leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Се работи, сега коска по коска им пукаат додека не пропеат. Таман да го видат радикалниот ислам одблиску.Горда кажа дека со лицата моментално се работи...
Се работи, сега коска по коска им пукаат додека не пропеат. Таман да го видат радикалниот ислам одблиску.Горда кажа дека со лицата моментално се работи...
Сакам да кажам дека не се само Албанци што го следат радикалниот ислам, од сите нации има.Оние кои што протестираа во Струга ти текнуе поради Вевчанскиот карневал не беа баш Албанци, туку Македонци Муслимани т.е. Торбеши од струшките села ......... кои носеа исламски знамиња и викаа Аллаху-Екбер, а и визуелно се приметуваа(брадоњи) !
Не се само Албанци во овие радикални исламистички секти или како ли да ги наречам незнам, има и Торбеши, Бошњаци, а за Турци незнам не сум чул до сега !
Ќе им ги скратат маките така подобро по 150 години затвор на секој па сами ќе рикнат
И јас сум за, ама тешко дека тоа ќе се случи.Јас мислам редно е во Македонија,после оваков случај-да се спроведе СМРТНА КАЗНА.Ова да биде прв случај на погубување.
Типот од Велес пред 1 год. -македонскиот фрицл,шо им праеше деца,на неговите деца-доби замо 15 год. нпр.
Треба да се даде јавен оглас, секој граѓанин кој сака да присуствува на погубувањето да дојде на плоштад во Скопје и со свои раце да им пресуди.Јас мислам редно е во Македонија,после оваков случај-да се спроведе СМРТНА КАЗНА.Ова да биде прв случај на погубување.
Типот од Велес пред 1 год. -македонскиот фрицл,шо им праеше деца,на неговите деца-доби замо 15 год. нпр.
Волео бих да грешим...али бојим се да је у питању замазивање очију македонској јавности.Не туку убиците биле “радикални исламисти“(ја пре би рекол радикален албанизам) жители на РМ