја остават на сред пат па и сите докази картички, оружје, мобилни а гледам и компјутер има ќе беа уништени а они дозволиле на спиење да ги фатат, па и соблечеле се на боксерки како на одмор да се. :facepalm:
Овоа се прости личности кои лесно се прифатиле да извршат убиство и си мислеле дека нашата полиција е глупава и нема да ги фати. :tapp:

I

Iblis

Гостин
сто пати пред тебе го ставија видеото.

Убаво кажаа логори за овие, никаков затвор да ми се ранат таму од мои пари. Пеат во момемтов не се секирајте.
Им се слуша песната надалеку??:свиркам:
Славечиња златни и они не се свесни уште колку ќе пеат..

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235

??????????????

Мене ме занима како им е име и презиме на убијците пошо нели сите амбасадори се испосраа со изјави како убијците имале име и презиме а не националност. Сакам имињата да им ги прочитам!

M

Mario Gómez

Гостин
Значи факти:
1. МВР успешно ја завршија оваа акција, која се надевам ќе продолжи кога вехабистиве ќе ги издадат своите колеги.
2. Но, не смее да се заборави дека политиката на државата е таква, што во 100% чистите албански средини, како арачиново и тетовските и кумановските села, не се води никаква евиденција за ништо, ни полиција има ингеренции(освен во вакви акции). Вината е на МВР што во една ваква мала држава дозволила развивање на вакви редикални организации, во места во кои територијално се во МК, а таму има криминал колку од овде до месечината и назад.
3. Како шо кажа србинот, ако се докаже дека овие планирале да одат во европа и имаат материјали за идни акции и стварно се бореле за талибанците, имаме поени за борба против тероризмот.
4. Имаме способна полиција и војска, која е неспособно водена и користена во многу ситуации.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095

??????????????
Сега зборот албанци го преименуваа во зборот исламски екстремести како што порано зборот терористи го преименуваа во борци за човекови права ама додека има овци ќе има и волна.

Kajgana Shop

На врв Bottom