General Centar
Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
- Член од
- 31 март 2011
- Мислења
- 350
- Поени од реакции
- 188
Да ги осудат на смрт терористите, да се обесат на плоштад!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пеат, верувам не им треба преведувач течно крваво говорат.Пеат во момемтов не се секирајте.
Ќе исплива и тоа на површината.Епа да бе ’’наши’’ се де Исламисти се ама Албанци, или не !
Чекајте бе луѓе ќе има свеМене ме занима како им е име и презиме на убијците пошо нели сите амбасадори се испосраа со изјави како убијците имале име и презиме а не националност. Сакам имињата да им ги прочитам!
Зависи кој е убиен. Двојни стандарди братче, е*ига..Мене ме занима како им е име и презиме на убијците пошо нели сите амбасадори се испосраа со изјави како убијците имале име и презиме а не националност. Сакам имињата да им ги прочитам!
Другар знам дека си против Албанци Косовари и слични од нив.Јасно е дека ве боли ви го земаа Косово и целата историја.Знам дека немате ништо од историја црква вера.Не мешај национализам.Постојат добри и лоши луѓе.Бизнис.Исто и кај вас во Србија си го продадоа газот за 2 банки пари како и кај нас.Ние не сме да владееме тука на овој свет,туку да владеат со нас а и со вас.Сери малку по вашите форумиТек половина Албанаца на Балкану су исламисти.
Албанаца има и православаца и католика.
Претпоставувам дека мислиш на адвокатот Дарданија, Пуно, Те-Ултра, Арианит, Бекс, Генти, Албанесо, УлтраАслан, КумановАли и др.Кај се сега тие што викаа дека не се знае дали се Албанци?????
??????????????
Ќе мора да се соопштат имињата. Ако не сега, за време на судењето. Ако ништо друго ќе протечат..Зависи кој е убиен. Двојни стандарди братче, е*ига..
Пендрекот евровизија ќе ти ја направи устата ')Им се слуша песната надалеку??
Славечиња златни и они не се свесни уште колку ќе пеат..
Албанците христијани немаат никаква културолошка допирна точка со Потурците.Мислиш дека се сакаат и почитуваат меѓу себе?Сосем различни народи се .Албанците во Македонија и Косово исламот ги прави агресивни, а не националноста.Ти кога би влегол во џамија и кога би слушал што им проповеда некој локален Арнаут и што ги учи се ќе ти биде јасноТек половина Албанаца на Балкану су исламисти.
Албанаца има и православаца и католика.